Februári képes beszámoló!

Itt vagyok, még nem vesztem el :) Csak kicsit összejöttek a dolgok ebben a hónapban... valahogy ez a február olyan gyorsan elröppent, hogy alig volt időm fotózni, pedig mindig készül egy bejegyzésre való... most ez egy kicsit rövidebb lesz, csak úgy mint a februári hónap :D


Kedvenc teám az English Tea Shop bármelyik változata, de jelenleg a gyömbéres barackos a legesleg :D Próbáljátok ki mert kevés az ilyen fincsi tea!


Ebben a hónapban egy picit kevesebb kenyeret sütöttem, de ez az óriási teljes kiőrlésű chia magos változat nagyon finom volt! Aki még soha nem sütött kenyeret azoknak ajánlom próbálják ki, mert fantasztikus érzés amikor az egész lakást bejárja a finom frissen sült kenyér illata! 


De ha már finomságokról van szó akkor had mutassam be nektek ezt a fincsi receptet. Sült camembert fűszerekkel és vajas pirított kenyérszeletekkel... ennél jobb nincs :D


Rántott husi (zabkorpába és szezámmagba forgatva), édesburgonyapüré és párolt zöldségek


Pipipipi pizzatime :D


Gluténmentes kukorica bundába sült csirkefalatkák, quinoa és köles körettel 


Sajnos már nem virágzik de 2 hétig a lakás kis szépsége volt ez a szép játszint :)


Cuki ebay matricák, imádom őket mindenhová raggatni :D


És amiért elfoglaltak vagyunk, az nem más mint, hogy lakásfelújításba kezdtünk, az egész márciusi szabadidőnket ez fogja kitölteni, nagy kíváncsi vagyok a végeredményre, biztosan jönnek még fotók ezzel kapcsolatban :)

----------------------------------------

Remélem mindenkinek pozitívan telt az elmúlt hónap, én egész pozitívan zártam :) Izgatott vagyok az új lakás miatt, és hogy milyen lesz a végeredmény, sok munka van még vele, de remélem szuper lesz.



-Rita

9 megjegyzés:

  1. Jujj, írd majd meg azt a sült Camembert receptet, a papámat szívesen meglepném vele a szülinapjára... :D
    Olyan jó, hogy a saját képeidet közlöd le inspirációként, és nem más blogokét...csorog a nyálam... :))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az eredeti recept innen származik - http://streetkitchen.blog.hu/2015/01/22/dobozban_sult_camembert_fokhagymas_kenyerrel, a fehérbor elhagyható és egy kevés olívaolajjal vagy extraként is használható. Remélem tetszeni fog nektek is a recept, a legjobb camembert és legjobb áron a lidlben kapható 250 gramm kb 560 forint. Pár napig érdemes szobahőmérsékleten érlelni, úgy lesz az igazi :) Boldog születésnapot a párodnak és jó falatozást :)

      Törlés
  2. Nagyon hangulatos (és étvágygerjesztő) képeket hoztál ismét :) Én a múlt hónapban vettem meg életem első English Tea Shop teáját, Super berries változatban, nagy kedvencem lett :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon fincsi még a kék dobozos azt hiszem bodzás változat, kíváncsi vagyok nagyon a többi ízkombinációra is, de sajnos szegeden még ne találtam olyan sok változatot belőle :(

      Törlés
  3. Minden kaja annyira guszta! *-* A lakásfelújításos bejegyzés(eke)t pedig nagyon várom!

    VálaszTörlés
  4. Habár nemrég ettem, de a kaják rögtön magukkal ragadtak :D

    VálaszTörlés
  5. Azok a kaják...megéheztem, pedig most ettem...:O

    (Amúgy majd ha elkészült a lakásújítás esetleg lesznek valami tippek a díszítéshez meg ilyesmi? Nemsokára költözni fogunk, tehát nagyon hasznos lenne...meg ha minden jól megy én lassan albérletbe kerülök, szóval kíváncsi lennék, hogy TI hogyan tettétek otthonosabbá...kell az ihlet, nem lesz könnyű elkezdeni...:/)

    VálaszTörlés
  6. Annyira gusztusos kajákat tudsz készíteni, imádom az ilyen bejegyzéseidet! A tea is jól néz ki, bár én még nem hallottam róla.

    VálaszTörlés
  7. Szia! A chia magvas kenyér receptjét elkérhetném? Köszi! :)

    VálaszTörlés