Óriási elfogytak - 2015-2016!

Egy kis kényszerpihenőn vagyok, egy kisebb sérülés miatt ágyba kényszerültem, de a számítógépig elsántikálni eltudtam. Így jött először a képek válogatás, csoportosítása, törlése majd a még hasznos és blogra való változatok felhasználása. Így most először vagy 100 elfogytak terméket fogok megmutatni, és röviden véleményezni. Régebben is volt a blogon ehhez hasonló bejegyzés, de már akkor sem havi, hanem inkább 2-3 havi termékeket mutattam be egyben. Sajnos volt olyan termék csomagolása, amit kidobtam, mert el is felejtetettem, hogy nekem ezt gyűjteni kellene, de szerintem ezzel a mennyiséggel is nehezen fogtok megbirkózni :D


A cicák is ellenőrizték, hogy mi ez a sok motyó amit a szoba közepére kiborítottam :)


Balea tusfürdők - nagyon szeretem őket, általában mindig van itthon egy két darab, szeretem az illatukat, az állagukat és hogy szemtelenül olcsóak :)

Original Source Coconut - imádom ennek a tusfürdőnek az illatát, annyira finom édes kókuszos mint egy sütinek :) Ha éppen úgy van lehet újraveszem.


Babylove Dusche & Shampoo - sampon és tusfürdő egyben, kellemes enyhe illattal. Ebből vagy 10-15 darabot biztosan elhasználtunk. Nagyon szerettem ezzel hajat mosni, illetve tusolni is. Az ára is igen baráti. Azóta is újra vettem már párszor.


Balea Professional samponok - szeretem ezeket a samponokat, már több változatban is megvásároltam, de a legnagyobb kedvenc az argánolajas változat. Nagyon kellemes illata van, és sokáig szép fényes lesz a hajam. Én nem használok balzsamot több éve, de ezektől a samponoktól nekem mindig szuper puha és selymes lesz a hajam :) Ezeket mindig újra szoktam venni!


Babydream babaolaj -  illat és alkohol mentes babaolaj. Tusolás után szoktam használni, nekem sokkal jobban bevált mint a testápolós változatok. Olcsó és nagyon sokáig elég ez a mennyiség. Már újra is vásároltam!

Alterra tusolás közbeni testápoló - Sajnos ez egyáltalán nem vált be, hónapokig pakolgattam jobbra - barra, és végül feladtam a megmaradt menyiséget már nem is akartam elhasználni. Semmit nem csinált a bőrömmel. Pedig az illata nagyon kellemes enyhe volt. De miután lemostam, mintha semmit nem is tettem volna előtte magamra :( Ezt biztosan nem veszem meg, mert mint mondtam az olaj ezerszer hatékonyabb :)


Babylove ápolókrém - arcra és kézre is lehet használni, de én leginkább a kezemen és a lábikóimon használtam. Van neki egy igen intenzív illata, amit én kifejezetten nem kedvelek, de rengeteget elhasználtam belőle, mert nagyon hatékonyabban helyre tette a száraz és vízhiányos bőrömet. Ezt nem vettem azóta újra mert találtam egy alkohol és illatanyag mentes balea kézkrémet ami csodákat tesz a kezemmel :)

Alverde ultra sesitive arckrém - sajnos ez sem vált be, pedig az állaga és a felvitel utáni érzete is nagyon kellemes volt, de sajnos semmit nem tett e a bőrömmel, és még használt után kellemetlen volt a viselése, mintha lezárta volna a bőrömet és konkrétan leizzadtam magamról a krémet, undi volt nah :D Hát ezt biztosan nem veszem meg!

Babylove ultra sensitive lemosótej - ez óriási kedvenc, hónapok óta kettesévvel vásárolom, mert tusfürdőnek és arclemosónak is csak ezt használjuk. Nincs illata, nem csíp, nem viszketek tőle, a sminket is nagyjából eltávolítja. Az ára pedig baromira olcsó! Ez az egyik kedvenc termékem.


Colgate optic white fogrém - hónapokig csak ezt vásároltam újra. Kellemesen mentolos, és valamennyit valóban fehérít (nah de ne gondoljatok olyan elképesztő eredményre). Szeretem és ha éppen akciós akkor szívesen vásárolom újra.

Zendium fogkrém - először nagyon tetszett, mert nem volt a szokványos fogkrém, enyhe mentolos íze volt és nem habzott nagyon (ami nekem tetszett is) de mint fogkrém szerintem nem éppen a legjobb. Mintha nem tisztítana kellően, vagy nem is tudom. Azóta nem vettem újra, van több változata lehet bepróbálkozom valamelyikkel, de az ára is igen magas 1200 forint körül van.


