Avon Anew arctisztító balzsam - vélemény!


Mindig érdekeltek ezek a balzsamos arctisztítók, sminklemosók, ezért amikor az Avon kijött a saját változatával nagyon megörültem. Tudtam, hogy ezt nekem ki kell próbálnom. Eddig a sminkem eltávolításához micellás vizet használtam. És bár elégedett voltam azzal, még is szerettem volna valami újat kipróbálni. Így kimondottan nagy elvárásokkal fogadtam ezt a terméket. Hiszen a micellás víz a sminkem eltávolításában szuperül teljesített, így ettől is elvártam, hogy ez ne okozzon neki gondot. Pluszban azért reménykedtem, hogy egy kis extrát is tud nyújtani.



Papírdobozban és lezárva érkezik a termék. Szerintem nagyon szép a csomagolás. Mondjuk elsőre meglepett a mérete, hiszen elég picike (50ml). A tégelyben rejlő balzsam illata nagyon jellegzetes, enyhén kámforos. Kicsit olyan mint egy izomlazító, sport gél. Nekem egyébként tetszik, de nem erre számítottam.

Gazdag, vajas formulája kezünk melegének hatására megolvad és könnyedén eloszlatható lesz az arcunkon. Ha mindenhová jutott a termékből, akkor egy kevés vízzel tovább masszírozzuk és így egy krémes lemosót kapunk. Végezetül én egy nedves törölközővel letörlöm az arcomról. Nagyon szépen feloldja a sminket, gondolok itt a szempillaspirálra. Ha valakinek zsíros a bőre, akkor érdemes lehet letörölni a maradékot, de én fent szoktam hagyni, mert nagyon kellemes hidratáló hatású.

Nem csíp és nem is irritálja a bőrt, szemet. Szuper, hogy nincs hozzá szükségem vattapamacsra, elég csak a termék és egy kis arctörölköző (én a Pepcoban vettem őket, egy 3-as csomag 290 forint), amivel egyszerűen le lehet törölni. Annak ellenére, hogy egy olajos anyag, mosás során maradéktalanul eltávolítható a törölközőkből.

Nagyjából egy hónapja használom és még csak a termék 10-20 százaléka fogyott el.



Szóval imádom ezt a terméket, összességében pont olyan, mint ahogyan elképzeltem. Eltávolít mindent és még extraként hidratálja is a bőrt. Nekem normál vízhiányos a bőröm, így jól esik neki ez az olajos, gazdag termék. A zsíros bőrűek lehet nem kedvelnék, de szerintem egy próbát mindenképp megér.

Jelenleg akciós áron 1999 forint. Szerintem ez a mennyiség 3-4 hónapra ideális lehet, napi egy használattal.


-Rita

2 megjegyzés: