Ebelin hajkefe - vélemény!

Sokan kérték, hogy írjak pár szót erről az Ebelin hajkeféről. Gondolom, akik alapvetően ismerték miről is van szó, azok tudták, hogy ez egy imádattal körüllengett bontófésű másolta. Nem ez az első másolat, és gondolom nem is az utolsó amihez hozzálehet jutni. Őszintén én semmiféle érdeklődést nem tápláltam az eredeti után, mert tudom, hogy semmivel sem tudna többet (nekem) nyújtani mint ez.


Van néhány fésűm itthon, de a kedvencem már kb 1 éve nagyon rossz állapotban volt, de őszintén nem volt kedvem utódot keresni neki. Sajnos a szilikonos kis fogója levált róla, így képtelenség volt használni, annak ellenére, hogy a kefe és a fej sértetlen volt :(

Így egy dm-es vásárlás során ráakadtam erre a kék fésűre. Első ránézésre jól nézett ki, minőséginek tűnt minden téren. Az ára sem túl alacsony, mert 2500 forintot kell érte fizetni, míg az eredeti is hasonló áron kapható (+1500 ft kb). Így gondoltam adok egy lehetőséget neki.


Leírás alapján, nedves és száraz hajon is használható. Így igaz, jól elbánik mindkét hajjal, és a gubancokkal, DE azért nem csodaszer. Pl a nedves hajat nehezebben tudja kifésülni a frissen mosott hajat pedig feltölti, így száll mindenfelé. De a hétköznapokban nagyon jól működik. Tényleg fájdalom nélkül, gyorsan kifésüli a hajat.


Nekem nagyon tetszik a kialakítása, mások véleménye alapján jobb mint az eredeti, mert kézre esik. Erről nem tudok nyilatkozni, de az biztos, hogy a gumírozott szegély jót tett neki. A sörték két méretben sorakoznak, így biztosítja az alapos bontást. A sörték nem túl puhák, így nem hajlik el fésülködés közben. A tojás alakja miatt, a hegyével könnyebb a frizurát megigazítani. Nincs benne lyuk, így könnyű kimosni a mosdónál. A hajszálakat is nagyon könnyű eltávolítani belőle :)


Minden szempontból jó döntés volt, hogy megvásároltam ezt a fésűt. Nem tudok belekötni. Az biztos, hogy akinek megvan az eredeti, annak felesleges venni még egyet, de aki épp fésűt keres az vessen egy pillantást erre is :)


-------------------------------------------


Ti próbáltátok már az eredeti, vagy pedig az Ebelin bontófésűjét? Mi a véleményetek róla?



-Rita

8 megjegyzés:

  1. Én is csak dícsérni tudom. Két hete vásároltam meg, mert a nagyobbik lányomnak nagyon hosszú, hullámos haja van, ami folyamatosan összefűlik. Nem mondom, hogy most egy kicsit sem nyafog a reggeli fésülködésnél, de én határozottan érzem, hogy könnyebben tudom ezzel a fésűvel kifésülni a haját.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, nem csodaszer de valóban jobb mint az átlag hajkefék, még akár fejmasszírozásra is teljesen jó, nem gabalyodik bele a hajba, ami gyerekeknél külön előny :)

      Törlés
  2. Szerintem én is be fogom szerezni, mert már megviselt a hajkefém, mellesleg az nem is a legideálisabb a bontásra, szóval mindenképpen meg fogom ezt nézni magamnak :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Megéri beruházni rá, mert szerintem több évig használható úgy pedig az ára is nagyon elhanyagolható :)

      Törlés
  3. Nekem az eredeti van meg és nagyon szeretem. Határozottan könnyebb használni vizes és száraz hajon is, mint a sima fésűket. Tisztítás szempontjából sem utolsó, mert ennél maradéktalanul meg lehet oldani, egy átlagos kefénél nem igazán.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Egyértelműen jobbnak ítélem én is mint egy sima hajkefét, a tisztítása nálam egy körömkefével történik szépen kitisztítja és még a hajszálakat is összeszedi így könnyebb egyben azt is a szemetesbe dobni :)

      Törlés
  4. Nagyon jó. Nekem van eredeti is. Ez jobb annál. Bánom, hogy azt megvettem.

    VálaszTörlés
  5. köp ketamin
    comprare la ketamina
    買氯胺酮
    ketamint vásárolni
    kupiti ketamin
    Ketamin kaufen
    comprar cetamina
    pirkti ketamino
    osta ketamiini
    osta ketamiini veebis
    pirkti ketamino internete
    comprar cetamina online
    kup ketaminę online
    Ketamin online kaufen
    comprar cetamina online
    купить кетамин онлайн
    kjøp ketamin online
    köp ketamin online
    buy online ketamine
    buy ketamine
    order ketamine online
    ut ketamine online
    beställ ketamin online
    bestill ketamin online
    заказать кетамин онлайн
    Ketamin online bestellen
    online ketamine bestellen
    pedir ketamina en línea




    call/text/whatsapp<<<<<<<< +1(505)257-5355

    email...bcvsgea1124@gma

    VálaszTörlés