Vegyes Haul - ebay és társai!


A mostani hónapban vásároltam pár dolgot az ebayről, valamint egy két új írószeres cucc is landolt a kosaramban. Igaz nem megyek suliba, de ettől eltekintve imádom a tollakat, a matricákat, füzeteket.. és nem csak nézegetem őket, hanem nap mint nap használom is!

Az írószeres dolgokat a tescóban vettem, nagyon kedvező áron volt minden, így nem csak magamnak, hanem a húgomnak is vettem mindenből :D Ő legalább tényleg a suliba használja a legtöbbet.




Szuper szívecskés post itet is sikerült vennem ami nagyon tetszik, ezenkívül több részre osztott füzetet, valamint mappát a fontosabb papíroknak. 



Az ebeyről is jött néhány matrica, post it, ezek közül az egyik kedvencem ez a kislányos :) Rengeteg csodás darab van a neten szuper olcsóért!



A Bomb Cosmeticstől is rendeltünk közösen egy két dolgot, én gyertyákat (amiket imádok) valamint egy csodás kókuszos ajakápolót :)


Itt nem mondok semmit :D Szerintem látható, hogy miért kellett már egy új palacsinta sütő (a másik is tefál volt hajdanán)


Hasznos és olcsó, mindenféle pakoláshoz, rendezéshez! Tescóban ez a nagyobb fajta 399 forint.



Egy ebayes szivacs tartó, szárító :D Hát nekem csak ez a kis törlő fér bele, mert a szivacs extra vastag, de akinek vékonyabb van, annak hasznos lehet!


A kenő ecset is megérkezett, nagyon vártam, igaz azóta egy recept sem igényelte a használatát, de már várom, hogy kipróbáljam.



Szilikonos-műanyag-telefonzsinór hajgumi... hát sajnos nem túl jók, nem fogja a hajamat, itthon egy két órára megfelel, de túl sokat ne várjatok tőle :D



Aranyos csíkos papírszívószál, hogy extra cukik legyenek az innivalók... ez is marad inkább dekor, mert rövid idő alatt elkezd felpuhulni, és már nem az igazi, úgy a használata... pedig jó ötletnek tűnt, lehet más fajták jobban bírják.

-----------------------------------------


Ha még nem láttátok volna, felkerült egy új videó a csatornámra!




Ennyi lett volna, a nagyon vegyes nagyon összevissza kis bejegyzésem, remélem találtatok valami érdekeset vagy hasznosat!

Ti miket vásároltatok a hónapban?


-Rita

6 megjegyzés:

  1. Anyáék nyaraltak, onnan hoztak nekem néhány apróságot, meg barátnőm is nyaralt, és ő is hozott szuvenírt...xD
    Ezenkívül igazából csak szükséges dolgokat vettem (nyúl wc, tollak, kiemelő, post it, füzet, lefűző, törölköző, seprű, olló, hordozó meg ilyesmik), illetve ami nem volt szükséges, de nagyon jól esett, az a pinkpanda rendelésem volt (igazából két rúzst és egy palettát rendeltem onnan is, szóval nem vittem túlzásba xD).

    Az a szivacstartó egyébként nagyon tetszik! Annyira jó ötlet...nálunk folyton a mosogató aljában vannak a szivacsok (meg a súroló drótszivacs, aminek nem tudom a nevét xD), vagy valamelyik szennyes edénybe beledobva, és onnan kinek van gusztusa kivenni?...

    VálaszTörlés
  2. Matricááák <3
    A videó nagyon szuper, én mindig bajban vagyok hogy mit főzzek.
    Itt az ideje menüt tervezni. :)

    VálaszTörlés
  3. Matricááák <3
    A videó nagyon szuper, én mindig bajban vagyok hogy mit főzzek.
    Itt az ideje menüt tervezni. :)

    VálaszTörlés
  4. Az a szivacs tartó nagyon tetszik, szuper ötlet! :)

    VálaszTörlés
  5. Valahogy érhető az új palacsinta sütő:DD
    Ó nagyon cukik a hajgumik, kár hogy nem túl erősek:)

    VálaszTörlés
  6. Nagyon vagány lett az új videód is :D! Annyi harmónia, nyugalom és pozitív érzés árad az összes bejegyzésedből, videódból, h néha szeretném a te életed élni:)). Még ha ez butaságnak hangzik is.
    A spórolós bejegyzésed nagyon hasznos volt, az lenne a kérdésem, a pénzbeosztással kapcsolatban, arra nincs egy ilyen jó kis táblázatod?

    VálaszTörlés