Avon - LUCK for her - Parfüm!


Tudom jól, hogy parfümről írni majdnem lehetetlen, főleg ha az ember nem egy "orr" egy szakértő, akinek a kisujjából jönnek a csodás megfogalmazások, leírások, a különböző illatjegyekről, szív és fejillatokról... de engedjétek meg, hogy megpróbáljam ;)

------------------------------------------------------------

Ünnepek előtt lapozgattam egy Avon katalógust ( tudni kell rólam, nem igazán kedvelem a termékeiket, nem sok Avonos holmi van itthon, ha van is, azt is úgy kaptuk) majd megakadt a szemem ezen a csinos kis üvegcsén a katalógusban, megszagoltam... nem volt rossz, sőt nagyon kellemesnek találtam, de semmi egyedi, vagy különleges nem volt benne, olyan kis egyszerű kellemes illatnak könyveltem el. Pár óra múlva, megszagoltam a kezem, még mindig érezhető volt rajta a papírról rádörzsölt illat... meg is lepődtem. Addig-addig szimatoltam, hogy kezdtem megszeretni, ezt az uncsi, egyszerű illatot. Egészen addig jutottam, hogy megkérdeztem, nem akad -e egy kis illatminta üvegecske ebből, csak úgy elfekvőben, szerencsém volt. Egész úton hazafelé a kis fiolát nyitogattam, szagolgattam, kenegettem. Az uncsi, hétköznapi illat belopta magát a szívembe, megszerettem. Meglepetésként karácsonyra kaptam is egy teljes méretű változatot ebből a finom parfümből...


Csomagolás: egyszerűen csajos, vidám, imádni való, nem vagyok beenne biztos, hogy teljes mértékig az illathoz való e ez az elképzelés (masnis, fiatalos, már már cukorkás megjelenés), de ettől eltekintve szeretem. A pici kupakra érdemes vigyázni, mert elég könnyű elveszíteni. Szórófej jól működik, szépen oszlatja el a parfümöt.



Termékről: bővebben, szakmaibban ITT találtok róla információkat, számomra a Fragrantica oldal a legjobb, ha parfümökről van szó. Saját véleményem még mindig az, hogy ez nem egy különleges parfüm, nem olyan egyedi, nem kiemelkedő, hogy az ember ne tudjon létezni nélküle. Kellemesen gyümölcsös, savanykás nyári koktél, amiben virágok és édes jegyek is megjelennek. Jó választás lehet a mindennapokba, nem túl intenzív, de tartós, így egy két fújás is bőven elég belőle. Ruhán akár napokig sőt sálon, kabáton hetekig is érezhető a kellemes illat. Szerintem ez egy minden évszakban jól kihasználható illat, számomra talán leginkább nyárias, gyümölcsös, szirupos megjelenése miatt. Ha valaki ismeri az Escada nyári kiadásait és szereti is őket, azoknak ez is nagyon fog tetszeni.


Egy picike útmutató, azoknak akiknek gondot okozna az első használat (nekem például)


Összességében: egy édes, gyümölcsös illat, ami árkategóriájában nagyon jó választás lehet. A csomagolás kifejezetten szép, egyedi és igényes. Amióta megvan ezt használom a legtöbbet, minden alkalomra, minden öltözethez megfelelő. Még ha csak a piacra ugrok le, egy egyszerű tréning ruhában, akkor sem érzem túl kifinomultnak és elegánsnak ezt az illatot, de egy ünnepibb alkalommal sem tűnik slamposnak, vagy túl jellegtelennek... azt hiszem az Avon most kitett magáért :) 


Ünnepi bontogatás :)

-------------------------------------------------

Jelenleg melyik a kedvenc parfümötök? Minden évszakban más-más parfümöt használtok, vagy egy bevált változatnál maradtok?

-Rita 

2 megjegyzés:

  1. Hmm, ha a közelébe jutok valami minta, vagy hasonló formájában, megszaglászom majd, kíváncsi vagyok :)

    VálaszTörlés
  2. Nagyon népszerű lett ez az illat. :D Utoljára talán a Fergie Outspoken volt az, amibe úton útfélen belebotlottam. Tetszett is nagyon, de épp az tartott vissza, hogy legalább annyira tömegillat lett mint a Pink Sugar.
    Utoljára a lila-narancs üveges Make me wonder-t vettem meg az Avontól azt nagyon szerettem.

    Most több parfümöm is van. Hétköznap a Katy Perry Royal Revolution-t használom, illetve a Guess Dare-t. Estére, alkalomra Beyoncé Rise és KP-Killer Queen. Utóbbit szintén imádom, de ezzel is az a baj, hogy már mindenkinek megvan kb. :D

    Nagyon szeretem a Zara parfümjeit, ezek olyan illatok, amik ritkán jönnek szembe az emberrel.
    Amit még imádok az Lolita Lempicka L illata, ami már nem kapható sajnos. A nővérem kedvenc parfümje. :)
    Illetve most szerelembe este Narciso Rodriguez for her illatával is.

    VálaszTörlés