Lush csomag - első benyomás!

Elég nagy hazugság ez a cím, mert ha igazat akarok mondani ebben a csomagban maximum 2 termék újdonság a többi dologgal már igazán baráti viszonyban vagyok :) De a lényeg, hogy próbálok egy egy rövid véleményt alkotni minden termékről ami ebben a csomagban lapult, hogy ha valaki szeretne még lecsapni néhány dologra (mert most sok ünnepi termék, ami még elérhető az 50% leértékelésben vásárolható meg) az megtehesse :)



Ünnepek után azonnal megkezdődik a Lush leárazás (az ünnepi termékekre 50% kedvezményt adnak) minden habfürdő, tusfürdő és ajándékcsomag szuper áron érhető el. Én már 3 éve mindig vásárolok az ünnep után, egyrészt mert így jóval barátibb az ára másrészt mindig ezzel lepem meg magam az ünnepekre :)  Nagyon sajnálom, hogy még mindig nincs Szegeden üzletük, mert őszintén a szállítási díjat én nagyon sokallom (főleg utánvétellel mert így 1500 forintot dobok csak úgy ki, amit pl ha helyben lenne üzletük más fantasztikus illatos dologra is költhetném)

----------------------------------------------

De térjünk is a csomagra. Egyszerű kartondobozban érkezett jól bebiztosítva, leragasztva és a szokásos fehér pufikkal kitöltve. A futár is nagyon kedves volt, és amint átvettem a csomagot alig vártam, hogy kibonthassam.

Már a zárt dobozból is jól lehetett érezni a szuper illatokat, de  miután kinyitottam ez az illatkavalkád olyan erősnek bizonyult, hogy az egész lakást átjárta édes gyümölcsös illatával.


Küldtek néhány termékmintát, amik közül a Drema Cream testápoló nagyon megtetszett, könnyed már már vizes állaga van és pár másodperc alatt beszívódik az illata enyhe levendulás. Nekem ez télre egy picit gyenge választás lenne, de tavasszal nyáron lehet teszek vele egy próbát. A 240 grammos kiszerelés 5390 forint (ami valljuk be igazán borsos) de a könnyed állaga miatt egy kevés is elég belőle mert egyszerű eloszlatni a bőrön. A Baked Alaska nevű szappan egy színpompás darab aminek nagyon frissítő citrusos illata van, hát nekem ez szintén nem egy téli illat, de nyáron minden bizonnyal tudnám értékelni :D A másik két terméket még nem próbáltam.


Gyerekrágó, gyerekfogrém, vattacukor, málna, eper, gyümölcsös, édes, túl édes, csillámos, csillámpor, fincsi, lehet jó az íze, nem nem jó az íze

Ezek a gondolatok járják át az embert ha találkozik először a Lush Snow Fairy termékeivel, ezt vagy imádja valaki vagy pedig utálja, nincs köztes állapot, mert viszonylag megosztó az illata. Én már évek óta a rajongója vagyok, de eddig soha nem mertem megvenni a nagyobb (közepesebb) kiszerelésű tusfürdőjét, mert attól féltem hamar ráunnék erre az intenzív illatra. Egyenlőre olyan jól kijövünk, hogy képes vagyok ezzel kezet mosni ha a fürdőszobában megyek :D


A Snow Fairy illata ebben a kis tündérkében is megjelent, ami nem más mint egy csillámos masszázstömb. Nem kell megijedni nem leszünk tőle rózsaszínűek. Én este szoktam fürdés után használni, néhány mozdulattal felviszem a lábamra és a karomra, majd eldolgozom. Napközben nem ajánlom csak tényleg elvetemülteknek, mert nagyon lassan szívódik be és addig ragadós, krémes, zsíros állagot hagy maga után a bőrön. Az illata nem olyan intenzív és markáns mint a tusfürdőnek. Együtt pedig egy kellemes édes illatfelhőt varázsolnak körénk, amit biztosan mások is észre fognak venni :D


Apró kék csillámok a tusfürdőben, amik semmilyen konkrét célt nem szolgálnak, csak, hogy még varázslatosabb legyen a fürdőzés...