Lush Snow Fairy - rágógumis tusfürdő. Kellemes intenzív illata van, de baromira könnyen meglehet unni. Nekem csak párszor volt kellemes vele tusolni, mert olyan intenzív erős illata van. Akciósan vettem így azt mondom megérte, de máskülönben nem venném újra. Vannak ennél kellemesebb illatú tusfürdők is fele ennyiért :)

Lush Büche de Noel - mandulás arctisztító készítmény. Régebben nagyon szerettem és sokszor újra is vettem, de a legelső változat óta sokat változott és nekem már nem ugyan olyan hatékony vagy jó. Így legközelebb már nem is fogom megvenni :(

Lush Mask Of Magnaminty -  hát ezzel is olyan a kapcsolatom, hogy kellemes és érdekes, de hatékonynak nem mondanám. Kb a negyedét el sem használtam, mert beleszáradt a dobozba, de nem bánom :) Nem venném újra!


Cosrx AHA/BHA tonik - nagyon szerettem, írtam is róla külön bejegyzést, biztosan újra fogom venni. Kellemes a használata, és az ára is igen baráti.

Garnier micellás víz - nekem nagyon bevált, olcsó és könnyen leszedi a mindennapos sminket. Ennél többet amúgy sem vagyok hajlandó kiadni egy arclemosóért.

Oriflame Eco beauty nappali és éjszakai krém - kellemes kis krémek, szeretem őket használni, gyorsan beszívódnak és nincs erős zavaró illatuk. Szerintem most nem fogom őket újra vásárolni még van belőle itthon egy egy teljes dobozzal. Próbálkozom majd valami koreai készítménnyel, mert az utóbbi időben nekem is nagyon megtetszettek :)

Missha Night Repair Borabit Ampoule - ez volt az egyik kedvencem. Valóban hatékony termék, kellemes a használata és az ára is baráti a többi felső kategóriás termékekhez képest. Valószínűleg újra veszem, vagy valami ehhez hasonlót fogok kipróbálni.

La Roche-Posey micellás víz - nagyon kellemes lemosó, valóban hatékonyan távolította el a sminket, de teljes áron vagy kiszerelésben már nem vásárolnám meg.


Rival de Loop púder - egyszerű és nagyszerű púder volt. Acélnak megfelelt és az ára is nagyon olcsó volt. Azóta másikat vettem amivel szintén megvagyok elégedve, de ha úgy lenne ezt is megvenném ismét :)

Oriflame Perfect Fusion - nagyon sokáig elég volt ez az alapozó, én szerettem, tartós volt és nem mászkált el. A szín is nagyon szépen igazodott a bőrömhöz. A csomagolás is igen szép, üveg és lezárható pumpával kapjuk, nincs kupak vagy ilyesmi. Az ára is igen olcsó 1500 forint körül volt. Azt  hiszem már nem lehet kapni :(

Maybelin Lash Sensation - Először tetszett aztán nem... végül pedig ismét imádtam :D Igen tudom ez furcsa, de valóban egy nagyon jó szempillaspirál. Lehetséges, hogy újra veszem :)


BC oil miracle sampon - ejj hát ez borzalmas volt, egyszer használtam, és többet hozzá sem nyúltam pedig vagy 30 ml állt a rendelkezésemre, de kárnak. Alig tudtam kinyerni a terméket a dobozból. A hajam olyan száraz és kócos lett mosás alatt és után, hogy valami hihetetlen. Őszintén nagyon nem jó benyomást tett rám. Nem vásárolnám meg.

Loreal casting creme gloss balzsam - ez egy hajfestékhez járó balzsam. Ami amúgy tök jó lenne, de olyan büdös gyerekek, hogy soha nem használom el. A hajamon még napokkal később is érzem, hiába mosom le vagy 10 x. Szívesen használnám hajfestés után de nem tudom :( Már vagy 5 ilyen kis tubuskám van :D


Oriflame Acivelle deo - többféle változatban próbáltam. Kellemes illatuk van, hatékonyak, csak sajnos megkel várni míg beszívódik, mert máskülönben összekeni a ruhát. Így nem szívesen használok golyós dezodort. Nem hiszem, hogy újra venném.

Alverde deo - Szintén a golyós változat, amit nem kedvelek és még a hatékonysága is nagyon nagyon gyenge, így ezt sem venném újra.


