Orshy Cosmetics - Sminkek egyenesen Angliából!


Néhány héttel ezelőtt egy meglepetés csomagot kaptam (valamint más bloggerek is) Orshytól (Orshy Cosmetics), amit azóta is szorgosan tesztelgetek. A csomagban csupa olyan termékek lapultak, amit előtte még nem is használtam, így minden újdonság volt.

Nem számítottam ennyi termékre. Arra gondoltam, hogy mindenkinek küld egy kis apróságot, egy-egy terméket. Szóval nagy volt az öröm, amikor megláttam, hogy mennyi mindennel kedveskedett nekünk.

Érdemes csekkolni Orshy oldalát, mert rengeteg olyan terméket találhatunk, amit itthon nem, sőt még rendeléssel is csak nehézkesen tudnánk beszerezni. Azoknak, akik nem beszélnek angolul még nagyobb biztonságérzetet nyújt, hogy magyarul rendelhettek. Garantálom, hogy Orshy szuper kedves és minden egyedi kérést is figyelembe vesz és megpróbál beszerezni. Szóval ha van valami, ami itthon nem kapható, akkor talán Ő lesz a megoldás. 

És akkor pár szót a meglepetés teszt csomagról:

A csomagban lapult 2 MUA termék. A márkát már évekkel ezelőtt megismertem, de mivel nálunk nem kapható, így csak egyszer rendeltünk a blogos csajokkal közösen. Én akkor néhány sminkecsetet (amiket imádok azóta is) valamint egy szemöldök ceruzát vásároltam.

Intense Colour Eyeliner Pencil Royal Blue

A legizgalmasabb termék számomra ez a kék MUA szemceruza volt. Őszintén már évek óta nem sminkelek színes termékekkel, egyszerűen a natúr termékek és az uncsi megoldások átvették az uralmat. De most, mondhatni rákényszerültem, hogy valami színt vigyek az "életbe". Mióta megérkezett többször is használtam, és készítettem vele sminket. Az alsó, vagy pedig a felső szempilla tövébe húztam egy egy vékony vonalat, vagy pedig kicsit elmaszatoltam. A nap folyamán csak egy picit mozdult el, és ilyenkor is elég volt egy vattapamaccsal - fültisztító pálcikával a felesleget letörölni. A színe és intenzitása mit sem fakult a nap folyamán. Nekem egyedüli problémám, hogy ha a tetején lévő hegyezőt szeretném használni, akkor a krémes festék oda tapad a tetejére, és mindent összeken. De mivel van hegyezőm, így inkább azt fogom használni és a probléma megoldva.





Romantic Efflorescence Eyeshadow Palette

A második MUA termék egy paletta volt, amiben natúr színek kaptak helyet, néhány melegebb - sötétebb tónusú árnyalattal karöltve. Pont az én színeim. Ideálisak a hétköznapokban, de ha szeretnénk, akkor szuper menő esti sminket is összedobhatunk vele. A színek enyhétől az igen fényesig - szaténosig terjednek. Szerintem nagyon szép sminkeket lehet vele készíteni, a minősége a színeknek vegyes.Van benne olyan árnylat, ami picit gyengébben muzsikál, de egy megfelelő alappal ez a probléma is megoldható. Néhány szín picit porol, és az ecsetre sem szeretne tapadni, de többszöri felvitellel ez is kiküszöbölhető. De a paletta 80%-a tökéletesen működik, és mindenféle probléma nélkül összedobható vele egy hétköznapi kellemes smink. A palettában volt egyébként egy két végű applikátor is, amit én amúgy nem utálok (mint általában a legtöbb ember). A szemzugba csodásan felvihető vele egy leheletnyi fényes festék, hogy kicsit kiemeljük a szemünket.






Itt láthattok néhány árnyalatot bevetésen (természetes és lámpa fényben). Alapnak egy primert használtam, így sokkal jobban megtapad a szín és sokkal intenzívebb hatást érhetünk el vele. Természetesen egy szemhéj alapozó is jól jöhet használat közben, mert a színek tartósabbak és szebbek lesznek.

Egyszóval mindkét MUA termék azonnal belopta magát a szívembe. Imádom őket használni. Most gondolkodom még egy színesebb palettán is, hiszen kedvező áron juthatunk házzá és nagyszerű kísérletezésre. Hamarosan szeretnék hozni egy-két sminket is a termékek használatával.

A csomagban lapuló többi termékről is szeretnék még írni, így ezekről is várható bejegyzés.

Köszönöm Orshynak a lehetőséget, nagyon örülök a termékeknek és külön boldogság, hogy bármikor ráírhatok a hülye kérdéseimmel és nagyjából azonnal jön is a válaszokkal. Igen mert én mindig érdeklődök nála termékekről és minden hülyeségről.


Nektek mi a véleményetek a MUA márkáról? Használtatok tőlük már valamit?


-Rita

1 megjegyzés:

  1. De furcsa viszont látni egy magyar bloggernél ugyanazokat a termékeket, amiket én itt kint napi szinten látok.... :D A Twinings teákat én nagyon szeretem, kár hogy nem kaptál a jázminos-zöldteából, annak nincsen párja a piacon. :) A 'simple' az az ittkinti drogégialánc saját natúr vonala, nem rossz egyáltalán, bár nem is kimagasló. A MUA nagyon változó minőségű, nem lehet általánosságban beszélni róla.... Én biztos más termékeket válogattam volna össze neked, amik "tipikusan angolok", de persze mindig jó dolog újdonságokkal megismerkedni. :)

    VálaszTörlés