Decemberi képes beszámoló!

Itt a decemberi válogatás is, egyik kedvenc hónapom volt :) Az ünnepi képekből most nem hoztam túl sokat, hiszen egy egész bejegyzést szenteltem neki!



A hónap igazi kedvence és egyben új felfedezettje nálam a Rival de Loop young márka volt ami a Rossmann saját terméke, a körömlakkok valami fantasztikusak, alig várom, hogy ismét feltöltsék a polcokat, mert van pár kiszemeltem :P


Micsoda fantasztikus ötlet, de sajnos a végeredmény nem igazán lenyűgöző :( Maga az elképzelés, hogy egy fincsi szelet között krémes karamell, ami étcsokoládéval van bevonva, amit a forró italunk lassan átmelegít és megolvaszt jónak tűnik, de a kivitelezés csak meh... minden mancsos lesz, nem lehet kulturáltan enni, és a legnagyobb buktatója, hogy ez a darab nem is finoooom :D


Néhány új terméket tesztelgettem, ilyenkor mindig vagy 100 kép készül amiből jó a 3 vállalható :P


Ünnepi mézeskalács, idén reformosabban készítettem, és nem is olyan óriási mennyiségben mint tavaly, de ennyi is bőven elég volt :)


A tavaly vett deichmannos cipőm (2013) sajnos megadta magát (pedig szintén Landrover márka volt és őszintén még olcsónak sem mondanám) eltört a talpa, értitek egy baromi vastag, több rétegű bakancsnak eltört a talpa... eszem megáll, és totál beázott és vizes lett a lábam, így gyorsan kellet valami utánpótlás. Gondoltam a régi darabot visszaviszem hátha van rá garancia és megjavítják, vagy valami, de megdöbbenésemre azonnal mondták, hogy válasszak egy másik darabot a bakancsom helyett, nagyon megörültem, nem is számítottam rá, így kicsit tétován kezdtem kutatni a bakancsok között, és ismét egy Landrover márkájú darab mellett kötöttem ki. Bőrből van, vettem hozzá ápoló krémet is, remélem ő már tovább fogja bírni :)


Ő pedig egy F&F darab, kemény 1200 forintért :D jobb időben szerintem irtó cuki, egy fehér kis inggel, vagy kékkel... már el is képzeltem, egyébként a húgom is vett, így lesz egyenpipőkénk


A decemberi hónapban nem vásároltam túl sok YC illatot, csak két újdonságot (mármint nekem újdonság) választottam az ünnepekre, mindkettő fantasztikus illatnak bizonyult, a Candy Cane egy kicsit gyengébben muzsikál, viszont a Black Coconut,olyan erőteljes illat, hogy gyakran muszáj alatta elfújni a gyertyát mert túl tömény, akár nagyobb lakásokban is bevethető :)


Elkezdődtek a leárazások, nem igazán van szükségem semmire, de ezt a fekete kis topánkát nem hagyhattam ott 899 forintért, nagyon kényelmes (pont olyan mint a pöttyös változat) és akár egy kicsit elegánsabb (de közben cuki) ruhához is jól megy, fekete de mégis játékos ezzel a kis masnival. Teljes áron sem vészes, mert olyan 2700 forint lehetett, kíváncsi vagyok meddig teszi :) A mézeskalácsos zoknit a húgomnak vette, imádja az ilyen aranyos, mintás darabokat


Kis topánka, ha tehetitek nézzetek be az F&F leárazásra, mert akár 70%-os kedvezmény is van néhány termékre, legyen az cipő, fehérnemű, pizsama vagy valamilyen ruha :)


Pihe puha otthoni zoknikák, nem tudtam otthagyni őket :3


Kedvenc kombinációm, sötét alap a pelyhes lakkal, már régen használtam így ismét csodálhattam milyen varázslatos színekben pompázik :)



Imádom a határidőnaplókat, füzeteket, noteszeket, tollakat, papírokat, minden írószeres holmit, valami beteges módon vonzanak ezek a dolgok :D Így ajándékba kaptam (igaz én választottam) ezt a gyönyörű lila mandalás darabot, szuper bőrhatású tapintása van, kellemes megfogni, a lapok és a kidolgozás hibátlan, nagyon igényes az egész. Napi felosztású, idézetekkel ellátva valamint évszakonként egy egy kellemes hangulatú színes képpel ellátva. Tavaly Dolce Bloccot használtam és imádtam, minden szempontból jó választás volt, kidolgozott és nagyon modern, sok hasznos információval és melléklettel kiegészítve, de mégis a méretei tökéletesek voltak, minden táskámba betehettem mert nem foglalt sok helyet. Ez egy picit nagyobb de remélem így is kellemesen elfér majd :)


Szilveszteri ruhám (Atmosphere), úgy turiztam 300 forintért, szerintem soha senki nem hordta. Nekem sincs sok alkalmam ilyesmit hordani, de gondoltam egyet és a 4 személyes szilveszteri bulinkra felvettem :D Ha nem veszem fel akkor lehet, hogy még egy évig nem is került volna rá sor...


60 centis pizza ami végül négyünknek jól feladta a leckét, főleg mert kettőt is rendeltünk :D Ha szegediek vagytok ajánlom a Pizza monkeyt mert eddig nem volt különösebb problémánk :)


A csodás decemberi hónapot egy családi szilveszteri bulival zártuk, jót ettünk, ittunk, neteztünk :D és zárásként egy kis pezsgőt is bontottunk.

Összegezve a hónapot én nagyon elégedett vagyok, minden csodásan telt, igaz mindig vannak kisebb nagyobb összezördülések, de ezen túl kell lendülni és nem kell velük foglalkozni. Nem azt mondom, hogy az én életem tökéletes, de ugye tudjuk.. lehetne sokkal rosszabb is, értékeljük a szeretteinket amíg vannak, próbáljunk törekedni arra, hogy a legjobbat, és a legtöbbet hozzuk ki magunkból és másokból is egyaránt :)


------------------------------------------------------------------------------------------


Visszagondolva az elmúlt évre elég eseménydúsnak mondanám, befejeztem a sulit így hivatalosan is kisgyermeknevelő lettem, a varrás mint hobbi csodásan alakult, megismerkedtem új emberekkel, volt tapasztalatom rossz munkában és jóban is. Nem utaztunk idén sehová, de örömmel nézegettem az előző évek képeit és ezek a pillanatok, képek, videók mind mind csodás érzéssel töltöttek el. Büszke vagyok a családomra és a páromra, az elért sikereikért és emberi mivoltukért, ők sem tökéletesek, de így kell elfogadni őket :)

Újévi fogadalmakat nem tettem, de elhatározásokat és a megvalósításra váró dolgokat szépen kilistáztam és már alig várom, hogy lassan belevessem magam a feladatokba. Több lehetőség is előttem áll, amiket mind izgatottan várok. Remélem, hogy a 2015-ös éve legalább olyan kellemesen fog telni mint a 2014-es :) Sok sikert mindenkinek az álmai, vágyai megvalósításához :)



-Rita

5 megjegyzés:

  1. Nagyon jó fekete topánka, és annyi pénzért igazán megéri, a sapka is jól áll és a lila lakk tetszik nagyon!!!

    VálaszTörlés
  2. annyira jók a körömlakkok, itt sajnos nem kaphatóak, pedig kíváncsi vagyok rájuk. a pingvines zokni pedig nagyon cukiii. *-*

    VálaszTörlés
  3. Melyik Tescoban vetted a cipőket?? :)

    VálaszTörlés
  4. Nagyon jó dolgokra csaptál le, a ruha talán a kedvencem :-)

    VálaszTörlés