Mi van a neszesszeremben?!

Még régebben valaki kérdezte, hogy nem csinálnék -e egy bejegyzést, hogy mi lapul a mindennapi neszesszeremben, természeten minden kérést örömmel fogadok, és ehhez a bejegyzéshez is már régen készen voltak a fotók, de egyszerűen nem volt időm megírni hozzá a gondolataimat :) 


Ezt az opi fehér neszesszert Erzsitől kaptam :) nagyon szeretem, de féltem, hogy hamar bepiszkolódik!


Aranyos kis fodor díszíti 


És a legfontosabb dolgok amik a neszesszeremben lapulnak :)

1. Tükör- régien avonos púder volt, de az elfogyott belőle, így kis csatokat teszek a helyére, és értelemszerűen a tükröt is használom ha szükségem van rá!

2.Ecset, ezt a picike essence ecsetet nagyon szeretem, kár, hogy már nem gyártják, mérete ideális, nagyon puha és könnyű vele szépen felvinni a pirosítót-bronzosítót 

3.Pirosító-jelenleg a catrice egyik darabját használom a legtöbbet, de van, hogy bronzosító kerül be a neszesszerbe 

4.Aktuális kedvenc szájfény, egy szájfény mindig van nála, imádom őket, múltkor épp a catrice barackos darabját vittem magammal :)

5.Aktuális kedvenc rúzs, rúzs is mindig van nálam, most a legjobban a catrice colour bombját szeretem 

6-7.Fényvédelem hidratálókrém-nem szoktam nyáron alapozót használni, legtöbbször fényvédős hidratálóval boldogítom az arcomat, sokszor kis mintákat használok, jelen esetben is, kis helyen is elférnek, és legalább nem kallódnak el!

8.Korrektor- szem alatti karikákra, egy két piros folt elfedésére használom, jelenleg az alverde kis tégelyes korrektora van a neszesszeremben :)

9.Szúnyog csípést hűsítő krém-ez csak nekem kötelező, mert gyakran megtalálnak a kis vérszívók, is igen kellemetlen tud lenni, így a legjobb ha magamnál tartom ezt a kis csodát!

10.Ajakápoló, ha nem a neszesszerben akkor a táskám egyik kis fakkjában tartom, nagyon sok ajakápolóm van, szeretem őket kenegetni, jelenleg ez a gyümölcsös egzotikus illatú van nálam :)


Amint látjátok igen alap darabok vannak nálam!

Feleslegesnek tartom, pl a szempillaspirál szállítását, mert ha egyszer már felvittem a pillákra, akkor ha arra többet felviszek borzalmas lesz a végeredmény...szemfestéket sem tartom fontosnak hiszen ezt is nehéz korrigálni!

Több rúzst vagy szájfényt sem kell bepakolnunk, mert úgysem fogjuk használni!

Számomra ezek az alap "kellékek" a mindennapokban, lehet egy kicsivel kevesebb vagy több, de egy sminkarzenállal csak hosszú útra indulok! :)

Következőképpen egy nyaralós sminkcsomagot mutatok be, mert az emberek olykor képesek túlzásba esni :)

Nektek mi a lapul a mindennapi neszesszeretekben?

-Rita

3 megjegyzés:

  1. Nem is kell több. Tök jó, hogy te sem vagy az a fajta, akinek fele táskáját csak kencék teszik ki. :)
    Én csak egy ajakápolót meg egy tükröt teszek a táskámba, persze ha messzebb megyek, akkor szokott lenni még púder, ritkán szemcerka is.

    VálaszTörlés
  2. Én az aznapi rúzst/szájfényt és egy tükröt dobok be a táskámba! :)

    VálaszTörlés