Ezeket vettem mostanában - 2018 Tavasz!


Soha nem tudom eldönteni, hogy milyen formában is közöljem veletek az újdonságokat, a termékeket, amiket bár már használok egy ideje, de külön posztban nem szeretném őket bemutatni. Így némi tanakodás után a blogos formára esett a választásom, mert mindig is imádtam ezt a platformot.

 Tudom, hogy manapság egyre jobban háttérbe szorul a videók világában az írásos forma, de adok neki egy esélyt. Szeretek nagyon fotókat készíteni. Még annak ellenére is, hogy az instagramra naponta töltök fel egy-egy pillanatot az életemből, azért van még mit a témáról tanulnom. Így ez egy kettő az egyben elfoglaltság lesz azt hiszem.

De akkor lássuk is azokat az újdonságokat!


4 Mini Miracle Complexion Sponges - Real Techniques

Ezt a kis apróságot Andi barátnőmtől kaptam karácsonyra. Mivel későn sikerült csak találkoznunk, így februárban került hozzám. Előtte az Avon mini szivacsát használtam, amit bár nagyon kedveltem, de elszakadt, így már nem lehetett tovább használni. 
Ez a darab valamivel nagyobb az említett darabnál, és viszonylag jobb a kialakítása. A másikon volt egy bevágás, ami mentén el is szakadt. Így reménykedem benne, hogy ezzel hasonló nem fog történni. Mivel alapozót nem használok, csak korrektort, számomra sokkal praktikusabbak ezek a kisebb szivacsok. Könnyű kimosni és gyorsan meg is szárad. Nedves és száraz formában is egyaránt használható. Nagyon megkedveltem ezt a terméket. Ez az első Real Techniques termékem, szóval kifejezetten vártam, hogy elkezdhessem használni.

 



Egy hónapja használom ezt az ajakápolót és óriásit ugrott a szememben a termék. Sajnos a normál mentolos változatot egyáltalán nem kedveltem, és nem is volt hatásos. De ez a cseresznyés változat valami hihetetlen. Egy vazelines, bőrön megülő termék. Tudom, ezt sokan egyáltalán nem kedvelik, de nekem nem okoz különösebb kellemetlenséget. Minden este felviszek belőle egy keveset, még akkor is, ha nincs kifejezetten kiszáradva az ajkam. Nagyon finom és kellemes az illata, de még az íze is jó. Örülök, hogy találtam egy hatékony ajakápolót, remélem hosszútávon is ilyen marad a kettőnk kapcsolata.


Balea Urea kézkrém

Mindig is kedveltem a Balea termékeket, mert sokszor okoztak pozitív meglepetést a drágább, márkásabb testvéreikkel ellentétben. Ezzel a krémmel is így volt. Télen kifejezetten extra száraz a kezem és a páromnak is, így keresnem kellett valamit. Ezt a krémet nagyon dícsérték, ezért bíztam abban, hogy én is hasonlóan fogok érezni a termékkel kapcsolatban, mint mások. Egy olcsó, de hatékony termékről van szó. Nekem gyakran kell kezet mosnom, így ennél drágább terméket nem is szeretnék bevetni arra, hogy akár óránként kétszer felvigyem és lemossam. Este is egy extra adagot eloszlatok a kezemen és másnap finom, puha és ápolt lesz a bőröm. Ha valaki egy hatékony krémet keres még így a tél végére, akkor tudom ajánlani. Kellemes krém illata van, nem tolakodó.


Vichy Minéral 89 Daily Booster 

Tesztelésre érkezett még hónapokkal ezelőtt ez a kis booster. A bennelévő termálvíznek köszönhetően 15 ásványi anyagot tartalmaz. Szuper könnyű, géles állaga van. Nincs benne szilikon, alkohol, színezék, illatanyag valamint parabén sem. Arcápolási rutinom kiemelt tagja lett. Nagyon szeretem, mert valóban érzem az üdítő, frissítő hatását. Nem mondom, hogy nem lehet hasonló terméket olcsóbban találni, de azt sem tagadhatom, hogy nagyon kellemes a termék. Erről érkezni fog egy összefoglaló teszt is, úgyhogy addig is csak megemlítettem nektek.


Maybelinne Color Tattoo 24 HR

40-Permanent Taupe árnyalatban vásároltam ezt a krémes szemfestéket. Már volt dolgom a márka ezen termékével és imádtam, de oda adtam a húgomnak, mert már nem használtam olyan gyakran. Akciósan 1500 forint alatt volt, ami szuper ár érte. Egy nagyon semleges szürkés barna szín, kevés csillámmal. Ideális a mindennapokban. Én oda vagyok érte és örülök, hogy ezt a színt választottam! Erről is szeretnék egy külön bejegyzést készíteni egy másik színnel együtt.


---


Remélem hasznos volt számotokra ez az újdonságok bejegyzés. Persze tudom, ezek legtöbbje csak nekem újdonság, mert van közöttük olyan termék, ami évek óta a piacon van :P


-Rita





4 megjegyzés:

  1. A Balea kézkrémet nincs 5 perce,hogy használtam. Imádom és nagy szüksége van a kezeimnek rá. A CT-k a kedvenceim, igaz nem CF termék, de elnézem neki,mert annyira jó. Carmex meg Romániába nincs sajnos, viszont tuti írok egy ismerősömnek,hogy hozzon már nekem. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Óh a kézkrém, nekem is majdnem mindig a kezemen van, ha viszont pár napig nem használom, akkor érezhetően szárazabb és durvább is a bőr. A krémes festéknek már egy másik változatát használtam évekkel ezelőtt és azt is imádtam, bronzos enyhén fényes szín volt és olyan tartós és könnyű használattal mint kb semmi más. Carmex valóban megér egy próbát mert nem vészesen drága és én ezt a változatot tényleg megkedveltem :)

      Törlés
  2. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  3. Internet Explorer Crack
    Internet Explorer 11 Download is the best browser in the world and the most used browser in the world. Internet Explorer has all the features to suit your needs. The new version improves performance, page loading, and security protection. RSS and CSS are also being improved. Microsoft has always preferred Ajax support for Internet Explorer 11. This web browser is simple to use and user-familiar.
    https://pcfullcrack.org/

    VálaszTörlés