Kringle Candle - Coconut Pineapple - illat viasz vélemény!


Sok-sok hónappal ezelőtt, még a nyár elején vásároltam egy Kringle Candle illatos viaszt (vagy ki minek nevezi ezeket a dolgokat, ugye a YC-nél tartok de itt nem tudom mi a megfelelő kifejezés). A lényeg, hogy van egy kisebb függőségem ezekkel a dolgokkal. Imádom őket, mindig tartok itthon 15-25 darabot, amit az időjárás, évszak vagy a kedvem szerint olvasztgatok. Számomra ez egy teljesen új márka volt amikor feltünt az Iparfüméria oldalán. Amikor megláttam ezt a trópusinak tűnő, kókuszos ananászos darabot azonnal a tengerparta asszociáltam. 

Ha érdekel mi a véleményem erről a termékről, kattints a továbbra...




 Fincsi koktél, édes illatok, lágy meleg szellő. Nem kellett csalódnom, sokkal de sokkal finomabb volt az illata, mint amire én számítottam. Intetzív, természetes kellemes illat.

A csomagolás nagyon tetszik. Itt nem csak egy fóliában van a termék, mert soha nem használok el egyszerre egy egész tartot, így itt nyogodtan visszazárhattam, nem potyogott sehová, és könnyű tárolni. A terméket könnyű eltörni, olyan mint egy virág, egy-egy szirmát csak leválasztjuk. Egy ilyen kis szirom nekem 2-3 alkalomig elegendő. Az illata nagyon kelelems gyümölcsös, valóban nyárias.


Bisztosan fogok még ebből az illatból vásárolni, de lassan jön az ősz, az én igazi kedvencem. Már ki is szemeltem pár csodálatosnak tűnő illatot, amiket szeretnék megrendelni. Alig várom, hogy kipróbáljam őket.


Autumn Winds - ITT találjátok 
Coconut Snowflake - ITT találjátok 
Ginger Snowangel - ITT találjátok 
Pumpkin Latte - ITT találjátok 

A terméket az Iparfüméria oldaláról rendeltem, eddig még máshol nem találkoztam ezzel a márkával. Ha szeretitek a Yankee Candle tartokat, gyerytákat akkor próbáljátok ki. Sok-sok illatban, mécsesben, kis és nagy gyertyákban kapható. Az ára kb hasonló a YC termékekhez, nem olcsó de egy-egy illat nagyon kellemes hangulatot tud teremteni :)

-----------------------


Ti ismeritek a Kringle Candle márkát?


-Rita

1 megjegyzés: