Valentin napi köröm 3. rózsaszín csipkés!

Elkészült a 3. Valentin napi köröm is, sok sok ötlet és terv van a fejemben szóval remélhetőleg egyre gyakrabban fogok hozni még ilyet.

Nekem ez tetszik a legjobban, mert nagyon könnyű és mutatós, és rengeteg színnel elkészíthető és jól mutat, amit szeretnék kipróbálni az a nude alap és fekete csipke minta ♥A használt lakkok, a fehér lovelys már kifogyott csak mintázásra használom, mert nagyon vékony és könnyű vele dolgozni.

Elkészítése is felettébb egyszerű, 2 réteg pink alap én a Lorát használtam, de sajnos fedőlakk nélkül egy órán belül lepattog, pedig nagyon szépen fed és gyorsan szárad.

Ha ezzel megvagyunk, akkor egy világosabb pink, vagy fehér lakkal megmintázzuk a csipkét, ferdén húzunk két vonalat, a vonal közé kerül majd egy réteg csillámos lakk, a felső részhez kis hullámokat rajzolunk, föléjük kerülnek a pöttyök, az alsó részt pedig becsíkozzuk. Ha megszáradt mehet egy réteg fedőlakk, ami szép fényt és tartósságot ad.

És kész is :)


Remélem tetszik és elkészítitek, nem kötelező ezekben a színekben gondolkodni!-Rita


6 megjegyzés:

  1. Nekem is ez a kedvencem eddig a sorozatból :)

    VálaszTörlés
  2. Nekem is eddig ez a kedvencem!:)

    VálaszTörlés
  3. nem vagyok az a nagy körmöző-szöszölős... de ez a kedvencem, én is meg szeretném csinálni:)és várom a nude-fekete összeállítást!

    VálaszTörlés