Új videók a You Tube csatornán!

Sziasztok, mint látjátok a címben is, igen-igen ismét nekiálltam a videó készítésnek. Ez tavaly is megtörtént, de sajnos-nem sajnos egy olyan munkám volt, ami irdatlan sok időt felemésztett. De a nyáron felmondtam és végre ismét kreatívnak érzem magam. Azóta próbáltam a bejegyzéseket is gyarapítani, több kevesebb sikerrel. Szóval az "őszi szünetet" én otthon töltöttem Szerbiában a szüleimnél, igaz az első felét munkával, de utána anyukámmal közösen nekifutottunk a videózásnak. Ő maga is imádja a You Tube videókat, sok magyar lányt is követ és nagyon kedveli őket. Igaz mi egy kreatív, alkotós csatornát tervezünk, de egy kis szépségápolást is bele fogunk csempészni az egészbe. Tehát a megszokott blogos témát átalakítjuk You Tube kompatibilis videókká. Reméljük, hogy ti is várjátok. 


A videót ITT találjátok, ami egy nagyon egyszerű otthoni dolgokból elkészíthető koszorú keret, amiből a későbbiekben, kopogtatókat, adventi koszorúkat fogunk készíteni.


A másik videót pedig ITT találjátok, melyben egy cukormentes "nutellát" készítettem el. 

Amennyiben érdekel bennetek sok-sok hasonló videó, akkor iratkozzatok fel a csatornára, mert hamarosan érkezik a többi videó.


----------------------------------------

Kíváncsi vagyok a véleményetekre, vagy bármilyen tippre. Írjátok meg esetleg mit látnátok szívesen.

Nekem van pár ötletem, pl "Milyen egészséges összetevők vannak a konyhámban" "Mit eszünk egy héten + menüvel" "Rend a lelke mindennek  - takarítás, ahogyan én csinálom" "Cica vlog - milyen az élet két cicával". Ilyen és ehhez hasonló ötleteim vannak. 


-Rita

4 megjegyzés:

  1. Szia! Örülök, hogy videókat is fogsz készíteni!:) Az első két ötlet tetszik a legjobban, de a többit is szívesen fogom nézni!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi :) Örülök a visszajelzésednek, mindenképpen érkeznek a videók! Még egy kis rendszert kell a dolgokba látnom, és némi videóvágási rutint szerezni :P és jönnek szépen sorban!

      Törlés
  2. Válaszok
    1. Rendben, már van is hozzá pár felvételem :)

      Törlés