Kellemes sűrű habot képez fürdőzés közben, én a vízbe szoktam tenni egy két kanálnyi mennyiséget, majd hagyom hogy a vízsugár jó nagy habot csináljon. A forró víznek köszönhetően a fürdő 1 mp alatt változik át édes cukorka üzemmé :D


Candy Mountain habfürdő egy újdonság számomra. Nagyon kellemes édes illata van, még nem használtam, de én mindig elszoktam felezni a hasonló nagyobb habfürdőket, így ez a darab is elegendő lesz két alkalomra. Az ára most akciósan 695 forint.


Ilyen csillámos a külső réteg...


Melting Snowman, már 3 éve mindig vásárolok belőle egy két darabot, nem kifejezetten az illata miatt, hanem inkább a hatását kedvelem. Ez amolyan krémes, ápoló hatással bír. Nem színezi meg a vizet, nem csinál nagy habot, de fürdés után olyan pihe puha és ápolt lesz a bőr, hogy nehéz elhinni :)


A nyomi kis pingvinről tavaly már írtam, nagy kedvenc volt kellemes virágos, citrusos illatával 

ITT olvashattok róla bővebben 



A Hot Toddy egy vérbeli ünnepi illat, sok sok fűszerrel megbolondítva. A tavalyi változatot imádtam, így gondoltam ennek az újdonságnak is adok egy próbát, sajnos alkalmam még nem volt használni, mert a Snow Fairy eddig nem adta át a szerepet ennek a kis csodának, de hamarosan ezt is kipróbálom.



Buche de Noel arctisztító, már 3 éve minden éveben megvásárolom és ami igaz az igaz az első változat volt eddig a legjobb, a tavalyi már egy picit rosszabbul muzsikált (de még így is imádtam) és a mostanit még nem próbáltam remélem van olyan jó mint az előző kettő :)

ITT olvashattok róla bővebben



Santa's ajakradír, az előző ajakradírom felett sajnos eljárt az idő és megromlott... pedig még a feléig sem jutottam, azt hiszem azt teljes (?!) áron vásároltam, így normális ajakradír híján gondoltam egyet és megvásároltam az akcióban lévő Santa's változatot, ami cseresznyés kólás ízű és illatú, valamint a tetején ehető szívecskék is csücsülnek :) Hát nem is kell ennél jobb. Remélem ezt sikerül a lejárat előtt elhasználnom!


------------------------------------------------

Ennyi lett volna ez a kisebb Lush bemutató, remélem tudtam azoknak segíteni akik még gondoskodóban vannak a vásárlással kapcsolatban. Nem mondom, hogy nem lehet kihagyni, de egy évben egyszer én igenis szeretek egy kis extrát a hétköznapokba vinni :)



Ti vásároltatok valamit a leárazásokon?



-Rita 

15 megjegyzés:

  1. Szép kis pakk. :) Nekem még nem volt szerencsém Lush termékekhez, kicsit drágállom őket, egyébként abszolút pozitív, hogy (többségében) természetes összetevőkkel dolgoznak. :) A Buche de Noel-t most akarom majd elkészíteni itthon, a házi Angels On Bare Skin-t pedig bőszen használom, nagyon tetszik. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is nagyon sokallom az árát :D Ezért is szűkítem a rendeléseket ilyen ünnepibb alkalmakhoz :)

      Törlés
  2. Nekem ma jött meg a csomagom.
    Két pakkot rendeltem, meg egy tusfürdőt, a Snow Fairy-t. Nem ilyen illatra számítottam, de nagyon tetszik, ma este fogom kipróbálni :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen egy kicsit erőteljes a Snow Fairy illata, nem is mindenki kedveli, de egy evőkanálnyi elegendő egy nagy fürdőhöz és az egész lakást bejárja az édes illata, én nagyon kedvelem de az is biztos hogy hamar rá lehet unni.

