Mark természetes ragyogást kölcsönző alapozó SPF 15 - vélemény!


Előző hónapban ismét alkalmam nyílt Avon újdonságokat választani. Gondoltam, hogy egy próbát teszek az új Mark alapozóval, amibe még egy 15-ös fényvédőt is belecsempésztek. Kifejezetten szeretem az ilyen légmentes csomagolásokat, amiből minden egyes cseppet ki lehet nyerni (főleg ha nem megy tönkre a pumpa benne, de itt egyenlőre erről szó sincs). Maga a kiszerelés, csomagolás tökéletes. Műanyag, így nyugodtan utazhatunk vele, mert könnyű és szerintem nem is törékeny.

Leírása alapján egy könnyed, olajmentes, gyengéd fedést biztosító és ragyogást fokozó alapozó. Minden bőrtípusra ajánlott. Nekem normál, vízhiányos a bőröm és nagyon kellemes volt a viselete. 




Élőben a kezemen elég sárgásnak tűnik a legvilágosabb árnyalat- Shell - de az arcbőrön már eltérést, vagy kellemetlen színt nem tapasztaltam. Állaga könnyed, krémes, könnyen eloszlatható. Semmi kellemetlen illata nincs.


Alapozó nélkül és alapozóval (púder és korrektor nélkül)

Ahogyan a leírásában is szerepel, nem erős fedést ad, de mégis egy egységesebb, kellemesebb bőrképet nyújt, mely főleg a sminkeléshez megfelelő alap. A szeplők, vagy adott esetben az apróbb bőrhibák nem kerülnek elfedésre, de egy jó korrektorral a hibák eltüntethetőek. Mint írtam, valóban egy könnyű, észrevétlen alapozó, nagyon kellemes és nem túlzó ragyogással, ami nekem az egyik kedvencem (utálom a matt alapozókat).

Szerintem jó választás lehet olyanok számára, akik egy könnyed, bb krém jellegű alapozót keresnek. A plusz fényvédő a termékben nem rossz, de ennyi alapvetően nem elegendő az arca, így ne e miatt válasszátok. Ára jelenleg akciósan 2000 forint körül van. Szerintem ilyen árkategóriában egy megfelelő termék.

Összességében egy kellemes alapozó. Pozitív a tapasztalatom, minden amit leírtak róla igaz. Nem állítottam nagy elvárásokat, így nem ért csalódás, de ha valaki egy jól fedő alapozót keres, ami egész nap a helyén marad, akkor azoknak ez nem megfelelő választás.



Ti milyen alapozót vagy bb krémet használtok a nyári hónapokban?

-Rita

2 megjegyzés:

  1. Én is hazsnálom és nagyon szeretem. Nyárra tökéletes, amikor élettelibb, nagyon természetes bőrre vágyom. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Pontosan én is így vagyok vele, olyan könnyed mint egy enyhe színezett krém és nem is rossz a viselése még a nagy melegben sem :)

      Törlés