Tavaszi Haul!

Amikor megnézem, hogy mikor írtam utoljára, még én magam is megdöbbenek. Az igazság az, hogy bennem egy olyan tudat él, hogy az eltervezett és kigondolt bejegyzések meg is születtek online, bejegyzés formában, nem csak a fejemben :D De rá kell döbbennem, hogy nem... sőt, le is vagyok mindennel maradva. Olyan szerencsétlenül tudom az időm beosztani, vagy egyszerűen csak lusta disznó vagyok, hogy a blogra már csak annyi időm marad, hogy mindent szorgosan befotózok. Így születtek ezek a vegyes, tavaszi haul képek is. Szóval most jöjjön egy kis vásárlás, az elmúlt hónapokból!


A blogos lányokkal, még nagyon nagyon régen talán két hónapja(?!) tartottunk egy kis találkát és közösen vásárolgattunk is. Ennek eredménye lett a fenn látható néhány termék!

Isana málnás tusfürdő - nagyon szeretem azóta is, nagy adag és nagyon olcsó. Az illata is fincsi!

Lovely szemöldök zselé - Andi ajánlására vettem meg, és nem kellett csalódnom, valóban nagyon gyors és egyszerű a használata. 

Vásároltam a már megszokott kedvencekből is: micellás vizet, egy kis hajfestéket 1+1 ajánlat kereteiben, valamint egy kis édességet is! A cica pedig a szokásos módon belebújt a táskába.


Glamour napok egy része 

Vans cipő - nah ezzel annyira megjártam, hogy már vissza is kellett vinnem, mert KONKRÉTAN VÁLIK EL AZ ANYAG!! Értitek 8-10 napot!!! volt a lábamon és jön szét a 15 ezres cipő. Hát komolyan mondom, vehettem volna olcsó vászon cipőből 3-4 darabot és azzal jobban járok mint ezzel a kakával :D

Övet is vettem, vagyis kaptam ajándékba. Az ezer meg egy éve vágyott farmeringet is megvettem, amit annyira nem néztem meg a boltban, hogy van rajta egy kis lyuk, pedig ez is kimondottan drágább darab volt. Nem is adtam volna érte ennyit, de tényleg nagyon szerettem volna egyet. Szóval igen, elég balszerencsés volt ez a vásárlásom.

A napszemüveg pedig a jól megszokott stílus, de a tavalyi már nagyon karcos volt. Sajnos sokszor lecsúszik a fejemről, és persze pont a lencsén kell landolni, hol máshol?!


Glamour napok kozmetikai részlege 

Igazából csak alap dolgokat vettem, olyat amire amúgy is szükség volt. Elfogyott a kedvenc Yves Rocher cseresznyevirágos parfümöm, amit újra vettem. Illetve volt kedvezményes szóróanyagom az új tusfürdőre, valamint ajándék sampont is kaptam. A Rossmannban szintén csak a legfontosabbakat vásároltam meg. Ajándék nyakláncot a születésnapom miatt kaptam az YR-ben :) Illetve a dm-be is benéztünk pár apróságért!


Az F&F home kínálatából két ágyneműt és gumis lepedőket vettünk. Így az akcióval igazán jó áron voltak. De a minőséget feltétlen ellenőrizzétek! Míg a kék ágyneműnek tökéletes anyaga van, addig a piros kockásnak nem éppen, pedig az áruk majdnem ugyan annyi volt, és még az összetevői is teljesen egyeznek, tehát a pamut % ugyan az... hát érdekes :)


Születésnapomra kaptam ezt a Diamond Nails gél lakk szettet, amit már régen kinéztem magamnak. Rendeltem mellé, még pár hasznos dolgot, hogy tényleg könnyedén és precízen mennyen az itthoni lakkozás. Az az igazság, hogy olyan munkát végzek, ami nem kíméli a kezemet és a körmeimet, így hiába jártam körmöshöz, ahol nagyon szép körmöket kaptam, sajnos azok is idő előtt sérültek, és még itthon javítani vagy eltávolítani sem tudtam. Így okosabb ötletnek tartottam, hogy ha csak pár napig is, de olyan körmöm lesz, ami szép, de én magam is eltudom távolítani. Így inkább beruháztam egy ilyen szettre. Egyelőre azt kell mondanom, hogy bár gyengébbek a körmeim az előzőleg pár hónapig használt épített körmök miatt, de egy hétig a körmeimen marad a gél lakk. Sok-sok színt kinéztem már magamnak :)

Illetve rendeltem néhány Yankee Candle tartot is nyári változatokban. Ismeretlenül rendeltem őket, de mindegyiknek nagyon kellemes illata van. A barackosat már ki is próbáltuk és nagyon finom, valódi barack illata van!

--------------------------------------------------------

Ennyi lett volna az én tavaszi haulom, és vásárlási kálváriám, remélem tetszett nektek, Próbálok, rendszeresebben írni, és jelentkezni, mert a fotók megvannak, csak sajnos az ihlet és a gondolatok maradnak le :)



Ti miket vásároltatok mostanában? Vettetek valami kifejezetten bénát, vagy valami egészen klassz dolgot?



-Rita

3 megjegyzés:

  1. Örülök, hogy neked is bevált a Lovely szemöldök zseléje :)

    VálaszTörlés
  2. Mit dolgozol? Remek lett az új bejegyzés:D!

    VálaszTörlés
  3. Vagány, mennyire adsz a hozzászólásokra.

    VálaszTörlés