Képes beszámoló az elmúlt hetekről - személyes!

Imádom a szeptembert, az ősz kezdetét, a gyönyörű természetet, amit ilyenkor mindig megcsodálok. Idén nagyon hosszúnak tűnik a nyár, kicsit már meg is untam, jöhetne igazán a kellemes 15-20 fokos időjárás, amikor nem akarok ülve is meggyulladni :)

Hoztam néhány képet az elmúlt hetekről. Lesz itt étel, cicák, és új lakberendezési tárgyak is.


Újdonságok 

Rendeltem az Iparfümériáról sok-sok újdonságot, amiről lassan meglesznek a tesztek is. Az ebay világában garázdálkodtam, közöttük volt ez az ecsetkészlet is, ami nagyon bevált. Valamint a közeli euroshopban is vásároltam néhány őszi dekorációs terméket.Közöttük volt egy ajtódísz is, valamint ezek a kis fa díszek.


A családban hamarosan érkezik egy kis jövevény, akinek öröm a vásárlás. Már beszereztünk pár dolgot, hátra volt még egy csodacuki ágyrácsvédő és takaró készlet. Imádom olyan aranyosak. Nem tudom hallottatok e már a dm-es kukaillatosítóról, de ha nem akkor nyomás a bolt és vegyetek, mert nagyon hasznos dolog. Olcsó de mégis kellemes,  intenzív illata van, ami megakadályozza, hogy a kellemetlen kukaszagok a lakásban terjedjenek. Imádom a szalvétákat, szerintem olyan sok szép darab kapható manapság az üzletekben, nem szoktam értük sok pénzt adni, mert amúgy is csak kidobásra kerülnek, használat után, de ha látok egy szép olcsó darabot akkor jöhet haza, ilyen volt ez a befőttes darab is! Lassan itt a tea szezon és hát ez a fincsi darab landolt most a kosaramban :)


Finomságok 

Imádom a finom ételeket, az új recepteket. A piacon találtam jó áron málnát, és egy napon keresztül, csak fincsi málnát ettem. Gyönyörű paradicsomok, annyira imádom. Quinoa saláta tükörtojással, rengeteg zöldség kapott benne helyet, nyami. Fincsi palacsinta, házi szedres baracklekvárral :)


Chia puding erdei gyümölcsökkel. Az elmúlt hónapokban rákaptunk a szendvicsekre, az egyszerű random daraboktól egészen a baconos, tojásos darabokig volt itt minden. Szeretjük a tésztát, de csak frissen melegen, sajnos a hideg másnapos tésztánál nem sok rosszabb dolog van, így ritkán eszünk tésztát, akkor is csak egy kicsi adagot :) Gyümölcsök időszaka a legjobb, mikor van minden finomság, lédús csoda. A dinnyék, barackok, fügék minden jöhet.


Néhány érdekesség 

Csodaszép ebayes csillám. Horgosi kávézgatás. Szuper tűfilckészlet.


Elérkezett a gyertyák, tartok ideje. Van itthon 20 darab legalább szóval van bőven mit olvasztgatni :)


Cicák 

Hamarbe a tesóm kiscicája, igazi kis angyalka, imádom. Lunci az én kis, gyönyörű 5 kilós szőrgombócom, aki minden reggel benyivákolja magát a szobába egy kis simogatásért.


Lincoln a felderítő, aki pillanatok alatt felterem a leghülyébb helyekre. De azért imádom. Luna és az ő vámpír csáprágói. Lincoln is szeret rajzolgatni, vagy éppen tollakat rágni. Harambe mindig éhes, és ilyen angyali, hangtalan arcocskával kér enni :)


A hálószobában lassan minden a helyére kerül. A bútorokat édesapám készítette, gyönyörűek lettek. Megérkeztek az éjjeliszekrények, és a ruhaállvány is.


A hétvégére pedig jutott program bőven, családlátogatás, egy kis esküvőzés, szóval nem volt unalmas.


--------------------------------------------------------------------


Ennyi lett volna az elmúlt időszak képes beszámolója.

Számotokra volt valami emlékezetes pillanat?


-Rita

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése