Sun Dance önbarnító testápoló - vélemény!


A mostani bejegyzésben szeretném megosztani veletek a tapasztalataimat erről a Sun Dance önbarnító testápolóról. 

Az egész történethez hozzátartozik, hogy én soha nem tartoztam a könnyen barnuló, vagy egyáltalán bármennyire is barnuló emberek közé, párszor sikerült is leégnem még bőséges naptejjel is. Így már nagyon régóta nem is erőltetem ezt a dolgot. Szeretem a fehér bőrt, de azt meg kell hagyni, hogy nyáron egy egy ruhához igazán a nap barnította bronzos bőr illik. Én pedig nem szeretnék lemondani ezekről a ruhákról :) Így egy két alkalommal talán sikerül ezzel, vagy más önbarnítóval ügyeskednem. 



A termék maga, egyszerű fehér színű, nem túl sűrű krém. Illata nem túl intenzív, engem egyáltalán nem zavar. Hatását csak órákkal a felvitel után kezdi kifejteni, lassan épül a szín. Rajtam egy viszonylag természetes picit narancsos (de tényleg csak kicsit) szín keletkezik egy használat után is. Rizikós, száraz területeken sajnos egy picit sötétebb a hatása, de ezt lehet többféleképpen is orvosolni.


Egy alapos bőrradírozással és testápolással kezdtem. Erre egy erős bőrradírt (cukor és olíva olaj keveréke) valamint a képen látható termékeket használtam. Különösen a boka, térd, sarok valamint a lábujjak körüli területen voltam alapos. Ezeknek a területeknek extra hidratálást is adtam.


Ilyen fehér bőrrel indultam


És ilyen lett az eredmény

Első alkalommal próbáltam ki, látom a hibákat (sőt rá is mutatok), de azt hiszem orvosolható, és nem is annyira vészes. A térd területén sajnos sötétebb lett a bőr, valamint a bokámnál is volt egy kis gond, alapos utánaolvasás után arra jutottam, hogy ezekről a területekről érdemes egy nedves törölközővel vissza törölni az önbarnítót, így csak minimálisan színezi meg a bőrt.


Én bőrradírral szerettem volna a sötét részt javítani, de így a többi részből is világosodott, ez látható a képen is. 

A bőröm legtöbb részén teljesen egyenletes és kellemes hatású lett. Nagyon szépen kopik és halványodik el. Nálam ez a folyamat kb 5 napot vett igénybe. A terméket csak egyetlen egyszer használtam. Egy gumi kesztyűvel vittem fel a krémet, és alaposan a bőrbe dolgoztam, megvártam míg nagyjából beszívódik és utána öltöztem fel.

-----------------------------------------------

Összességében elégedett vagyok a hatásával, 1100 forintért vettem a terméket. Nekem egy használat után kellően megszínezi a bőrömet, ennél sötétebb vagy erőteljesebb színre nincs is szükségem. Szerintem egy két alkalomra tökéletesen ellátja a funkcióját, de az biztos, hogy rendszeresen nem használnám mert, ahhoz azért elég macerás.

Nyaralás előtt szeretném még beszerezni a Paula's C. önbarnító habját, hátha azzal könnyebben, gyorsabban érhetem el a barnaságot.

---------------------------



Ti használtok önbarnítót? Van kedvecetek?



-Rita 

6 megjegyzés:

  1. Remek ez a blog, véletlen találtam rá!!! Én használtam már több féle önbarnítót, nem rosszak de tényleg maceràs a hasznàlatuk, é sajnos nekem több ruhám is megfogta amit utána már nem lehetett kifehéríteni. Fehérbőrűeknek mégis jobb választásnak tartom mint a szolit.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy ha tetszik. Igen szerintem is jobb alternatíva, én is max egy két fotó kedvéért használom. Én még soha nem szoliztam de nem is vonz a gondolata :)

      Törlés
  2. Én nagyon szeretem, már tavaly is ezt használtam. Ebben az árkategóriában szerintem a legjobb.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én régebben az Alverdéset használtam de az ehhez képes nagyon narancsos és még büdi is :D

      Törlés
  3. Egyetértek Annával, ebben az árkategóriában szerintem is ez a legjobb.
    Emellett próbáltam tavaly az Avon barnító habját, de őszintén szólva azt nehezebb felvinni és eldolgozni, ráadásul mivel nincs benne hidratáló, ezért az én bőrömet szárította is.
    A PC önbarnító habját én csak arcra használtam, szerintem teljes testre nem lenne túl gazdaságos, főleg ha egész nyáron önbarnít valaki.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én a pc-s változatot csak nyaraláskor meg max utána használnám, tehát nekem nem fontos a folyamatos barnaság, sőt. Talán egy két alkalomra, esküvőre vagy valamilyen bulira használnám, de hogy én ezzel havonta egynél többször az időmet fecséreljem az felejtős :D Több órás macera az egész folyamat...

      Törlés