Blogger Találka és Mini Haul!


Pár nappal ezelőtt tartottunk egy mini blogger találkát Raminál (Asu - http://fashion-by-asu.blogspot.hu/, Kami - http://behindmymakeup.blogspot.hu/ és természetesen Rami is ott volt - http://stilusesegyeb.blogspot.hu/). Nem volt különösebb apropója, de gondoltam, ha már találkozunk akkor dobjuk fel a dolgot, így hoztam nekik (magunknak) egy jó nagy adag szerb édességet (amit anya vásárolt, de ő volt olyan édi, hogy csak nagyon finomakat hozott, így egy sem volt olyan amitől kimondottan irtóztak volna), és fel is vettük ezt a kis kóstolót, erről videót nálam fogtok látni. De ha már ennyire belementünk a kóstolgatásba, Raminak is támadt egy felettébb érdekes ötlete, mégpedig a BabyFood challenge. A baba kaják kiválasztásánál szemelőt tartottuk, hogy Kami nem eszik húst, így a nagyon undi kajáktól azért távol maradtunk, de nem kell aggódni mert így is sikerült borzasztó változatot is kifognunk. Erről is jön majd videó, Rami csatornáján.

----------------

Ha már blogger találkozón jártunk nem maradhatott el a szokásos drogéria túra sem, rossmann, müller és dm volt a fő célpontunk, vettünk is pár terméket, és még ennél is többet szaglásztunk vagy teszteltünk le az üzletekben (biztos imádnak bennünket az ott dolgozók). 

Szóval hoztam pár képet erről a napról, valamint egy mini hault is rövid véleménnyel.


Ha valaki meghívást kap Ramihoz, az bizony ilyen és hasonló finomságokat kap :) Sajnos a muffint el is felejtettem lefotózni, pedig szuper finom volt!



Sétálgattunk a városban, jártunk egy szuper helyen, ahol nem lehetett fotózni, így nem is fogok róluk bővebben írni, már csak azért sem :D De lehet venni náluk néhány YC tartot, és sok sok YC gyertyát!


Nem túl bizalom gerjesztő... igaz ? :D Pedig van közöttük, olyan amit talán a kis bogyókák is szívesen megesznek, de inkább készítsünk otthon ilyesmit, ha van rá mód, mert őszintén elképesztően undorítóak :D



Egy kis kulináris kitérő, szerbiai fincsiségekkel (még nekem is volt pár újdonság, amit én sem ettem) sok gyerekkori kedvenccel :)




Tesztelés folyamatban...


Andival közösen rendeltünk pár Paula's Choice terméket (én mintát inkább) aminek még így is azért elég húzós volt az ára (darabja 250 forint) nagyon kíváncsi vagyok, hogy mit tud nyújtani ez a márka, nem tudom elég lesz e mindenből 5 kis minta, hogy kiderítsem, de bízom benne :)


Amíg nem voltam itthon, érkezett pár édi matrica és hasonló dolog az ebayről :) Szeretek csomagot várni, így kb minden reggel van ami fogad a postaládában, és örömmel szaggatom (szaggatnám mert már egy ideje ilyen nejlon fura borítékban jönnek a dolgok, amit lehetetlenség kinyitni :D) szét a borítékot.


Én ezeket a szépségeket vásároltam amíg Raminál voltunk, a tartok számomra teljesen újak, a levendulás már anyukámnak megvolt, és nagyon finom volt a csomagolásban az illata, így örültem, hogy volt, a másik kettő inkább nyári, könnyed, édes virágos illat. A müllerben is sikerült vennem egy két dolgot, mégpedig a saját márkája között találtam a Terra Naturi natúr kozmetikumot, ami kb ugyan az mint a dm Alverde, csak picit más a dizájn :D Nah de az árak szuper barátiak volta, így egy csodás mályvás pirosítót és szájceruzát be is dobtam a kosárba.


Gondolkodtam egy közepes illatgyertya megvásárlásán (mert igaz nem volt a szokásos szép üveg csomagolása, de fincsi édes vaníliás volt az illata) mert az ára nagyon baráti volt 3000 forint körül. De nem tudtam dönteni, így jött helyette inkább 3 kis tart, sajnos nem voltak a nyári fincsi gyümölcsös változatokból, így ezzel kellett beérnünk :D




Szerintem nagyon szép a pirosító és a szájceruza (kontúrceruza) is nagyon jó, nude-rózsás árnyalatú. Nem volt még soha hasonló színem, így nagyon kíváncsi voltam, hogy áll az én bőrszínemhez, hajamhoz. De kellemesen csalódtam, a pirosító szuper hétköznapi kedvenc lesz, könnyű a felvitel, csak picit porzik, picit szaténos a fénye. A ceruza nekem inkább, ilyen teljes ajakra használós termék lesz, mert nem szoktam rúzst használni 


Bocsesz ezt a bájvigyort nem tudom hol lőttem :D De ilyen a az ajkakon a ceruza egy kevés ajakápoló társaságában.

-------------------------------------------


Remélem tetszett nektek ez a kis mindennapokat átfedő bejegyzés!

Ti egyedül vagy a barátnőkkel szeretettek vásárolni?


-Rita

8 megjegyzés:

  1. A blogger tálka...:D Magyarázza már el nekem valaki, hogy hogyan tudok minden képen ilyen savanyú fejet vágni, ez valami halálos...sokkal inkább a te bájvigyorod akkor már :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ezentúl gyakoroljuk, hogy értelmes arcot tudjunk vágni :D Főleg a blogger tálkákon :P

      Törlés
  2. De jó lehetett a találkozó! A két Terra Naturis zsákmányod nagyon szép, mindkettőnek a színéért oda vagyok *-* A Yankee Candle tartok is tetszenek, kíváncsi lennék az illatukra. Talán végre be kéne adnom a derekam :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Még jó, hogy vissza mentem a polchoz, mert először csak megnéztem őket, de másodjára már az árát is megnéztem és együtt 1300 fizettem a termékekért, ami szerintem nem rossz, csak sajnos Szegeden nincs müller :( Áhh a tartok szuper jók, intenzívek és nagyon sokáig elegek, imádom őket!

      Törlés
  3. Cukik a matricák és a szájkontúrceruza színe is nagyon szép. :) Azt pedig nem is értem, hogy miért nem hoztak már Szegedre is egy Müllert...ugyanannyira örülnék neki, mint egy IKEÁnak. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Követeljük a Müllert és az Ikeát is a közelbe, ahová gyakran benézhetnénk, mondjuk akkor már inkább ikea legyen a közelben, mert a müllerbe elmegyek akkor Hódmezőre :D

      Törlés
  4. Az utolsó kép nagyon cuki :)
    Nagyon tetszik a pirosító és a szájceruza, szuper színük van (kár, hogy nem láttam ezt a bejegyzést mielőtt Müllerben jártam :D
    Kíváncsi vagyok, hogy tetszenek majd a PC minták!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm :) Én soha nem ismertem ezt a márkát, de nagyon megtetszett, azóta német blogokon nézelődöm a tesztek után! :D Jelenleg még nagyon tetszenek a PC-s termékek, főleg a hámlasztó és a szérum, ezekből szerintem mindenképpen be fogok szerezni (ha mást nem akkor valamilyen olcsóbb koreai változatban) mert eddig ezek kimaradtak a rutinomból, de szuper jók :)

      Törlés