Februári kedvencek és elfogytak!

Ismét eltelt egy hónap én pedig jelentkezem egy elfogytakos és egy kedvences videóval. Ha érdekel benneteket, akkor nézzétek meg a két videót!


Próbálom a videók minőségét illetve a hangot is folyamatosan javítani, de sajnos nem minden technikai kütyü adott, de amit a jelenlegi dolgokból kitudok hozni akár utómunka segítségével és sok-sok tanulással azt megteszem. Számomra is fontos, hogy az adott videó a lehető legjobb legyen.

 Páran nemtetszésüket fejezték ki azzal kapcsolatban, hogy túl távol vagyok a kamerától (eddig az volt a baj, hogy nem is vagyok benne), de ezzel az véleménnyel sajnos nem tudok mit kezdeni, ha valakit a termékek közeli látványa érdekel azoknak a blog formátumot tudom ajánlani... bár ott meg ugye olvasni kell, lehet az is zavarná őket :D 




------------------------------

Szerintetek, aki egyáltalán olvassa még ezt a felületet, mivel lehetne javítani a videók minőségét vagy mi az ami még számotokra hiányzik az én videóimból? Esetleg van konkrét ötletetek, hogy milyen típusú videókat lenne érdemes készítenem?



-Rita


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése