MEDIBLANC Strong Black - fekete fogkrém - vélemény!

Még hónapokkal ezelőtt volt lehetőségem kipróbálni a MEDIBLANC Strong Black fogkrémet a Notino jóvoltából. Előtte még nem használtam hasonló terméket, csak halottam róluk. Kimondottan kíváncsi voltam a termékre és a hatására. 

Lehet sokaknak még bizarr a gondolat, hogy fekete fogkrémet használjon, de nem kell aggódni a színén kívül nagyban hasonlít egy átlagos fogkrémre :)




Első pillanatra belopta magát a szívembe ez a fekete fehér csomagolás, szeretem az ilyen egyszerű dizájnokat. A termék maga is korom fekete nem csak a csomagolása. Fő hatóanyaga az aktív szén és a fogászati mikronizált szilikátok melyek hozzájárulnak a fogak fehérítéséhez. Kellemes, enyhe mentolos és édes íze van amit a természetesen édesítőknek köszönhet. Nem habzik túlságosan de igen hatékonyan tisztít és fogmosás után hagyott friss érzés is nagyon sokáig tart.

Fehérítő hatását tapasztaltam, de nem kell egy komplett fogászati kezelést várni. Inkább az enyhe elszíneződéseket tudja kezelni és világosítani. De még ha nem is lett volna szembetűnő a hatása, akkor is imádnám ezt a fogkrémet.Tökéletes a napi használata, nem lett tőle érzékeny a fogam, köszönhetően a szép összetevőknek. A friss érzés hosszan tartó és az íze is nagyon kellemes, nem marja az ember száját az extra erős mentolos íz.

Összességében én tudom ajánlani és én magam is megfogom vásárolni ismét a terméket. Egyedüli negatívum, hogy gyorsan szennyezi a fürdőszoba világos felületeit de ezt egy egyszerű tisztítókendővel letörölhetjük. Lehet sokaknak borsos az ára, de hasonló fekete fogkrémet azonos vagy sokkal magasabb áron tudunk vásárolni.

----------------------------


Kíváncsi vagyok a véleményetekre. Ti használtatok hasonló aktív szenes fogkrémet? Mik a tapasztalataitok?


-Rita

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése