Victoria's Secret Pure Seduction - Red plum and freesia testpermet!


Kifejezetten szeretem a VS testpermetjeit, mert olcsóak, finom illatúak és nagy kiszerelésűek.

A mostani változatot (Pure Seduction -  Red plum and freesia) őszre választottam, de igazából egy nagyon finom nyárias, gyümölcsös illatnak mondanám, olyan mint egy Escada parfüm. Persze ez nem jelenti azt, hogy nem fogom mostanában használni, mert ahhoz túlságosan is finom az illata. Leírása alapján szilva és a frézia illata alkotta ezt a testpermetet, megmondom őszintén én nem kifejezetten érzem ki ezeket belőle, de nagyon kellemes, és ez a fontos. A családban mindenkinek tetszett, a fiúk megjegyezték, hogy kifújás után olyan mint a pálinka... de ugye ők nem igazán értenek az illatokhoz.


Nagyon tetszik a csomagolása, olyan kis csinos, csajos darab, igaz műanyagból van, de nekem így biztonságosabb, és szívesebben viszem magammal. Néhány fújás bőven elég, hogy órákon át érezhető legyen az illata. Először egy picit erős, de pár perc után egy édes, gyümölcsös illat marad. Számomra ruhán, hajon tartósabb mint a bőrömön. Parfüm helyett is tökéletes alternatíva, főleg azoknak, akik szeretik a gyümölcsösebb, édesebb egyszerűbb illatokat.

Én az iparfümériáról rendeltem, de Müllerekben is kapható VS testpermet, de ott viszonylag drágább.

--------------------------------


Ti használtok Victoria's Secrete termékeket? Van kedvenc illatotok?



-Rita 



1 megjegyzés:

  1. Ugyanez az illat van meg nekem , és imádom :) Ő volt az első VS termékem , de biztos nem azutolsó . Müllerben szereztem be , pont akciósan kb 4000 FT-ért.

    VálaszTörlés