      Törlés
  3. Nagyon sok webshopban, ahonnan én pont ezért nem rendelek, mert nevetséges a szállítási költség, így inkább kihagyom. Egyébként miért utánvétellel rendelsz? Előre utalással azért valamivel olcsóbb. A snow fairy és a santa's ajakradír tetszik a bemutatott termékek közül, bár a habfürdő nekem nem ér ennyit :D

    VálaszTörlés
  4. A Santa's radírt és a Snow fairy tusit és masszázstömböt imádom én is, megunhatatlan. :)))

    VálaszTörlés
  5. A Dream Cream-et én tavaly fedeztem fel magamnak. Ha sokallnád a teljes kiszerelést megvenni, most van egy kis karácsonyi csomag, amiben 45g található.
    https://www.lush.hu/shop/product/product/path/1056/id/1791/-50-JOY-TO-THE-WORLD
    vagy ebben:
    https://www.lush.hu/shop/product/product/path/1056/id/1787/-50-HOME-FOR-CHRISTMAS
    Amúgy tényleg milyen rossz, hogy nincs nálatok üzlet, az egyikben pl Dream Cream-et is láttam fél áron, és más teljes évben kaphatókat is ki lehet ilyenkor fogni. Esetleg, ha van, érdemes ilyenkor megkérni egy pesti barátnőt, hogy nézzen körbe helyetted.
    A bankkártyás fizetést is ajánlom az utánvét helyett, szerintem a Lush-ban meg lehet ilyen téren bízni.

    VálaszTörlés
  6. En akartam venni nehany dolgot, de a Santa's radir sincsen :( Sajnos Debrecenben sincs uzlet....

    VálaszTörlés
  7. Én is nagyon utálom, hogy a legtöbb szaküzlet csak Pesten van. Gondolok itt most a the body shopra vagy a lushra. Nálunk Győrben legalább yves rocher van, de akkor is... A szállítási költség meg mindenhol botrány. Koreából 300 Ft-os mitesszer nyomót ingyen küldi az eladó. Ezek a márkák pedig 1000 Ft -os postaköltség alatt sztem semmit sem szállítanak. :/

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én azért nem hasonlítanám a koreai meg kínai postaköltséget az ittenihez. Elég vad, hogy ott ezt ki tudják hozni, nyilván mindenféle kedvezményeket kapnak, a borítékon néha több dolláros bélyeg van.
      Ha megnézed a magyar posta díjszabását, láthatod, hogy kb annyiba kerül, mint, ha postáznák, illetve még olcsóbb is (1190-1690). Ehhez képest a futárszolgálat egy plusz szolgáltatást biztosít, mert házhoz viszik, nem a postás jóindulatán múlik, hogy megkapod-e vagy érte kell-e menni.
      Én is jobb szeretem, ha egy webshop nem dobja rá a postaköltséget, de akkor az árakba kell beépítenie. Jó, a Lush drága, de náluk ennyi az annyi, üzletben és a webshopban is ugyanannyiért adják.

      Törlés
  8. A te blogod most az egyik kedvencem, bármelyik bejegyzésed hozzám is szól, minden témát szeretek, öröm ide járni! Csak így tovább :)) Sok-sok posztot 2015-re:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm nagyon kedves vagy :) Remélem az elkövetkező időben érkező posztok is tetszeni fognak!

      Törlés
  9. Lush a szívem csücske, ezért én inkább rendelek, mert a boltban vérszemet kapnék :D A Snow Fairy nekem nagyon nagy kedvencem, bár a következő körben Rose Jamet fogok venni. A Candy Mountain hatása annyira jó, hogy nekem kb 5-6 körre elég :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jajj ne is mond, nem tudom melyik a rosszabb netről rendelni vagy üzletből személyesen... az a baj, hogy Pestre feljutni is egy vagyon, akkor meg inkább azt az összeget az online vásárlásnál költöm el :D

      Törlés
  10. Na, örülök, hogy Neked is ilyen gömbölyded pingvin jutott :-D A Hot Toddy egy csoda, egyszerűen nem tudok vele betelni :-)

    VálaszTörlés