Avon márciusi újdonságok - első benyomás!


Egy hete érkeztek a márciusi Avon újdonságok. Kifejezetten vártam őket, mert olyan termékeket sikerült kiválasztanom, melyek már elsőre felkeltették az érdeklődésemet. Tudjátok, hogy nem vagyok nagy smink kedvelő, főleg amikor nagyon extra színekről, vagy pedig vad rúzsokról van szó, de most azért két smink kategóriás termék is jött. Az egyik mégis csak egy alap darab (szempillaspirál), a másik pedig egy kis extra (kék szemceruza), ami a mindennapokban is könnyen használható.

Pár szót szeretnék ebben a bejegyzésben a termékekről írni, tehát nem egy kifejezetten teszt bejegyzés, csak amolyan ajánló és első benyomásos kis iromány. Egy hét alatt olyan mély tapasztalatot nem szereztem a termékekről, viszont érdemesnek találom őket, akkor egy-egy külön bejegyzést is szentelek nekik.


Avon True Ultra Volume szempillaspirál - 1299 forint

Egy szempillaspirál soha nem lehet rossz, egy keveset sminkelő lány rutinjában sem. Hiszen ezt azért a legtöbben használuk. Egyszerű a csomagolás és végre a jó, régi kefés megoldás is visszatért. Nekem mindig is ezek az egyszerű fejek voltak a kedvenceim. Amúgy nagyon kellemes, nem vesz fel sok festéket, és a pillákat is szépen, természetesen választja el. Ami plusz és az ígéretéhez híven be is tartja, hogy nem kenődik vagy potyog a nap folyamán.


Avon True Diamonds szemkontúrceruza Aqua Sparkle - 1198 forint

Már tavaly is volt egy csodaszép kék szemceruzám, amit örömmel használtam, így nem volt kétség, hogy ezt az enyhén csillámos darabot is kipróbálom. A színe nem pont olyan, amire számítottam, de nem rossz. Picit puha, gyorsan fogy maga a termék. és a nap végére azért megkopik a színe is. Egyelőre még tesztelgetem és megnézem, mint tud összességeben.



Planet Spa Greek Seas testradír - 1499 forint 

Ohh, hát hogy én mennyire vártam ezt a terméket. Igazán nyárias már a csomagolás is. És hogy a görög tenger ihlette, az már csak hab a tortán az én lelkemnek. Nagyon kellemes és valóban a tengerre emlékeztető, növényi illata van. Az állaga nagyon jó, szuper szemcsékkel gazdagítva, amik nem karistolják a bőrt és nem kellemetlen a használata. Szerintem akik egy kíméletes és kellemes bőrradírra vágynak, és nincs kedvük otthon kuytulni, azok kedvelni fogják ezt a darabot. Mivel heti egy két alkalommal ajánlott a használata én már elértem a megengedettet, de már várom a jövőhetet. 

---

Remélem hasznos volt számotokra ez a mini ajánló, és talán könnyebben tudtok dönteni. Mint írtam, azokról a termékekről melyek beválnak, megkedvelem őket, külön bejegyzést is szoktam készíteni, és ez most is így lesz!:)


-Rita







Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése