Kreatív Hobby Sarok - Avagy az én kis kuckóm!

Nagyon szeretek bíbelődni minden kreatív holmival, legyen az varrás, rajzolás vagy bármiféle más újdonság. Sajnos költözés után az elsődleges szempont nem a kreatív kis kuckóm kiépítése volt, hanem a felújítás megkezdése, folytatása, és a mindennapok gyors elröppenésével, erre már nem jutott időm. Az asztalt lassan minden, oda nem illő borította, átlátni pedig, lehetetlen volt. Így a hétvégén neki estem a szelektálásnak, és röpke 6 óra alatt mindennek megtaláltam a helyét :)



Nagyon elégedett vagyok ezzel az átmeneti helyzettel, minden kézre esik, nem kell kutatni. Amiket ritkán használok, azokat elpakoltam,a miket gyakran azok az asztalon kaptak helyet.

A folyamatról egy nagyon rövid kis videót is készítettem (aminek a valós funkciója a videóvágó program megismerése, gyakorlása, kitapasztalása ez is amolyan új hobbi szórakozás, remélem pár hónap múlva igazi kis gyöngyszemeket tudok majd készíteni, de addig van még mit tanulnom).

Ha érdekel benneteket, akkor itt tudjátok megnézni!


-------------------------------

A későbbiekben szeretnék egy csodaszép fehér asztalt, sok sok tároló funkcióval, felette polcokat, ahol csodás kis fonott kosarakba tudnám tenni az apróságokat. Az asztalt már ki is szemeltem az Ikea kínálatából, de még pár hónapot várnom kell rá, de lehet addig valami jobbat is találok :)

Valamint egy szép széket is elképzeltem az asztalhoz, amit lehet olcsón használtan vásárolnék és utána felújítanám, de ez ugye még a jövő zenéje... Ha érdekel benneteket hasonló, felújítós, lakberendezős videó akkor kérlek jelezzétek (bár lehet így is úgy is megcsinálom :D)

-------------------

Nektek van egy saját kis kuckótok, ahol kreatívkodni szoktatok? 


-Rita




4 megjegyzés:

  1. Szia! Próbáltam visszakeresni de nem annyira láttam hogy írtál volna róla... A véleményed érdekelne kicsit bővebben a varrógépről :) Most venném az első gépemet, de már most elvesztem a típusok és fajták közt, illetve elég sok rosszat hallottam a Singerről, pedig olyan szimpatikusnak tűnt... Jó lenne hallani valami jó véleményt is. Köszönöm, ha válaszolsz :)

    VálaszTörlés
  2. Szia, én már ezt az alapabnál kicsit többet tudó gépet kb egy éve használom, elég rendszeresen. Eddig minden szempontból elégedett vagyok vele, az ára baráti volt 50 ezer, van hozzá minden üzletben elérhető alkatrész (ha kellene). Minden olyan anyagot amit eddig varrtam vele gond nélkül kezelte. Befűzni, használni könnyű. Picit hangos, de nem annyira mint a nagyon régi gépek. Nekünk van otthon 4 másik varrógép legalább mindegyik 30-50 éves körül van, ezek is nagyon jók, tiszta vas az egész belső szerkezet, nagyon nehezen mennek tönkre, javítani sem nehéz, de ha alapból valaki rosszat fog ki akkor csak a baj van vele. Megbízható helyről érdemes lehet venni ilyen régi gépet mert kb 5-15 ezer forintért jót lehet kapni. HA valaki ennél is profibbat sőt már mindentudó gépet akar annak bizony mélyen a pénztárcájába kell nyúlni, ha megbízható gépet akar kapni. De ha egyszerű javításokra, kreatív időtöltésre, egy két táskára szeretne az illető használni az imádni fogja (8 közepes vastagságú anyagot átvisz, ez a füleknél összevarrásoknál fontos) vékony műbőrt is jól varr. Azt hiszem nincs semmi rossz tapasztalatom vele, de az biztos, hogy míg ez műanyag addig a régi masinák teljesen vasból vannak, és sokkal erősebbek is (de ha valakinek nem szükséges hogy napi 8 órában varrja a vastag farmer anyagot annak ez is jó). :) Remélem tudtam segíteni!

    VálaszTörlés
  3. Válaszok
    1. Úú nem, csak basszus kicseréltem e nevem, és itt nem írtam át a linket :) Mindjárt javítom, de itt van az átírtnak a linkje:https://instagram.com/ritusracz/

      Törlés