Ünnepi pillanatok - 2014 december!

Az ünnepek alatt nem terveztem bejegyzést, nagyon elfoglalt voltam az utolsó hónapban összekapkodni pedig semmit sem akartam, de az ünnepek alatt sem tétlenkedtem. Én amolyan aktívan pihenő típus vagyok, bár most tőlem totál szokatlanul, akár több órával is tovább ágyban maradtam :) Nah kellett ez is!

Most néhány fotót hoztam a mi kis ünnepünkről, amit otthon és itthon töltöttünk a családommal és a párommal. Tudom jól, hogy hónapok múlva öröm lesz vissza nézni ezeket a pillanatokat :)



Idén először volt saját fánk a közös otthonunkban a párommal, igaz nem a hagyományos értelemben vett fa volt ez, mert fenyőágakból "formáztuk" meg. Nagyon vicces és igazán boldog pillanat volt megalkotni a saját fánkat, majd pedig feldíszíteni :)


Amióta rajongója lettem a Yankee Candle tartoknak azóta ábrándoztam, hogy milyen ünnepi illatot is fogok választani karácsonyra, ami kellemesen átjárja a lakást és jó lesz visszagondolni az illatára. Én a Candy Cane Lane illatot választottam ami egy édes mentolos illat, leginkább a tic-tac-ra emlékeztet, rövid idő alatt elpárolog belőle a mentolos illat és csak egy enyhe édes aroma marad utána. Nem a legtartósabb és nem a legintenzívebb darab, amit eddig próbáltam de a családban mindenki imádta. 


Valamint egy édes kókuszos darabbal is megleptem magam, hiszen a kókuszos illatú dolgokkal azonnal le lehet venni a lábamról, még nem próbáltam ki, de a csomagoláson át szimatolva nagyon finom meleg édes illat :)


Candy Cane Lane bevetésen, ilyen csodaszép hófehér párologtatóban kapott helyet :)


Anya az ünnepi asztaldíszt készít :)


Anyáék fáját is együtt díszítettük, itt az ezüst és a piros színekben gondolkodtunk :)


Imádom, hogy ilyen rengeteg gömböt használtunk...


A kis fával :)


Csodás illatú ajándékom, Avon Luck for Her 





Ünnepi sütik, volt itt minden, mézeskalács, raffaello szelet, vakondtúrás torta, édes keksztekercs, zserbó, mákos meggyes szelet, valamint sok sok más édesség :D


Ajándékom egy része, igaz már pár hete megkaptam de nagyon örülök a választásomnak, mindegyik darab tökéletesen ellátja a feladatát és a minőségükkel is nagyon elégedett vagyok. Érdemes egy pillantást vetnetek a MUA ecsetekre mert egész széles a választék :)



Ilyen csodás naplementét sikerült fotózni az ünnepek alatt, ilyen szépet már nagyon régen láttam :)


Kipróbáltam az ecseteket és a többi újdonságot :)


Amikor indultunk haza a hó is megérkezett, nekem nagyon tetszett már nagyon vártam az első hóesést, jöhetett volna egy picit korábban is :)

------------------------------------------------------------------------------------------------


Remélem nektek is csodásan teltek az ünnepek, én még párnapig eltudtam volna viselni!

Hamarosan visszatérnek a bejegyzések van pár újdonság és érdekesség a tarsolyomban.



-Rita



4 megjegyzés:

  1. Jajj de édes a "fátok"! És nagyon szépen fel lett díszítve (mondjuk a nagy fa is szép lett, olyan hangulatos ez a sok piros-ezüst a zölddel egymás mellett :D)...én is mióta vágyok már másféle díszekre, már vagy 10 éve barackszínű a fánk (mert "az illik a falhoz", amit takarnak a szekrények meg a bútorok)...
    Az elkapott naplemente meg nagyon gyönyörű... :D

    VálaszTörlés
  2. Nagyon jók a képek és jó látni hogy másoknál is jól telt az ünnep (: Én külön örülök a megkésett havazásnak (:

    VálaszTörlés
  3. Nagyon szép képek, és jó képeket csináltál! Te is szép vagy a képeken! :) Boldog Új Évet!!!

    VálaszTörlés
  4. Nagyon aranyos a fátok és mindegyik kép annyira hangulatos :) A hajad is szuper! Hó nálunk sajnos nem sok volt, épp csak megmutatta magát, aztán gyorsan el is olvadt :(

    VálaszTörlés