Kedvenc nyári illatok - parfümök!



Valahogy nekem mindig kellenek az új illatok. Nem tudok csak úgy egy mellett kikötni, szeretem váltogatni évszaknak megfelelően a parfümjeimet. Ebben a bejegyzésben az én kedvenc nyári darabjaimat szeretném bemutatni. Van itt édeskés, citrusos és könnyed gyümölcsös darab is. Van, amit évek óta, van, amit csak néhány hónapja használok, de számomra ezek a darabok örök kedvencek!

Ha érdekelnek a kedvenceim, kattints a továbbra...




Giorgio Armani Acqua di Gioia - ITT már írtam róla bővebben. Egy könnyed nyárias, citrusos illat, amit nagyon sokan szeretnek. Tartós és nem kell belőle sokat fújni, pont elegendő egy-két fújás, és egész nap érezhető a friss-könnyed nyári illat. Nekem ez egy az egyben a tengerparti nyaralás. Képtelen lennék máskor használni, csakis a meleg nyári hónapokban. A terméket az Iparfümériáról rendeltem, ITT találjátok.

Yves Rocher Japán cseresznye EDT - egy nagyon enyhe virágos, gyümölcsös illat. Amit nagyon, de nagyon sokan kedvelnek. Tiszta, kellemes, nem tolakodó illata, olyan akár egy tavaszi séta. Azért szeretem nyáron, mert nem nehéz, nem zavar senkit, sőt, olyan mint a frissen mosott ruha. Már sokszor újra vettem, nem olyan tartós mint egy parfüm, de az ára sem vészes. Akciósan-kuponnal 2500-3000 forint körül van. 

Victoria's Secret Coconut Passion - édes, vaníliás, kókuszos, pont mint egy nyári nap. Hasonló a régi naptejekhez (bár én már nem használok illatos naptejet, szóval lehet a mostaniakhoz is hasonló). Testpermet, így lehet bőven fújkálni, nem túl tartós. Az ára nagyon barátságos, főleg egy ekkora kiszereléshez. Én az Iparfümérián rendeltem,  ITT találjátok.


Rendeltem hónapokkal ezelőtt két illatot, melyeket konkrétan a nyárra választottam. Szeretem a mintákat, mert pár napig tudom őket használni s így eldönteni, hogy valóban szeretném-e a nagyobb terméket.

 J Lo Miami Glow-ját már nagyon régről ismertem, mindig is megakartam venni, de annyira tipikus nyári illat, hogy féltem, nem tudnám elhasználni. Végül a mintát nagyon sokszor elővettem, szaglászgattam és arra jutottam, hogy kell ez nekem. Szóval szerintem vagy sok-sok mintát, vagy pedig az eredeti parfümöt megfogom venni. Édes, kókuszos, ananászos illat, pont mint a már említett testpermet, de ez sokkal gyümölcsösebb.

A másik választottam az Escada Turquoise Summer volt, ami már a nevéből adódóan is egy nyári illat. Az Escadához megszokottan egy gyümölcsös koktél ez is. Aki szereti az ilyen egyszerű, könnyű illatokat, akkor annak ez is tetszeni fog. Nem kell tőle nagy dolgot várni, sem különlegeset, ez csak egy finom gyümölcsös illat, semmi különös. Ezt nem venném meg, bár nem rossz, csak nem olyan érdekes :)


Escada Turquoise Summer parfümöt ITT találjátok 
JLo Miami Glow parfümöt ITT találjátok 

---------------------------

Nekem ezek a kedvenceim. Nektek melyik a favorit nyári illatotok?



-Rita

1 megjegyzés:

  1. Ez az Yves Rocher parfum nagyon bejon, en speciel imadom a frissen mosott ruha illatot masokon es magamon is :D
    Koszi a posztot:3

    VálaszTörlés