Képes beszámoló az elmúlt hetekről - személyes!

Ismét összejött egy nagyobb mennyiségű kép, amit szívesen megosztanék veletek is. Sok cica, kaja és új termékes képek jönnek. Erre érdemes felkészülni :) Amiről tudok mondok infót is, illetve adok linket, hogy honnan vagy hogyan!


Desszertek. Próbáltam minimálisra csökkenteni ezt a témát, így hetente egy max kétszer készítek ilyesmit, és azt is a lehető legegészségesebben (persze amennyire a recept engedi). Oreoról, epres sajttortás új változat, azt kell mondanom, hogy még mindig szar.  Igen kimondom, az oreot én utálom, nagyon rossz, ennél még a legtrébb keksz is sokkal jobb. Nah huhh, csak kimondtam :D. Gondolom ezzel nem vagyok egyedül, de persze vannak akik imádják (pl. a tesóm... nah jó ha nem is imádja, de szereti). Fánkocska, a közeli kávézóból. Isteni finom volt (epres krémmel töltve omg). A Pöttyös Guru receptjét már leírtam, ITT találjátok! Ez a bársonyos sötét dolog pedig egy granita, mégpedig szedres, nyamiii.

Ha érdekelnek a további képek, receptek és a kiscicák, akkor kattints...




Finom ebédkék. Sok-sok saláta, zöldség, illetve csirke a menünk. Szeretjük a tápláló reggeliket is, tojásos, baconos, grillezett gombás szendvics az egyik kedvencünk. A finom, gyümölcsös limonádékat is előszeretettel fogyasztjuk :)


Málnaládé, spirulinás zöld turmix, málnás-mentás limonádé, kókuszos nescafe 


Kicsinyeim :D Imádom őket, sajnos macska függő vagyok. Nem tehetek róla, szeretem mindegyiket, ami az enyém, vagy éppen másé... nem számít :D


Még egy állati kaland. Cicák, kutyák (tesómék kutyijai: Léna a berni pásztor, és a kis újonc,  Rusty)


Némi vásárlás. Egy ebayes óra, amit Viktóriának köszönhetek, hiszen mindig találok valamit az ebay wishlistjében, amihez ITT van a link. Egy macska fésű... hát ilyen drága fésűm nekem az összes fésűm árát összeadva nem volt, de mindegy, egész jól működik :D Egy kis csajos shopping a lányokkal még Békéscsabáról. Valamint egy Oriflame rendelés a napokból.


Új szandi, új napszemcsi (ez nálam fogyó termék), illetve két újdonság: egy nappali krém fényvédővel, valamint egy szárazsampon, amit már ki is próbáltam és eddig nagyon tetszik, csak elég gyorsan fogy.


Iparfümériás termékek, amiket tesztelésre kaptam. Egy nyereményjáték kereteiben akár ti is megkaphatjátok. Keressétek a blog facebook oldalán!


Interjús szerelés próba. A szandi jött, a többi nem, de azóta már megvan a végleges öltözetem. Egy kis haj és smink próbanap, csak úgy unalomból. Cica filter, hogy cuki legyek. Illetve egy családi kép: Samci, én meg a cica a pólóról.


Kis random montázs, mert máshová nem fért :D. Új körmök, amiket azóta már le is szedtem, de már töröm a fejem milyen legyen a következő. Egy aktivitás mérő karperec, amit azóta, hogy megérkezett kb. 5 percre vettem csak le, nagyon imádom. Smink próba és filter tesztelés. Békéscsabai vasútállomás.


A legszuperebb dolog pedig az elmúlt napokról, hogy elkészült az ágyunk, a várva várt csoda. Leírhatatlanul szépséges lett. Apukám készítette, asztalos, és meg meg kell mondani elképesztően precíz és gyönyörű munka lett. Azt hiszem, egy örök darab! A hálószobát át is rendeztük, sokkal jobb lett, nincs túlzsúfolva. Jön még két éjjeli szekrény és egy ruhatartó állvány, aztán egyelőre meg is lennénk :)

-------------------------------------------------

Ennyi lett volna ez a legutóbbi képes beszámoló. Remélem tetszett nektek és találtatok benne valami érdekeset.

Hamarosan érkezik a következő...



-Rita



5 megjegyzés:

  1. Szia! :)
    Nagyon jó kepek :) Én is imádom a cicákat :)
    Hol vetted az aktivitásmérő órát? :) Régóta vadászok egy elfogadható árut :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia, ebayen rendeltük. Azóta még 2 db ismerősöknek. http://www.ebay.com/itm/152017558593?_trksid=p2057872.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT --- ettől az eladtótól, nagyon gyorsan ideért, sértelenül :)

      Törlés
  2. Szia! Ezt a szandit merre vetted? Én is kinéztem már (persze csak máson), de megnézném magamon is. :)
    Kameyo voltam :)

    VálaszTörlés
  3. ez a szandi tényleg csodaszép, én is kíváncsi vagyok, hogy honnan van :)

    VálaszTörlés
  4. A tescoban vettem le vannak most árazva 3700 forint volt :)

    VálaszTörlés