Blogos csajok - Békéscsabai találkozó!



Ismét megrendezésre került a szokásos blogos csajos találkozónk. Most Emeséhez látogattunk el, először Békéscsabára majd pedig Dobozra. Ha érdekel mivel töltjük ilyenkor az időnket, olvasd tobább a bejegyzést...




(Egy kis OBI látogatás, ahol természetes az első megálló a gyertyák voltak, mi más?)

A szokásos kis csapatunk (Rami, Emese, Kami, Andi és én) Békéscsaba felfedezésével kezdte a napot. Miután rájöttünk, hogy a közel 40 fokos hőmérséklet nem járul hozzá, hogy nagy kirándulást tegyünk, a Centerben folytattuk az utunkat. Megebédeltünk, majd pár órás "üzleti kirándulást" tettünk. Jó kis könyveket találtunk leárazva, valamint végre bejutottunk egy Pepcoba is, ahonnan szintén nem üres kézzel távoztunk.

Egy jó kis kávézásnak egyikünk sem mondhatott nemet, így a békéscsabai Frei kávézót is befoglaltuk, jót beszélgettünk. Ittunk fincsi epres bazsalikomos limonádét és ettünk különleges fagyit is!

Emese (@iceemy) által közzétett fénykép,


Roth Rami (@stilusesegyeb) által közzétett fény



Lányok és a Pokemon Go :D


Mini haul 

Néhány krimi, egy kis Pepco vásárlás, valamint ajándék diffuser Kamitól 


Tengeri só és levendula. Nagyon aranyos ez a csomagolás :)


Vettem egy felnőtt színezőt is. Egyértelmű választás volt, amikor megláttam ezt a cicás darabot. Luna is oda van érte :P

--------------------------------------------------


Nagyon szeretem ezeket a találkozókat, mert személyesen sokkal jobb, mint online beszélgetni a többiekkel. Hasonló az érdeklődési körünk, de mégis teljesen mások vagyunk, ugyanakkor nagyon jókat tudunk ilyenkor is együtt elmélkedni. Örülök, hogy a lányokat a barátaimnak mondhatom és hogy egy ilyen jó kis "csapat" lettünk, akikre mindig számíthatnak egymásra. Mindezt köszönhetjük az online világnak, a blogolásnak vagy akár a sorsnak, ha nagyon szentimentális szeretnék lenni.



-Rita



3 megjegyzés: