Back to school - Ebay wishlist!

Egyetlen egy dolgot szerettem mindig is az iskolakezdésben... az új írószereket, füzeteket, táskákat, tolltartókat. Ezzel garantáltan nem vagyok egyedül. Mivel én szeptemberben nem kezdek iskolát, és nem is folytatok, így számomra nem olyan aktuális ez a téma, de mivel erős vonzalmam van a cuki és olcsó ebayes írószerekeért és más kiegészítőkért, ezért elkészítettem ezt a válogatást. 




Szerintem nem csak iskolások fognak találni maguknak hasznos, vagy cuki termékeket, próbáltam úgy válogatni, hogy akár munkába az irodába is legyen pár termék.



Szerintem szuper aranyos, az ára is nagyon baráti, ha valaki szereti az otthonról vitt ételeket az biztosan hasznosnak fogja találni. Ezt konkrétan inkább az irodában dolgozóknak kerestem, mert az iskolákba így is van mit hurcolni. Az ára 1000 forint körül mozog.



Ez volt ez egyik kedvencem, mert olyan aranyos és egyedi.
De persze 1000 és még ugyan annyi hasonló palack található az ebayen fillérekért. Ennek a nagyon aranyos üvegnek az ára 800 forint körül van, és elvileg törhetetlen.



Nah jó ezt sima ételhordóval is ki lehet váltani, de akik szereti az ilyen rendezett kis rendszereket azok ezt is imádni fogják. Az ára 1500 forint



Egy apróság amibe hajcsatok, apró, vagy ajakápoló kerülhet. Rendezettebb lehet így a táskánk, nekem nagyon tetszik ez a minta, és a méret is. Az áráról már nem is beszélve mert fillérekért árulják.



Egy aranyos és olcsó tolltartó, ami nem hiányozhat a ceruza mániások táskájából. Én ezt az apró virágos rózsaszín darabot találtam a legaranyosabbnak :)




Hát lányok, én már rendeltem egy köteget, de annyira cukik ezek a kis állatos, vagy éppen sütis változatok. Ezekre felírni az emlékeztetőket annyira sokkal jobb, mint egy sima sárga ragadós lapra :D



Sajnos füzetekből nincs teli az ebay, ha van is elég drágán kínálják őket, azokat inkább itthon vásárolnám meg. De ilyen és hasonló kis jegyzetfüzetet, noteszt, naplót rengeteget lehet találni és az áruk is kedvező.

----------------------------------------

Nekem ezek lettek volna a legnagyobb kedvenceim. Van közöttük egy két dolog amit én is be fogok szerezni. Kíváncsi vagyok, nektek mi szerepel a back to school kívánságlistátokon :) Írjátok meg kommentben!

Valamint egy kis bejelenteni való: Felkerült az első (idén legalábbis) videóm a Tündekert youtube oldalára. Ha érdekel benneteket, akkor nézzétek meg a videót. Ezentúl próbálok hetente egy egy videóval oda is készülni. Témáim és terveim között szerepel, diy, receptek, varrás és más háztartással kapcsolatos témák. Remélem tetszeni fog nektek :)




-Rita


8 megjegyzés:

  1. Hű, ez a vizes palack tényleg jól néz ki! Én most elsősorban egyedi tollakat, füzeteket és naplómatricak tervezek venni, de ezek a dolgok igazából nap mint nap változnak. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is kerestem egyedi füzetet meg tollat de olyan drága volt ebayen hogy itt papírószerben esküszöm olcsóbb :D Így ezt én nem onnan venném, amúgy pont most készülök a városba megnézni a kínálatot, izgatott vagyok mit is találok :D

      Törlés
    2. Én boltokban is megtalálom a legdrágább füzeteket, a legszebb, amit eddig láttam 6000 volt. Ennyiért meg azért nem vettem meg :/
      Lesz poszt a szerzeményekröl? ^_^

      Törlés
    3. Szerintem lesz, össze veszem egy ebay és más rendeléssel akkor nem lesz annyira uncsi :)

      Törlés
  2. Szia :)!
    Erdekelne, h miket es mikent fozol be, vagy teszel el a fagyasztoba. Errol nem lenne kedved par sort irni?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia persze :) igaz nincs nagy fagyasztóm így nem tudok úgy és annyit elrakni mint amennyit szeretnék, de azért még a szülői házban az óriási fagyasztóval begyűjtöttem pár tippet. Szerintem a napokban lehet számítani egy ilyen bejegyzésre mindenképpen!

      Törlés
  3. Jaj mennyire cuki mindegyik, kár hogy nem középiskolás éveimben találtam rá az ebayre.:D
    A füzeteket, noteszeket én is sajnálom, hogy nincs belőle nagy választék, maximum túlárazottak között:(

    VálaszTörlés