Digital Divas és Budapesti kalandok - 2015 beszámoló!

Óh nem kell egy kisregényre számítani, mert már jó páran leírtak mindent, amit ezzel az eseménnyel kapcsolatban le lehet írni. Én csak néhány kis pillanatot és gondolatot, valamint pár fényképet szeretnék veletek megosztani, illetve emlékként elmenteni ide a blogra is :)



Ritkán járok Budapesten, de úgy gondoltam, hogy most ezt az eseményt összekötöm a kellemessel és hasznossal, és a húgommal egy kis budapesti kirándulást tartunk, így az egy napos eseményt én megtoldottam még két nappal. Imádom az Ikeát így nem volt kétség, hogy az első utunk ide vezet, egy kiadós vacsora után a nyakunkba vettük az üzletet és pár óra alatt sikeresen meg is vettünk mindent amit előre kiszemeltünk. 




Másnap reggel korán készülődni kezdtünk, hiszen nem akartunk elkésni, na ez olyan jól sikerült, hogy húgommal mi voltunk kb az elsők, akik a helyszínre értünk. Nem volt, nagy gond mert a közeli parkot körbejártuk és megnézegettük :)







Maga az esemény nagyon kellemes, és hangulatos volt, tetszettek az előadók, és a műsorvezető Lilu is nagyon lelkes és közvetlen volt. Egy picit hosszúnak és zsúfoltnak éreztem a blokkokat, sajnos így csak néhány kulcsdolog maradt meg bennem. Külön dicséret jár a szervezőknek, az ott dolgozóknak, a személyzetnek, mert mindenki a legjobb formáját hozta, hogy mi vendégek csodásan érezzük magunkat. Az italok, ételek is mind-mind csodásak voltak. 

Öröm volt találkozni, sok-sok online ismerőssel, akikkel még soha nem találkoztunk előtte, de egy-egy mosollyal vagy pár szóval még is közelebb kerültünk. Régi jó ismerősökkel, és blogger-vlogger társakkal pedig végig jól éreztük magunkat, sokat beszélgettünk és nevetgéltünk.

Örülök, hogy megrendezésre került ez az esemény, és hogy részt vehetettem rajta. Ennyi hasonló érdeklődésű lányt -fiút ritkán látok :) Az esemény végén a távozáskor mindenki kapott egy kis csomagot, amiben minden szervező, rendező képviseltette magát, egy egy ajándékkal, kedvességgel.

Remélem a közeljövőben több hasonló rendezvényre is sor kerül, ahol a bloggerek - vloggerek szabadon megjelenhetnek, beszélgethetnek egy egy kávé mellett, és nem csak online...
----------------------------

A DD után mi még egy kisebb esti budapesti túrát tartottunk, a hideg ellenére nagyon tetszett, így még soha nem láttam a várost :)





-----------------------


Ajándékba kapott csomag egy része :)


Csereberével jutottam ehhez a színhez, minden csomagban más-más színű rúzs és körömlakk volt 


Nagyon tetszik ez a szín, már alig várom, hogy kipróbáljam 


Fashion Days regisztráció után szabadon lehetett választani a körömlakkokból 



Deichmann regisztráció után pedig egy ilyen táska tartót lehetett kapni, vagy pedig egy vászonzsákot i love shoes felirattal :)


A tasak pedig egyértelműen új gazdira lelt, Luna azóta is imádja!

--------------------------------


Még egyszer köszönöm ezt a nagyszerű rendezvényt, hogy megrendezésre került, és alkalmunk volt ilyen nagy számban találkozni, más bloggerekkel. Kellemes élményekkel gazdagodtam, és már alig várom a következő hasonló eseményt!



-Rita


1 megjegyzés: