Koreai arcápolás - első lépések!

Legalábbis számomra ez a két termék volt az első lépés a koreai arcápolási termékek megismeréséhez. Még hónapokkal ezelőtt Vikinél és Andinál olvastam róluk több pozitív véleményt is, így nem volt kétség, hogy nekem is ki kell próbálnom ezt a két terméket.



Missha Night Repair Borabit Ampoule 

Cosrx AHA/BHA Toner

Nem fogom nektek itt elemezgetni az összetevőket, hatóanyagokat és hasonló dolgokat, mert meglepő módon nem értek hozzá, a promóciós szöveget pedig ti magatok is eltudjátok olvasni, hogy mit ígér.

A lényeg, ami fontos volt nekem ennél a két terméknél, hogy ne tartalmazzon olyan, felesleges összetevőket, amik irritálják a bőrt pl. illatanyag, színezék vagy alkohol. 

Részletesebb teszt a két termékről:




Már az elején tudtam, hogy nekem ki kell próbálnom egy szérumot, és lehetőleg olyat,  amit mindenki istenít, imád és meg szeretne kaparintani. Én is részese akartam lenni a felhajtásnak, hogy mégis igazak e a vélemények. Így esett igazából a választásom erre a lila Missha szérumra, aminek egyébként baromi hosszú hangzatos neve van. Minden földi jót ígér, csak hogy megvegyük. Nem vártam csodát, nem is érdekelt különösebben a reklámszöveg. Szerettem volna magam megtapasztalni, hogy valóban ér -e annyit mint amekkora a felhajtás.

Azt kell mondanom, hogy igen. Nagyon szerettem használni a kis mintákat is, és a terméket is. Minden napos használat mellett kb 4-5 hónapig volt elegendő (igaz nem sajnáltam, nyakamra és a dekoltázsomra is került belőle). A termék kellemes géles állagú, enyhén sárgás színű. Illata természetes az összetevőktől érezhető, de nagyon minimális. Másodpercek alatt felszívódik, semmilyen felületet nem hagy maga után. Használata mellett a bőr üde, feszes és egységesebb. A bőrhibák is elhalványodtak, kevesebb pattanás és probléma jelent meg az arcomon mint előtte (bár előtte is elenyésző volt a számuk).




Már alig várom, hogy újra vásárolhassam, mert csak egy két alkalomra elegendő mennyiség maradt az üvegben. Nekem nagyon bevált, a normál vízhiányos bőrömre.

----------------------------------------------


A Cosrx márka egy elérhető árú és szép összetevő listájú gyöngyszem. Sok-sok jó termékkel, amik közül már én is írtam egy hosszabb listát, minden földi jóval.

De a termékre visszatérve. Azért rendeltem meg, mert olcsó volt, és mert sokan írták, hogy mennyire jó. Arctisztítás után egy könnyed tonik, ami felkészíti a bőrt a következő lépésre. Ígér egy két dolgot, de nekem ezeket nem váltotta be, de nem is bánom. A két termék együttes hatásával és nagyon elégedett vagyok, szeretem, hogy a rutinomban vannak. Nincs illata, nincs benne alkohol, engem nem szárít (a szuper szérum lehet erről is gondoskodik) egyszóval teszi a dolgát. Biztosan megrendelem a szérummal és még több Cosrx termékkel együtt, mert nagyon szeretem ahogy a bőröm most kinéz :)



Nagyon pozitív volt az első találkozásom a koreai termékekkel, így megadta a kezdő lökést, hogy érdemes tovább nézelődni, keresgélni a termékeik között.




Titeket beszippantott már a koreai láz? Vagy titeket teljesen hideg hagy a téma?



-Rita


12 megjegyzés:

  1. Én is egyre több koreai terméket használok:
    - Cosrx BHA hámlasztó (arcra)
    - Cosrx AHA hámlasztó (nyakra, dekoltázsra, felkarra, mert az arcom nem bírja az AHA-t)
    - fenti tonik
    - Chico Y Chica Astazet antioxidáns krém
    - Ciracle fényvédő
    Bár a koreaiak között is figyelni kell, mert van néhány illatos termékük, de nagyon sok jó terméket lehet náluk találni ráadásul remek áron :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A hámlasztok az én listámon is rajta vannak, mert jó áron nagy mennyiséget kínálnak :)

      Törlés
  2. Örülök, hogy beváltak neked is a termékek, bevallom, ez a kettő nekem is különleges helyet foglal el a szívemben. Az említést pedig köszönöm szépen :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én örülök, hogy megosztottad velünk a termékeket és a véleményedet. Mindig várom az újabbnál újabb teszteket, hogy nekem már ne keljen olyan sokat kutakodnom :D

      Törlés
  3. Én is koreai kozmetikum-párti vagyok, mert csodát művelnek a mezei garnier meg a hasonlók után. Cosrx, benton, és innisfree termékek lapulnak a fiókban, egyedül a smink- és az arclemosóm nem rendelem. Nekem nagyon beváltak, szóval semmi pénzért nem térnék vissza a drogériában vagy akár a patikában fellelhető márkákhoz :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Egyértelműen sokkal jobb minőséget képviselnek mint a legtöbb nálunk elérhető drogériás márka. Várom azt a napot amikor akár itt Magyarországon is elérhetőek lesznek ezek a termékek, és elég egy üzletbe besétálni és levenni a polcról :)

      Törlés
  4. Nem is csodálom, hogy megkedvelted a koreai kozmetikumokat! Ennél a kettőnél nehéz jobbakat találni, igazi függőséget okozó csodaszerek. :)

    VálaszTörlés
  5. Válaszok
    1. http://www.ebay.com/usr/rubyruby76
      Tőle rendeltem mindkét terméket és szerintem legközelebb is tőle fogom, mert alig két hét alatt már itt is volt a csomag, bombabiztosan :)

      Törlés
  6. Erre én is kíváncsi vagyok. :)

    VálaszTörlés
  7. Megosztanad a hosszu listat is? Lassuk mit erdemes kiprobalni:).

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Megmondom őszintén, a listámon lévő dolgok leginkább olyan termékek amiket a nálam szakavatottabb bloggerek ajánlottak. De nagyon szívesen összeírom, hogy én miket vettem fel a listámra és miért :)

      Törlés