Sorozat ajánlás!

Ha valaki még nem tudná, imádom a sorozatokat :D tudom jó nagy hülyeség de annyira szeretem a különböző szereplőket megismerni, oh jajj de ne tudjátok meg milyen rossz érzés mikor egy kedvencednek vége nincs több rész :( nagyon rossz, de van egy sokkal jobb érzés amikor megtalálod az új kedvencedet.

Most 2 teljesen eltérő stílusú sorozatot mutatok be, amit lehet már sokan láttatok de lehet van közületek olyan akinek csak most hozom meg hozzá a kedvét.

Az első a GLEE

Imádom a vicces könnyed sorozatokat amit azért nézünk hogy kikapcsolódjunk és még ha ehhez jó zenéket társítunk akkor megtaláltuk álmaink tökéletes sorozatát 

Imádom a Gleet 


Ebben a sorozatban mindenki talál magának szerethető és  utálható karaktert egyaránt, minden személyiség képviselteti magát ami nagyon jó, igazi tini gondokkal küzdenek ami a mai fiataloknak segítségül is jöhet :)

Igazi tehetséges énekesek és táncosokat láthatunk magas színvonalú előadássokkal, én imádom a feldolgozásaikat, érdemes egy kicsit bele hallgatni mindenkinek :D








A másik nagy kedvenc pedig a Chuck 

Nem árt ha valaki szereti a számítógépes videó játékos világot és az akció dús kém életet, mert ez a sorozat ötvözte a geek életérzést a szuper titkos CIA kém alteregóval.

Ami bejött,... egy butácskának, sutának kinéző fiatal srác aki még barátnőt sem tudott magának szerezni mert amint kinyitotta a száját azonnal leléptek (sok sok kocka duma) de egy véletlen folytán a CIA egyik legfontosabb emberévé lép elő, és a fejébe lévő "adatbázis" segítségével a legjobb kém lesz.
Igaz mindezt nem egyedül teszi, van néhány jó "barát" is akik vele vannak, és segítenek neki...

A küldetések nagyon viccesek már már néha kicsit túlzás is amit művelnek, de megérni megnézni




Nektek mi a kedvenc sorozatotok??

Magyarul vagy angolul nézitek szívesebben??

Én angolul, sokkal szórakoztatóbb és még tanulni is lehet :P


-Rita








1 megjegyzés:

  1. Nekem a Skins. :) Imádom! :D
    Rengeteget lehet rajta nevetni és sírni is egyaránt.

    VálaszTörlés