BIODERMA PHOTODERM KID SPF50+ SPRAY- naptej vélemény!

Lassan itt az igazi napozós-nyaralós időszak. Nem árt, ha időben gondoskodunk a fényvédelemről. Én a hétköznapokban nem sok időt töltök a napon, ezért is vagyok ilyen hófehér, de ha hétvégén kirándulunk vagy strandra megyünk akkor egyértelműen előkerül egy egy naptej. Általában a fizikai fényvédőket kedvelem, engem nem zavar a fehéres vastag réteg. Sokszor kifejezetten babáknak szánt 40-50 faktoros darabokat választok. Idén hosszas keresgélés után ráakadtam egy olyan termékre, aminek az összetétele és a hatása is tökéletesen beleillik az elképzelésembe.

Nem vagyok kimondottan nagy nap rajongó, tehát sem a napozás, sem a barnulás nem vonz. De nagyon szeretek várost nézni, kirándulni és a tengerben lubickolni. Így akkor is szükségem van naptejre. Ha tudom, hogy egy nap nem kell elmennem otthonról, mert itthon dolgozom, akkor nem is foglalkozom a fényvédelemmel. De ha megyek a városba intézkedni, akkor bizony jöhet az alapos krémezés. Ha pedig valamilyen terméket sokszor használunk, akkor azért fontos, hogy jól működjön, és ne csak bosszúságot okozzon.

Ha magadnak vagy a gyerekednek keresel egy hatékony és könnyen kezelhető naptejet, akkor nagy valószínűséggel megtaláltad :)


Sok pozitív vélemény után jutott a Bioderma gyerekeknek szánt 50+ faktoros naptejéhez. 

Ez a naptej fizikai és kémiai vényvédőt is tartalma, így hatékonyan véd vastag fehér máz nélkül is (ami a gyerekeknél a felvitel során azért jól jön, mert nem sok gyerek tűri a perceikig tartó maszatolgatást). Nincs benne illatanyag, parabén valamint vízálló. 

A terméket én egy dupla csomagban vettem, aminek köszönhetően nagyon jó áron jutottam a termékhez. Érdemes csak akkor vásárolni így belőle, ha tudjuk, hogy a lejárati idő előtt elhasználjuk. Ennek a csomagnak a lejárata idén decemberben van. Én biztosan eltudom használni, így egyértelmű volt, hogy e mellett döntök. (2 db 6999 forint)


A legfontosabb szempontoknak tökéletesen megfelel. Egyértelműen jól véd, több órás sétán és strandoláson is hatékonyan bizonyított. Többször újra kentem, bőségesen, nem égtem le és nem is barnultam, ami a tökéletes védelmet bizonyítja. Nincs semmi illata, így nem zavaró. Gyorsan és nyom nélkül felszívódik, nem hagy zsíros érzést, akár finnyás férfi pajtásoknak és természetesen gyerekeknek is megfelelő választás. Nem szárítja a bőrt. Arcon is használható, nem okoz pattanásokat. Ha nem kenjük el alaposan akkor egy ici picit összegyűlhet a hajlatokban, de ezt észrevétel után pillanatok alatt eldolgozhatjuk. Nekem eddig nem hagyott nyomot a ruhámon.



Egy negatívum az a pumpa, ami hajlamos mindent összekenni


Egy üres pumpás flakonba is töltöttem egy keveset, ez a táskába dobálós változatom, hogy a nap folyamán bármikor újra tudjam kenni



Éppen csak elkentem a krémet 


Itt pedig pár mozdulattal bedolgoztam a bőrbe, semmilyen réteget nem hagy, észrevétlen a bőrön 


Ezekben a pici ráncokban képes megülni, de egy picit alaposabb eldolgozással nyoma sem marad 


Tehát egyértelműen jó vétel volt, nem tudok mibe belekötni. Nagy kiszerelés 200 ml, amit eredeti áron 6999 forintért vásárolhatunk meg a legtöbb gyógyszertárban. Sokszor van rá akció, vagy egyet fizet kettőt kap kedvezmény, így érdemes ezt is figyelemmel kísérni. Szerintem a nyaralás alatt is jó szolgálatot fog tenni. Amennyiben a nyaralás előtt drasztikusan fogyni kezdene, akkor még szeretnék belőle beszerezni, hogy biztosan kitartson.


--------------------------------------------------------------------


Ti milyen naptejet, fényvédőt használatok a mindennapokban?



-Rita 

8 megjegyzés:

  1. Szia! Nekem is ez a naptej vált be, nálunk az egész család ezt használja. Szeretném megkérdezni, hogy hol lehet ilyen dupla csomagban ennyiért kapni?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia, Szegeden vettem az árkádban lévő gyógyszertárban. BENU gyógyszertár a neve :)

      Törlés
  2. Szia! Lenne egy kerdesem. Csak naptejet hasznalsz az arcodon fenyvedokent? Vegigolvastam az egesz blogodat es mashol nemigazan akadtam bele ebbe a temaba. Engem most kezd erdekelni a fenyvedozes es a Paula's Choice fele kacsingatok. Mivel ez borzaszto draga es a te velemenyed szamomra abszolut relevans, gondoltam megkerdezem, mi a velemenyed/tapasztalatod, ha van az ilyen arckremekkel kapcsolatban?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia, fontosnak tartom a fényvédőt főleg az arcon, de én a munkám miatt előnyben vagyok, mert csak nagyon ritkán kell a napon lennem akkor is keveset, és sajnos van úgy h pár napig nem is hagyom el a házat, ami miatt nem használok minden nap fényvédőt, sőt sminket sem. Ha kimegyek akkor vagy ezt a bioderma változatát, vagy pedig egy fizikai babylove (dm-es) fényvédőjét használom, az egy kicsit vastagabb fehérebb réteget hagy maga után. Ajánlom neked Ildikó fényvédős bejegyzéseit mert én is onnan tanultam sok mindent (bár régen is néztem az összetevőket, de az illatanyagot sosem kerültem ennyire tudatosan, bár most sem 100%-osan). http://www.szepsegreceptek.hu/amitol-a-borod-szep-lesz/fenyvedelem/ valamint egyik legutóbbi bejegyzésében egy Uriage fizikai fényvédőről is írt ami szintén gyógyszertárakban kapható és nekem is nagyon megtetszett ezt meg is fogom venni. Jelenleg az Uriage-nál van egy akció, ha két terméket veszel az olcsóbb fél áron van, szerintem ezt ki fogom használni :) Ezek nem konkrétan arckémek de arckrém fölé lehet őket használni. Én egy kb minden mentes egyszerű hidratálót használok, ezzel mindent jól tudok kombinálni :) Remélem tudtam egy kicsit segíteni, Paula's C. nekem is nagyon tetszett, de így hogy ritkán kell jönnöm mennem, és akkor időzíthetem kora reggelre vagy késő délutánra az utamat, így én nem hiszem, hogy megvenném (mert valóban drága). Mintát érdemes kipróbálni, és ha valóban szereti a bőröd akkor érdemes meglepni nagyobb kiszerelésben.

      Törlés
    2. Te tényleg egy Tündér vagy, hogy vasárnap délben ilyen kimeritően tudsz válaszolni:)! Köszönöm, segítettél! Kellemes pünkösdvasárnapot:)!

      Törlés
  3. Alig varom az uj bejegyzesed:D!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :) Igyekszem, csak sajnos elég beteg voltam az utóbbi időben, de képek készültek és lehet most a hosszú hétvégén össze is szedem magamat!

      Törlés
    2. Remélem semmi komoly, jobbulást!

      Törlés