tag:blogger.com,1999:blog-2484664170554401490.post6220992346260423509..comments2024-03-28T06:25:49.606+01:00Comments on TündérKert: Back 2 school - egészséges uzsonnák!Ritahttp://www.blogger.com/profile/06746102419155854161noreply@blogger.comBlogger10125tag:blogger.com,1999:blog-2484664170554401490.post-69374514256179592632014-08-26T18:30:07.975+02:002014-08-26T18:30:07.975+02:00én is gondoltam erre, de normál M- méretű tojást h...én is gondoltam erre, de normál M- méretű tojást használtam, még ha te L-eset is annyira nem nagy a különbség hogy te híg masszát kaptál én meg kb mint egy pizzatészta lapot:/Diahttps://www.blogger.com/profile/06322065025475470969noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2484664170554401490.post-18357933994690833652014-08-26T18:10:25.930+02:002014-08-26T18:10:25.930+02:00http://www.foodprepper.com/oat-flour-pancakes-old-...http://www.foodprepper.com/oat-flour-pancakes-old-fashioned.php ez a recept is majdnem pont olyan mint az enyém. Nem tudom, hogy mi lehetett a gond mert több éve így csinálom. De holnap megyek haza újra kipróbálom :) Nem hiszem, hogy a tojás mérete mit tud befolyásolni de még erre tudok gondolni. Ritahttps://www.blogger.com/profile/06746102419155854161noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2484664170554401490.post-32198798038745276972014-08-26T17:46:41.407+02:002014-08-26T17:46:41.407+02:00igeen zabliszttel csináltam a diétám miatt alapból...igeen zabliszttel csináltam a diétám miatt alapból de csak 3 deci tejtől még a két tojástól hogy kapsz te híg masszát?:(<br />azért kisütöttem viszont pocsék íze lett, kidobtam az egészet a kukába:(Diahttps://www.blogger.com/profile/06322065025475470969noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2484664170554401490.post-7858348954062094662014-08-26T16:49:22.303+02:002014-08-26T16:49:22.303+02:00Igen ! :) Ez az amerikai receptje, de itt van több...Igen ! :) Ez az amerikai receptje, de itt van több évre visszamenőleg is! http://tunderke.blogspot.com/2011/07/nyari-sutik-fillerekbol.html Egy híg masszát kell kapni, és alacsony hőfokon sütni, hogy jól átsüljön megpuffadjon, én cukrot nem nagyon használok, mert van hogy banán, csoki, vagy más finomság kerül a tésztába :) Eléggé folyós azon nem kell aggódni, viszont ha a sütőport sokallod akkor felezd nyugodtan (én egyébként van hogy szódabikarbónával csinálom, mert néha csak az van otthon, annak nincs semmilyen erős csípős mellékíze. Nem tudom, milyen lisztet használtál, de ha pl valami zab, vagy esetleg rozs, az pedig még sűrűbb tésztát is eredményez, mert megdagad, besűrűsödik. Amúgy a képen látható az zabpehely lisztel, banánnal csokival és mézzel készült :) Remélem tudtam segíteni!Ritahttps://www.blogger.com/profile/06746102419155854161noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2484664170554401490.post-58071403975065776272014-08-26T15:13:04.393+02:002014-08-26T15:13:04.393+02:00a palacsinta receptjét biztos jól írtad?
egy zacsi...a palacsinta receptjét biztos jól írtad?<br />egy zacsi sütőpor nagyon sok és a leírt adagokkal egyáltalán nem olyan állagú tésztát kapunk mint ami a képeden van:( ízre még nem tudom milyen de a leírt cukor mennyiség is biztos hogy túl kevés nekem azt is tenni kellett még bele, de a sütőpor miatt így is marta a nyelvemet a massza..:/Diahttps://www.blogger.com/profile/06322065025475470969noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2484664170554401490.post-77977983305660450662014-08-24T17:47:54.975+02:002014-08-24T17:47:54.975+02:00Nagyon jó poszt, az ételek felét megkívántam :D So...Nagyon jó poszt, az ételek felét megkívántam :D Sokkal jobban szeretek otthonról ételt vinni, mint büfézni, főleg a lisztérzékenységeim miatt, mert ez nagy macera pluszba. A pupusas annyira guszta, valahogy át kell alakítanom a receptet :)Fleurhttps://www.blogger.com/profile/03674026285566127345noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2484664170554401490.post-7199886695328481342014-08-24T15:31:37.381+02:002014-08-24T15:31:37.381+02:00ez elképesztő jó lett. köszönöm:)ez elképesztő jó lett. köszönöm:)Diahttps://www.blogger.com/profile/06322065025475470969noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2484664170554401490.post-1308553598480524852014-08-24T12:26:03.101+02:002014-08-24T12:26:03.101+02:00Mennyi ínycsiklandozó kaja *-* Én sem vagyok híve ...Mennyi ínycsiklandozó kaja *-* Én sem vagyok híve annak, hogy gyorsan útközben megvenni egy előre gyártott szendvicset vagy bármit, sokkal jobb itthon reggelizni, ráadásul ebben tudom is mi van.. a zabkása volt a nyár kedvenc nálam, mostanában már alábbhagyott a lelkesedésem, de még mindig szívesen fogyasztom :)<br />A pupusas és frittata annyira jól néz ki, előbbit valószínűleg ki is próbálom, szóval köszi a receptet :3Diihttps://www.blogger.com/profile/02104696135106394607noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2484664170554401490.post-53702383530545729192014-08-24T11:28:24.109+02:002014-08-24T11:28:24.109+02:00Imádtam ezt a bejegyzést, szerintem sokszor fogok ...Imádtam ezt a bejegyzést, szerintem sokszor fogok visszajárni ehhez, mert habár nem járok már iskolába, azért suliban dolgozom és ott bizony jól jön, ha egyszerű ételeket vihetek magammal tízóraira, uzsonnára. Az amerikai palacsinta nem is tudom hogy nem jutott eddig eszembe, és a pupusas is nagyon tetszik már régóta, biztos, hogy ezeket vinni fogom majd magammal a munkahelyemre :) Persze a többi étel is remek ötlet, szerintem ki is fogom őket próbálni!Megaerahttps://www.blogger.com/profile/17383025871376655139noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2484664170554401490.post-7587090807128388562014-08-24T11:14:57.670+02:002014-08-24T11:14:57.670+02:00De jó lett ez a poszt!:)
Én már hónapok óta kizáró...De jó lett ez a poszt!:)<br />Én már hónapok óta kizárólag zabkását reggelizek, mindig este megcsinálom, így reggel csak bedobom 1 percre a mikróba és már ehetem is, nem megy vele az idő:)<br />Én tízóraira vagy kornspitzből készült szendvicset vagy banánpalacsintát, zabtallért, ilyesmit viszek:)Mónihttps://www.blogger.com/profile/01069468541022442120noreply@blogger.com