Avon True SuperShock Definition szempillaspirál - vélemény!


Néhány héttel ezelőtt érkezett hozzám ez az Avonos (True SuperShock Definition) spirál, és azt kell, hogy mondjam egy újabb gyöngyszemet köszönthetünk. Mindig is kedveltem a márka spiráljait, és most sem kellett csalódnom. Egy egyszerű és pénztárcabarát darabról van szó, ami az ígéreteihez híven dúsít, hosszabbít és szétválasztja a pillákat. Ehhez még extraként elárulom, hogy egész napon át a helyén marad, és nem pereg a szemek alá.


Alapvetően elégedett vagyok a natúr pilláimmal is, mert szép sötétek és viszonylag dúsak. Erre már csak bónusz lehet a legtöbb szempillaspirál. De nagyon örülök, hogy ezzel a darabbal nem kell tízszer átkennem őket, hogy szépek és feketék legyenek. Nem ragadnak a pillák egymáshoz, még új korában sem vett fel túl sok festéket, amit vissza kellett volna tunkolni a tubusba. És mint említettem, egész nap a helyén marad, nem potyog a festék a szem alá, és nem is kenődik el. Hagyományos keféje van, ami pont megfelelő mennyiségű festéket vesz fel, és magának a festéknek is kiváló az állaga, szépen és gyorsan bevonja a pillák felületét, nem csomósodik.



Összességében egy nagyon jó, olcsó spirálról van szó, amit tudok nektek is ajánlani. Én nagyon megkedveltem az elmúlt egy hónapban. Az ára egyébként akciósan 1299 forint, ami szerintem ár-érték arányban több, mint szuper.

-Rita

1 megjegyzés:

  1. Camtasia Studio 9 Crack
    2019 is amazing software for editing videos and making video tutorials. Studio 9 patch helps to register your studio without buying any license key. It works easily on mac and computer operating system

    VálaszTörlés