AVON EVE ELEGANCE - parfüm ajánló!


A következő illat, amiről beszélni szeretnék nektek az nem más, mint az Avon Eve Elegance könnyed, virágos-gyümölcsös illatkombinációja.


Az előző Avonos parfüm ajánlómban, ami Luck Limitless volt, említettem, hogy nagyon elégedett vagyok a jelenleg megjelenő illatokkal az Avon háza táján. Régebben egyáltalán nem voltam oda megjelenő parfümök 80%-ával. Valahogy túl átlagos, túl egyszerűek és unalmasak voltak. Soha nem érdekelt, hogy az az illat, amit kedvelek vagy éppen viselek mennyibe került. Lehet az egy katalógus illat, lehet az egy drága parfümkreáció mert ha jó, akkor jó, és örömmel viselem.

Maga a csomagolás nekem nagyon tetszik. Szép az üveg kialakítása, a kis kupak is tetszik rajta. Kellemes az arany szín és a lágy rózsaszín parfüm kombinációja, olyan nőies és szép

Természetesen nem csak az üveg, dde az illat is igazán kellemes számomra. Egy könnyed virágos-gyümölcsös illat, amit szerintem sokan kedvelhetnek. Nem egy túl bonyolult illat, de szerintem tavasszal-nyáron rohangálós, mindennapi illatnak tökéletes. Első fújására, nekem túl intenzív túl erős, de 10-15 perc után már szépen leszárad és végig egy kellemes jázminos, édes, nőies illat marad utána. Mindig is mondtam nektek, hogy amiben jázmin van az nekem jöhet, és itt is ugyan ezt érzem.

A parfümöt akciós áron 3799 forintos áron tudjátok beszerezni, szerintem ez nagyon jó ár érte. Az Eve kollekcióból nekem ez és az Alluring lett a kedvencem.



-Rita

1 megjegyzés: