H&M online vásárlás - vélemény!


Ruhát nem sűrűn vásárolok online, mert szeretek biztosra menni. Úgy vagyok vele, ha valami tetszik akkor azt azonnal szeretném, nem pedig várni még rá napokat. Kivétel ha valami annyira olcsó, így elfogadom a várakozási időt (iloveyouebay). 

Hetekkel ezelőtt volt egy nagyon kedvező akció a H&M oldalán, ahol a nyári ruhákból lejött 30% illetve a szállítás is ingyenes volt. Valamint egy leárazott részen is voltak termékek ahonnan két bizsut sikerült választanom, nevetségesen olcsón.

A csomagot hétfőn délután rendeltem és péntek délelőtt érkezett meg, elvileg már csütörtökön itt lett volna, de a futárszolgálat valamit elrontott, de erről időben értesítettek, egy kicsit elszomorodtam, de hát emberek vagyunk néha tévedünk, és végül is egy nap már nem rontott semmin.

Minden termék egyesével csomagolva, egy h&m-es lezárható szatyorban érkezett. Mindennel elégedett vagyok, főleg ha az árát is hozzáveszem.




Vásároltam két aranyszínű bizsut. Nem az én színem az arany, nem igazán kedvelem, de fehérrel egészen elfogadható elegyet alkot. Sajnos ezüst színben már nem volt akciós, ők is tudták, hogy az mindenkinek jobban tetszene. Egyébként szépen kidolgozott, nem gagyi darabokról van szó. Az biztos, hogy idővel veszítenek a színükből és nem lesznek ilyen szép fényesek, de ennyi pénzért elfogadom. A háromszögnyaklánc 400 forint, a leveles nyaklánc talán 800 forint körül volt.


3 ruhadarabot választottam, ebből ez az egy fehér felsőre nem volt kedvezmény de így is csak 1290 forintba került. Széles vállú, egyszerű fehér felső, ami mindenhez jól illik.



Tunika szerű kis ruha, ami nekem inkább marad felső, mert rövid. Egyszerű, de nagyszerű nyári felső. Akció nélkül 3990 forint.




Valamint egy fekete-fehér mintás kis ruha. Amit akár csinos, de laza összeállításban is viselhetünk. Igazából ez tetszik legkevésbé, mert egy picit nagy, és nem mutat olyan jól, de még az elfogadható kategória. Akció nélkül 2990 forint.


Ilyen felvéve, bocsika de csak ilyen maszatos tükrös képem van, ez is csak amolyan gyors nézzük mit is mutat változat.

--------------------------------------------


Szóval nekem nagyon tetszett ez az online rendelés, szépek a webshopos képek, jól lehet látni mit is fogunk kapni. Vissza is lehet küldeni, ha valamivel nem vagyunk elégedettek. Én tudom ajánlani bárkinek, aki tudja a méretét, és nem szeret a boltokban tobzódni.



Ti szoktatok online ruhát vásárolni?



-Rita

12 megjegyzés:

  1. Nagyon jól áll a ruha! :) Klassz dolgokat szereztél be. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszike, elég alapdarabok de legalább jól kihasználhatóak :)

      Törlés
  2. Csini dolgokat szereztél, és nagyon jól áll a ruha! :)

    VálaszTörlés
  3. Jól áll a ruha! :) Ebből a 2990 forintos ruhából én is feltankoltam, vettem 3 különböző színes virágmintás darabot. :) Nagyon tetszett egy kék-fehér mintás is, de azt nem vetem meg mert furán állt rajtam a szabása és az anyaga miatt is - mert másmilyen volt, mint amiket vettem, úgyhogy lehet nálad is ezzel van a "baj".

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Valóban kicsit furcsa de lehet tudok rajta egy övvel valamit alakítani :)

      Törlés
  4. már kb. a 10. h&m rendelésemet adtam le a napokban, ami ma fog érkezni :D farmerrel nagyon besültem, soha többet netről...!!! viszont bármi mást szívesen rendelek. nagyjából tudom, hogy L-XL kell-e. viszont jól meg kell gondolni a harisnya/leggings témát is. Hiába XL-es, ha kb. M-es méretnek felel meg :/

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Farmert én sem merek rendelni, ahhoz még nem igazán vagyok otthon a rendelésben és a szabásokban. Még az üzletben élőben sem tudom eldönteni jó e vagy sem :)

      Törlés
  5. Szerintem is jól áll a ruha, csinos vagy. Esetleg egy vékony övvel feldobva, lehet úgy szebben rád simulna, de nekem így a farmerkabival is tetszik. 😊

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm, szerintem is övvel fogom hordani, úgy valószínűleg csinosabb formát ad, így meg épp hogy hosszú és még bő is, olyan mintha nem az én méretem lenne. Lehet a hosszabból is vágatok :)

      Törlés