Mikulás Gift Swap - Meglepetés cserebere!


Rami ismét megszervezte a Gift Swap megmozdulást, amit ünnepi változatban készíthettünk el egymásnak. Nagyon szeretem a decemberi hónapot, és nem csak azért mert sok a finomság, hanem mert én is sok sok embert megtudok lepni egy két aprósággal. Nagyszerű érzés ajándékot kapni és még izgalmasabb azt összeválogatni, becsomagolni és elküldeni. Úgy érzem, hogy az én kis csomagom amit kaptam szívvel lélekkel és odafigyeléssel készült. Minden darabkája pont nekem való, nem tudtam volna ennél kellemesebb meglepetést még elképzelni sem :) Innen is nagyon köszönöm az én ajándékozómnak Dorkának, úgy érzem idén jó voltam :D 


Van itt minden jó, fincsi tea, szuper téli illatú viaszok, NARANCSOS MANDARINOS értitek ultra karácsonyi finom ajakápoló, cicuknak fincsi jutalomfalat és még megannyi jóság :)Ez a kis angyalka azonnal megtalálta az új helyét, az adventi koszorúnk előtt nagyon édes :)Fincsi illatú mini testápoló, amit én valószínűleg kézrémnek fogok használni, mert nagyon praktikus a csomagolása :)


Mülleres kis olvasztós viaszok, amikért odavagyok. A hétvégén a blogos lányokkal megszaglásztuk a többi változatot, de nekem is csak ez a kettő tetszett, így ha elfogy és még lesz a müllerben biztosan beszerzek még néhányat :)


Egy kis csokis kényeztetés, nah de nem a pocaknak, hanem az arcunknak. Ezzel jól lehet a cicákat majd ijesztgetni :D


Egy kis motivációs notesz, tollal és postitekkel


Nah jó ez azért kifogott rajtam, én soha de soha nem hallottam erről a rágóról... azt hittem először, hogy egy óriási nagy darab piros rágó lesz benne... de tévedtem, ebben sok sok kicsi lapocska van, aminek kérem szépen karácsony és fahéj íze van... jah komolyan!


És egy cukiság a két kis szobatigrisnek, fincsi (nekik legalábbis az) ropogós snack :)

-------------------------------------------

Az én Mikulásom nagyon szuper csomagot válogatott össze nekem, remélem az én ajándékozottam is legalább ennyire örült a meglepetésnek!

Mindenkinek kellemes ünnepi készülődést kívánok!


-Rita

3 megjegyzés:

 1. Fu, nagyon jó dolgokat kaptál, amúgy ilyen angyalkám nekem is van, csak más ruhában :P Imádom. :D
  És hogy még a cicusok is kaptak ajándékot... :)

  VálaszTörlés
 2. Örülök, hogy tetszett a csomag, remélem jó hasznát veszed a dolgoknak! :)

  VálaszTörlés
 3. Olyan kar, hogy csak ilyen ritkan irsz uj bejegyzeseket:(

  VálaszTörlés