Képes beszámoló az elmúlt hónapokról - személyes!

Régebben nagyon szerettétek a hasonló képes beszámolókat, és én is örömmel olvasom másoknál. Így gondoltam, hogy összefésülöm az elmúlt hónapok kellemes élményeit egy ilyen képes gyűjteménybe, valamint a közeljövőben rendeszeresíteni szeretném ezeket a típusú bejegyzéseket is!


Körmözés a legújabb hobbim, ami megnyugtat (nem mindta ideges lennék) és kellemes időtöltés. Kedvenc új samponom és baézsamom, ami szerintem lassan minden magyar lánynak a kedvence lesz. Zoella tesápoló jejej, kellemes édes gyümis illat. Anyukámnak is készítettem jégfóliás kék nyomdás körmöket!

Tobábbi képekért kattint...




Sütés főzés még mindig a legnagyobb szenvedélyem, imádok a konyhéban lenni, enni ini és kajákat készíteni. Az első képen egy koreai fogást a bulgogit láthatjátok, nagyon finom pikáns húsos étel. A mádoik illetve a 3 képen kimbap látható, ami egy koreai szusi. Az utolsó képen pedig egy fincsi frappé.


Kis cicuskáink, már jókorára nőttek. El is felejtettem, milyen volt amikor elfértek a tenyerembe. Nagy cicuskák lettek, közel 5 kilóval óriási szőrmével és édes kis pofival. Minden nap meglepnek bennünket mindeféle vicces dologgal. Öröm velük az élet! Hamarosan jön pár cicás bejegyzés is, készüljetek!


Festegetem az ágyamat, ami hamarosan elkészül. Kis babák :D Szuper illatos Kringle viasz, imádom az illatát!


Fehér twix csokika, nem vagyok nagy twixes de ez nem rossz! Yankee love! Kringle Love. Szegedi vadasparkban is eltöltöttünk egy egész napotm, ha valaki itt jár nálunk az ne hagyja ki mert csodálatos!


Vadasparki emék pici állatokkal. Őzike, vöröspanda és valami édes kis állatka!


Otthon tölött kinti pillanatok, egy kis Zoella videó! Kávézás, a szaabdban elengedhetetlen számomra! Házi fagyi percek alatt, fagyasztott gyümölcs joghurt kevés édesítő és egy erős turmix és kész is! Kimbap ismét idejött beköszönni, mert annyira finom és gyors étel, már többször készítettük, jól lehet variálni :)


Otthoni percek egy finom meggyes joghurtal. Tesco online vásárlás a legújabb őrület nálam (újabb??? már hónapok óta ez megy). Mindent pontosan megtervezek, leírok és az alapján rendelek (hogy semmi ne menjen kárba). Nem kell cipekednem, itthonról egy lépés elintézni a dolgokat :) Szuper nyári szalvéták. Ezekkel igazán jól fellehet dobni minden egyszerű menüt! Cicás vásárlások is mindig rejtenek egy két újdonságot, új eledelt, játkot vagy hasznos holmit, ezekből is szeretnék egy bejegyzést!

--------------------------------------------



Remélem tetszett nektek ez a képes válogatás, és felkeltette akár egy recept vagy termék az érdeklődéseteket!



-Rita

2 megjegyzés:

  1. Az a cuki kis állat egy prérikutya <3
    a tesco bevásárlás annyira szuper dolog :D

    VálaszTörlés
  2. A cicák nagyon cukik, s a cicás vásárlásra kíváncsi vagyok, mivel mostanában én is inkább online rendelek állateledelt. Illetve még nagyon érdekelne a véleményed a Kringle viasz kapcsán, összehasonlítva a Yankee-vel.

    VálaszTörlés