Ékszerek!

A januári hónapban több ékszert vettem mint egész életemben, ennek az oka, hogy a legtöbb helyen 250 forintért lehetett kifogni jobbnál jobb csecsebecséket.

Sajnos semmi ötletem nincs, hogy hogyan tároljam, őket, kis porcelán, vagy agyag edénybe vagy dobozba szórom őket, és általában ott is maradnak, mert lusta vagyok előbányászni, a kedvenceimet a pipere asztal tetejére egy fehér tálkába teszem, hogy legalább őket használjam.

Most megszeretném mutatni, hogy hogyan tárolom (ami nagyon nem jó) és melyikek a kedvenceim.


Ilyen kis "edénykékben" kaptak helyet az ékszereim és a sok sok kacataim, amiket nincs szívem eldobni.


Ezt nagyon szeretem, 2 évvel ezelőtt a kincses szigetben vettem 800 forintért.Ebben tartom az értékesebb és különlegesebb ékszereket, amiket az ember nem nap mint nap hord.


A legalján pedig a sok sok kacat, régi csatok, masnik, gyűrűk, gyöngyök...


Ez egy ajándék kis tároló ami nagyon régi, szerintem nagyon szép, kézzel készült, ebbe van minden...
Parfüm minta, hajgumi csat, nyaklánc, bringa kulcs...


Ebben a piros kis dobozban tartom azokat az ékszereket, gyűrűket karkötőket amiket gyakran használok, a legtöbb fülbevalót a kis paprikáján hagyom, mert elveszteném, használat után este mindig vissza igazgatom :)


A masnis dobozkában gyűrűket tartok 
Egyiket anyukámtól, a másikat párom anyukájától kaptam amit Görögországból hozott.


Egy gyöngy fülbevaló, saját kis rózsás dobozkájában, az avonban lehetett megvenni, a páromtól kaptam nőnapra még évekkel ezelőtt.


Ezeket vettem januárban :) ha teljes áron vettem volna meg akkor az 12 760 lenne, de én 2650 fizettem amiből a gyűrű alapvetően 900 forint volt.

A jelenlegi kedvencek 


És a régiek, nagy nagy kupacban Karkötők 


Gyűrűk
Azt a színes köves gyűrűt már halálra hordtam a festék is sajnos lepattogott, de nem dobom még ki, hátha jó lesz valamire...


Mindenféle fülbevaló, a kedvencem ami a jobb sarkokban van rózsaszín és bronz, a húgomtól van.


A holdacskásat is nagyon szeretem 4-5 éve megvan és a többi is kb, azóta nem igazán vettem ékszert, kivéve most januárban és előtte a masnisakat, vagy pedig kaptam :)


Fülbevalók


Ez is nagy kedvenc, fából van, még régen vettem a c&a-ban


Ez pedig a baba fülbevaló, amit kis koromtól egészen általános iskola 3. osztályáig hordtam 
A húgomnak is van kékben és a mamámnak is fehérben :)


Hát én így "tárolom" az ékszereimet, ha látok valahol valami szuper ötletet vagy pedig lesz egy szép kis szekrénykém, amibe lehet tenni kis akasztókat, és parafát, amire felűzhetném őket akkor nagyon boldog lennék, de most is jó helyen vannak a porcelán tálkában, most elől hagytam azokat amiket már rég nem hordtam, hogy feltudjam őket venni :)


Ti hogyan tároljátok az ékszereiteket?-Rita8 megjegyzés:

 1. benéztem az I am-be csak mert mondtad és 2 gyönyörű kiegészítővel lettem gazdagabb 250ft-os darab áron..:d úgy örülök mint majom a farkának, de tényleg..:D
  Köszi az infot.:P

  VálaszTörlés
 2. Mennyi gyönyörűség :)
  Én is hasonlóan tárolom az ékszereket. Van egy nagy fából készült ládikám, abba ömlesztve vannak a karkötők (ebből van a legtöbb). Szintén egy fa ládikába vannak belerakva még apróbb kis dobozkákban a fülbevalók, medálok, kevésbé használt nyakláncok. Az értékesebb, ezüst-arany dolgoknak külön kis tárolójuk van, a leggyakrabban használ 1-2 dolog pedig kallódik mindig valahol szem előtt.

  VálaszTörlés
 3. De sok szép kincs :)
  Azt a nyakláncot amin a kulcs és lakat van hol vetted? :)

  VálaszTörlés
 4. @Monika, én azt a c&a-ba láttam, de javítsatok ha tévedek :]

  Szép a holdas füles :]

  VálaszTörlés