Avon True SuperShock Definition szempillaspirál - vélemény!


Néhány héttel ezelőtt érkezett hozzám ez az Avonos (True SuperShock Definition) spirál, és azt kell, hogy mondjam egy újabb gyöngyszemet köszönthetünk. Mindig is kedveltem a márka spiráljait, és most sem kellett csalódnom. Egy egyszerű és pénztárcabarát darabról van szó, ami az ígéreteihez híven dúsít, hosszabbít és szétválasztja a pillákat. Ehhez még extraként elárulom, hogy egész napon át a helyén marad, és nem pereg a szemek alá.


Alapvetően elégedett vagyok a natúr pilláimmal is, mert szép sötétek és viszonylag dúsak. Erre már csak bónusz lehet a legtöbb szempillaspirál. De nagyon örülök, hogy ezzel a darabbal nem kell tízszer átkennem őket, hogy szépek és feketék legyenek. Nem ragadnak a pillák egymáshoz, még új korában sem vett fel túl sok festéket, amit vissza kellett volna tunkolni a tubusba. És mint említettem, egész nap a helyén marad, nem potyog a festék a szem alá, és nem is kenődik el. Hagyományos keféje van, ami pont megfelelő mennyiségű festéket vesz fel, és magának a festéknek is kiváló az állaga, szépen és gyorsan bevonja a pillák felületét, nem csomósodik.Összességében egy nagyon jó, olcsó spirálról van szó, amit tudok nektek is ajánlani. Én nagyon megkedveltem az elmúlt egy hónapban. Az ára egyébként akciósan 1299 forint, ami szerintem ár-érték arányban több, mint szuper.

-Rita

2 megjegyzés:

 1. FL Studio 20 Crack 2019 Serial Keys can be a digital audio workstation that allows you to definitely certainly mix and edit seem files using the wide range of latest tools featuring provided with this impressive software solution.

  Adobe Illustrator CS6 Crack 2019 Full Version Software applications originate a long way because of the invention of the computer. Regrettably, software continues to be probably the most shatteringly costly and overpriced systems.

  The Adobe Photoshop CC 2019 Crack is one of the very best picture editing software presently. If you love to flaunt yourself to the camera edit pictures, then here is the program for you. This software will make your photos look more attractive.

  Disk Drill Pro Crack 2019 Full Version is one of the quickest and excellent software for retrieving any lost information.

  I must share that famous Adobe Acrobat has presently released its finest upgrade simply such as the name alteration to Adobe Acrobat Pro DC Crack 2019 Free Download at Rar PC DC means Document Cloud.

  Camtasia Studio 9 Key 2019 Crack is the greatest software for creating and editing all format of videos much like professionals style.

  FIFA 2020 Crack Torrent PC Game can be a soccer simulation game released by Ea. This is an amazing game which shows an authentic type of football game.

  VálaszTörlés
 2. Camtasia Studio 9 Crack
  2019 is amazing software for editing videos and making video tutorials. Studio 9 patch helps to register your studio without buying any license key. It works easily on mac and computer operating system

  VálaszTörlés