Summer Memories!

Nézegettem a régi nyaralós képeket és kiválogattam néhányat amit szerettem volna ide is feltölteni :)

Ajánlom mindkét helyet, Parga és Thassos csodálatos hely, remélem valamikor még lesz alkalmunk ellátogatni mindkét helyre mert imádtam!

És akkor jöjjenek a képek mindenféle sorrend nélkül.


Parga, homokos tengerpartja 


Parga, rejtett kis köves partja 


Parga a magaslatból


Thassos Első napon még hűvös volt
Reggeli Ennél puhább homok nem is kell :)


Egy kora reggeli pillanat 


Thassos és a hullámok 


Thassos naplemente 

Imádom ezeket a képeket nézegetni azonnal eszembe jutnak a kellemes pillanatok a finom falatok és a jéghideg italok.

Kíváncsi vagyok a ti kedvenc nyaralásotokra és főleg arra, hogy hol töltöttétek el. Gyűjtöm az infókat a következő nyaralásokhoz!

-Rita

6 megjegyzés:

 1. Válaszok
  1. Valóban, és ha az ember élőben látja nem is tűnik neki fel az a sok szépség amit később én is csak fotón vettem észre. Csak sajnos így képeken a tenger hangja, a sós levegő és a hűs szellő valahogy nem jön át teljesen :P

   Törlés
 2. Idén mi is Görögországban voltunk, és szerelmes lettem :) Megnézném ezeket a helyeket is, ahol ti voltatok, és még a Meteorák bakancslistás :) Ha gondolod nézz be hozzám, több bejegyzés is született Zakynthosról :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm a tippet meg is nézem a képeket :) Görögország egy csodás hely, és bár még közel sem voltam sok helyen már most kijelenthetem, hogy imádom. Remélem lesz még alkalmam több helyre is eljutni.

   Törlés
 3. Csodásak a képek, és nagyon szerencsés vagy, hogy eljutottál ezekre a helyekre :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Igen én is úgy gondolom :) Előtte soha nem voltam még nyaralni, és bár idén sem megyünk ami miatt egy picit szomorú vagyok, de úgy gondolom, hogy ezeket a képeket nézegetve vagy videókat olyan sok emlék jut az eszembe, hogy nem lehet jogom szomorúnak lenni :))

   Törlés