Minták - hát igen rengetek mintát fogyasztottam el. Van ami bevált és meg is vettem teljes kiszerelésben, van ami bevált volna de túl drágának találtam, és vannak olyanok is amik egyáltalán nem nyerték el a tetszésemet :)


Luna cica is ellenőrizte a mintákat 

Ennyi lett volna ez az a bejegyzés. Hát igen sok termék elfogyott, és azóta már össze is gyűjtöttem egy kisebb kupacot. Lehet tanulni belőle, mi az ami jó volt és mi az aminek a közelébe sem akarok kerülni :)


Ti mi alapján vásároltok? Hasznosak az ilyen elfogytakos bejegyzések vagy teljesen hidegen hagynak benneteket mások vélemény, tapasztalat ?


-Rita

13 megjegyzés:

  1. Én nagyon kedvelem az elfogytak jellegű bejegyzéseket, de sajnos hely hiányában általában én csak sminkeket gyűjtök - meg néha lendületből kidobok dolgokat...

    Amúgy a Zendium fogkrémnek nekem a zöld (? - nem tudom mit jelentenek a színek) változata volt meg, és én kedveltem...van rá kupon, majd Glamour-napokon megnézem, és szerintem veszek is még, mert nekem bevált - de egyébként a paradontax zöld változata a kedvencem...:D

    A garnier micellás víz nekem sajnos nem vált be, drogériás vonalon a L'oréal vegyes bőrre valója jött be, de amúgy az Yves Rocher termékeket kedvelem...

    A kupac minta pedig nagyon inspiráló...Nekem is van vagy két neszeszernyi valahol, de sose bírom rávenni magam a használatukra...Vagyis most (a bejegyzést látva) kedvet kaptam hozzá, de valószínűleg elég gyorsan el fog ülni a lelkesedésem, mindig ez van...:D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én már örültem, hogy kidobhattam ezt a nagy kupac üres dobozt, mert már én sem fértem tőlük. Nekem a micellás víz pont arra kell, hogy a kis spirálomat vagy alapozómat eltávolítsa, mert utána én azt is lemosom, nálam nem az utolsó fázis. Meg nem spórolok vele, így ennél drágább terméket csak sminkelmosásra használni, elég nagy pazarlás lenne :)

      Törlés
  2. A Casting balzsamodból ha megvan még a 4 bontatlan én megvenném, ha normális áron eladó. Nekem nincs festve a hajam, viszont van akiét festem és szeretem a hozzá tartozó színfixáló balzsamot.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ingyen és bérmente átadom neked Szegeden bármikor őket :)

      Törlés
  3. Úúú mennyi minden. :D Én amióta átálltam az egészségesebb kozmetikumokra, azóta semmi sem fogy el. Egy terméket tudok több mindenre is használni, ráadásul a legtöbb szappanom nem kopik olyan gyorsan, úgyhogy nem hízik az elfogyottas zacskóm. Pedig ez a kedvenc poszt típusom. :)
    Azt a Babylove lemosó tejet én is imádom, de Krémmánián olvastam pont a héten, hogy megújult a csomagolása, és sajnos az összetevők is, bár nem tudom milyen irányba. Remélem továbbra is hatékony és bőrbarát lesz.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát nálam is azért vannak kritériumok amik alapján vásárolok, tehát nem veszek meg bármit összetevők elolvasása nélkül. De a jól bevált termékeket ritkán cserélem le, így kevés új elfogytakos termékkel bővül a listám :D Ilyen ez a babylove lemosó is, hát remélem nem rontották el a szép összetevőket, mert akkor nagyon mérges leszek :)

      Törlés
  4. Atyám mekkora adag:D Én is sok Baleás terméket használok, nagyon szeretem, olcsó és jó minőségűek, de a samponjukat még nem próbáltam, de ezek után biztos kipróbálom.:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen nagyon jó termékeik vannak ha valami kis apróságot akarok mindig itt keresgélek először :)

      Törlés
  5. Huuu mennyi minden. Igazán ügyes vagy, hogy ennyi mindent elhasználtál. Sok közös kedvencünk van, pl. Balea termékek, vagy Garnier, Maybelline. :)

    VálaszTörlés
  6. Szerintem hasznosak ezek a bejegyzések, már több terméket is vásároltam a blogodon olvasottak alapján, és beváltak. :) A hajfestékhez való balzsamot szívesen átveszem tőled, ha megoldható. Természetesen adnék cserébe valamit.

    VálaszTörlés
  7. Szia! A Cosrx tonik mennyi ideig volt elég?

    VálaszTörlés
  8. Szia! A Cosrx tonik mennyi ideig volt elég?

    VálaszTörlés