Pleasures Estée Lauder - Parfüm vélemény!


Gondolom nem vagyok egyedül azzal, hogy vannak olyan illatok, amiket egyértelműen másokhoz tudunk kötni. Ez az illat is pont ilyen. Az Estée Lauder Pleasures már évek óta a párom, anyukájának a meghatározó illata, ami számomra egyértelműen őt juttatja az eszembe ha megérzem bárhol is. Ez egy kellemes, virágos intenzív illat. Egy nagyon összetett virágos parfümcsoda, ami szerintem igen kevesen tudnak viselni, de ő éppen beletartozik ezen kevesek közé. Ezen az oldalon láthatjátok milyen összetett és megkomponált ez az illat.


Fejjegyében a tubarózsa, rózsabors, frézia és bogyós jegyek mutatkoznak meg. A szívjegyekben szintén a virágos jegyek dominálnak csak úgy mint a jázmin (személyes kedvencem) gyöngyvirág, liliom valamint még orgona és rózsa. Ezt a virágos koktélt egy igazán karakteres fűszeres mély alapjegyek mélyítik el a úgy mint a szantálfa, pacsuli, pézsma.





Számomra ez egy túl virágos és intenzív illat, de neki nagyon jól áll, és jól harmonizál a személyiségével. Ha ti is szeretitek a hasonló virágos csodákat, akkor az iparfüméria webáruházból többféle kiszerelésben megvásárolhatjátok ITT találjátok. Mi anyák napjára választottuk neki, az öröm nem maradt el :)


--------------------------------------------------



Van olyan illat, amit egy-egy személyhez tudtok kötni? Vagy van saját illatotok, amiről mások ismernek fel titeket azonnal?



Én még keresem az igazit, de lehet képtelen lennék egy illatnál leragadni, ahhoz túl kíváncsi vagyok!



-Rita

1 megjegyzés:

  1. Szia!
    Az édesanynak két ilyen meghatározó illata van.
    4711 kölni,a másik a Fiji.Utóbbit nagyon kevés helyen lehet megtalálni.
    Olyan illat amit sokan megdícsértek amikor (viseltem),az Escada-tól a Taj Sunset.
    Gyümölcs,picit édeskés de nem pacsuli.
    Nagyon,szerettem azóta is azt vadászom.

    Juli

    VálaszTörlés