Alverde vízálló, ásványi ajakápoló - vélemény!


Közeleg a nyaralásunk időpontja, gondoltam, hogy beruházok a fényvédős ajakápolóra, hogy ezzel is hozzájáruljak az arcom teljes körű védelméhez. A dm-ben nézelődtem, amikor megpillantottam ezt az Alverde változatot. Eddig a legtöbb termékükkel elégedett voltam, és gondoltam, hogy egy próbát megér. Sajnos tévedtem, igen már az elején ellövöm a poént, ez baromira nem kompatibilis, szerintem senkivel, aki emberek között szokott lenni, hogy miért? A bejegyzésből kiderül.


Leírás alapján, teljesen megörültem, mert csak fizikai szűrőket tartalmaz, amit, én jobban preferálok, vízálló és még az ára is baráti volt 500-600 forint. 


Maga a termék is tetszett, a kupak jól záródik.


A tubusból a termék fehér színű, kicsit kemény, nincs illata. 


Itt már kezdtem aggódni, mert egy nagyon erős, és vastag fehér réteget hagyott a kezemen, amiből már sejthettem volna, hogy ez az ajkaimon sem lesz másképp, de azért nagyon bíztam a csodában.


És amint látjátok, kár volt. Már vékony rétegben is azonnal lilás, hulla színű lesz a szám, ami valljuk be egyáltalán nem vállalható emberek között, kézzel rádolgozva picit kevesébe látszik de még úgy is rettenetes. Valamint maga termék is kellemetlen, sűrű állagú, és felvitel után rögtön szárítani kezdi az ajkaimat. Sajnos a csomagoláson és az árán kívül minden más csalódás, én ezt maximum egyedül tudom használni, ahol nincsenek emberek, mert ha meglátnak így, lila szájjal elmenekülnek :D Sajnos kis idő után is megmarad a fehér réteg nem szívódik be. Nem tudom, hogy mire lehetne használni, esetleg rúzs alá működhet, de strandon ahol nem sminkel az ember nem igazán szép látvány :)

Számomra ez csalódás volt, és egyértelműen pénzkidobás, azóta már találtam egy másik változatot, rendeltem is belőle, remélem azzal már nem lövök mellé.


Krémmánián olvashattok róla ITT

--------------------------------------------------------------



Ti használtok fényvédős ajakápolót? Vagy nem foglalkoztok ezzel különösebben? 



-Rita


8 megjegyzés:

  1. Na, én a Labello változattal voltam így... fehér darabos réteget képez a számon... fujjj...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Régebben használtam pár darabot, de soha nem voltam elégedett, amit a bejegyzés végén ajánlottam azt azóta megvettem és nagyon elégedett vagyok vele, semmilyen színe nincs, még egy pici fényt is ad, alkohol és illatanyagmentes de mégis a hozzáadatott vanília miatt nagyon jó az illata. Nem szárít de nem is hidratál kifejezetten :) A müllerben vettem de máshol olcsóbb, szóval ezt tényleg tudom ajánlani!

      Törlés
  2. Én úgy tudom, hogy nanos fizikai fényvédős terméket nagyon nem ajánlott szájra kenni, mert abból akaratlanul is lenyelsz valamennyit. Emiatt szájra nálam inkább csak kémiai fényvédős cucc jöhet szóba (legalább az a része az arcomnak bírja)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én olvasgattam a témával kapcsolatban, de egyenlőre nem tudom hová tenni a dolgot, nem igazán értenek a témában egyet a kutatók. Remélem valóban nem olyan aprók azok a részek, hogy akár felszívódjanak :) De valóban jobb kerülni őket, de sajnos mostanában sok jónak minősíthető naptejbe is beleerőszakolják :(

      Törlés
  3. Én az avon napvedos ajakapolojaval jártam ugyanígy...xD
    Csak engem még szárított is...azóta inkább sima ajakapolot használok csak...xD

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én ezt már nem is fogom használni, sajnos ki kell dobni vagy nem tudom, mert ezt senkinek nem adnám oda, hogy elhasználja :(

      Törlés
  4. Az Isana fényvédős ajakápolója nekem nagyon bevált, nem túl kemény állagú, jó illatú, nem szárít, nem hagy nyomot és nagyon olcsó.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Próbáltam keresni valami természetes dolgot, ezért vettem ezt az Alverdét, de mint látszik nagy hiba volt... de a Annamarie B. fényvédő nagyon bejött :)

      Törlés