Nyári kedvencek és mini kívánságlista!

Ebben a bejegyzésben bemutatom nektek az én kedvenc nyári termékeimet és írok egy rövidke listát is, amit szeretnék beszerezni. Nekem nyári hónapokhoz hozzátartozik a kókuszos - vaníliás illat, a jegeskávé és a sok fagyi. Ha pedig minden jól megy, akkor olyankor a nyaralás is.



Egyik kedvenc önbarnítóm a Dove terméke. A sötétebb szín is tökéletes a bőrömre, sokkal intenzívebb hatás érhető el vele, mint a világos változattal. Napok alatt szépen építi fel a színét és nagyon szépen halványul el a bőrön. Akár folyamatosan is használhatjuk. Tavaly írtam róla egy hosszabb bejegyzést az ITT találjátok.



Farmona kókuszos, ananászos tusfürdője egy csoda, de komolyan. Ez az egyik legfinomabb illatú tusfürdő, amit valaha használtam. Valódi lédús és fanyar ananász az édes kókuszos illattal ellenállhatatlan. Egyedül az állaga ami bosszantó, mert túl folyós, így csak fürdőrózsán vagy szivacsos lehet takarékosan használni. De mivel igen kedvező áron sokat kapunk, így nem szoktam sajnálni. Ami még extra pont, hogy órákkal a tusolás után is érezhető az illata.



The Body Shop Mango testvaj 

OMG ha valaki szereti a mangót, nah az én vagyok. Imádom ezt a különleges gyümölcsöt, az illata is jellegzetes és jól felismerhető. Ebben a termékben is nagyon kellemes az illata. A sűrű vajas krém valóban szuper hidratálást nyújt, és lehet sokaknak megdöbbentő, hogy mit akarok én ezzel a termékkel nyáron, de a lényeg, hogy olyan elképesztően szép bőrképet nyújt, ami nyáron a napfényben csodaszép. Alapvetően nem szép a száraz bőr látványa, de ha ezzel a termékkel átkenjük a lábainkat és felhúzunk egy csinos szandált, tuti elégedettek leszünk. Az illata is kifejezetten kellemes, nyárias.



Kiszemeltem néhány terméket, amiket már nagyon régóta szeretnék megvásárolni. Az egyik az nem más mint egy kókuszos kézfertőtlenítő kis cukiság a Bath & Body Workstől. Valamint két nyárias illatot is szeretnék idén a magaménak tudni. Az egyik az Aqua Kiss testpermet a másik pedig JLo Miami Glow parfümje, amit közel 4 éve szeretnék megvenni, de mindig elbizonytalanodom a vásárlás előtt, de most tutira jön haza!

------------------------------


Nektek vannak kedvenc nyári termékeitek? Esetleg van valami újdonság a kívánság listátokon?



-Rita

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése