New girl - kedvenc sorozataim!


Sziasztok, ez az első időzített poszt, mert ma már meg is érkeztünk (remélhetőleg) Thassosra, Görögországba :) De nem szeretnélek titeket ezentúl sem bejegyzések nélkül hagyni, szóval itt egy újabb sorozat ajánló egy könnyed kis vígjáték!

Nem szeretem a konkrét csajos sorozatokat, amiben lányok főszereplők és a fiúk mint olyanok csak a pasijaik ként tűnnek fel, így ilyen pletykás, vámpíros, titkolózós izéket nálam nem is láthattok majd, de iszonyat jó vígjátékot igen :D

Még talán valahol az első évad vége felé kapcsolódtunk be, természetesen angolul, azt hiszem nincs is magyar szinkronnal, de olyan szinten egyszerű és mondhatni butított a nyelvezete, hogy egy két szó kivételével nagyon könnyen érthető. 

A sorozatról röviden: főszereplőnk Jess szakítása után 3 ismeretlen fiúval költözik egy albérletbe, és innen indulnak a kalandok, minden karakter nagyon szerethető, mókás és kedves (nah meg dilis is, nem kicsit, nagyon). Főkolompos Jess kalandjait követhetjük végig, 3 furcsa szokású lakótársával egyetembe. Van itt szerelem, viták, különös történetek, vicces helyzetek (minden percben). Jess egy naiv tanítónéni, aki imád énekelni - nem túl jól, Winston (balról az első) a józan észt próbálja képviselni, Nick (középen) a bárpultos, zombie könyv író, érzelmileg gyakran a szakadék szélén táncol, Schmidt.. hát igen mit is mondjak róla, ő a nőcsábász pasi, aki évekkel ezelőtt kövér volt, és most minden csajt magáénak akar tudni :)

Én nagyon szeretem ezt a sorozatot, nem a kedvencem, de az biztos, hogy ha rossz kedvem van azonnal feltud dobni. Több ismerősünknek is ajánlottuk, és mindenki pozitívan nyilatkozott :)

Nincs semmi komolyság, vagy elképesztően megszerkesztett történet, csak móka és kacagás!

Ti szeretitek a New girlt ?

Melyik a kedvenc vígjátékotok?

-Rita

2 megjegyzés:

  1. nem ismerem, de lehet el fogom kezdeni!:)Plusz jó nyaralást!:)

    VálaszTörlés
  2. Nagyon szeretem ezt a sorozatot, sajnos már láttam az összes részt... nem tudom mi lesz velem egész nyáron :D Valami újat kell találnom.

    VálaszTörlés