Shopping!

Végre volt lehetőségem eljutni szétnézni mit is áraztak le a nagyvilágban...
hát a nagy semmit :D

Ami tetszett és akciós volt az kicsi vagy nagy volt rám, ami alapból tetszett és jó is volt rám az drága volt, vagy nem is volt akciós .

Szóval a nagy akcióból mindössze egy melltartót és egy karkötőt sikerült vennem az előbbit 3000 helyett mindössze 700 forintért a h&m-ben, a karkötőt 550 forintért a c&a-ban.

Minden más eredeti áron vettem.



Egy egyszerű kék koptatott farmert (5000 ft c&a) és egy szintén alap fehér pólót (1290 ft h&m) vettem, ezekre már szükségem volt, kinéztem egy két pulcsit de reménykedek hogy még leárazzák őket.
A többi cucit amit még szeretnék azt turiból fogom beszerezni.




Így néz ki a karkötő, nekem bejön ez a natúr barnás szín.

Benéztem a rossmannba is mert elfogyott a korrektorom és a csillámos fedőlakkom, úgyhogy ezeket szerettem volna megvenni és sikerült is.




Az essence egyik korrektorára esett a választásom 750 forint kb, amiről sok jót olvastam, és az első benyomásom is nagyon pozitív, a legvilágosabb árnyalatot hoztam el de a másik is kb ilyen színű, szóval nincs nagy választék.
Szem alatti sötét részre szeretném használni, nincs rá felettébb szükségem olyan szempontból hogy nem karikás és nem is túl sötét a szemem alatt a bőr, de ettől sokkal frissebb lesz a tekintet.Viszonylag nagy kiszerelés 7ml, a kis applikátorja nagyon jó olyan mint egy szájfényé, könnyű vele dolgozni.




Szintén egy essence termék, egy csillámos fedőlakk, amit már nagyon régóta szeretnék megvenni, 600 forint kb.


És ez a mai körmöm, amit este még kiegészítettem ezzel a csodaszép csillámos fedőlakkal, imádom  



Szóval ezeket vettem ma délután, és képzeljétek találkoztam Lumena blog szerzőjével Ritával, mert vett tőlem egy tatyót és átadtam neki, meglehetősen szószátyár voltam :D elég nehezen tudtam befejezni a mondandómat, hiszen még is csak egy másik sminkkóros személlyel volt találkozóm :D




-Rita

6 megjegyzés:

  1. Nagyon tetszenek a körmeid! A korrektorról tudnál csinálni valami tesztet? biztosra szeretnék menni:)

    VálaszTörlés
  2. Katjes, természetesen, majd holnap természetesen fényben :)

    VálaszTörlés
  3. A körmöd nagyon tetszik :D én holnap megyek körül nézni:D

    VálaszTörlés
  4. Nagyon szép ez a lakk hűűű! Örülök, hogy találkoztunk!Nagyon jó volt veled beszélgetni, felfrissített ez a kis női csevej. ^^ A táska meg... imádnivaló. :):)

    VálaszTörlés