Rival de Loop Young Holo Nails - #03 cute candy - körömlakk vélemény!

Már nagyon régen volt körömlakkról bejegyzés, meghagyom ezt a részt az igazi rajongóknak és profiknak, de azért én sem panaszkodom ha lakkokról van szó, szerintem idén vagy 40 lakkal bővült a körömlakkjaim népes családja. Most pedig számomra teljesen új Rival de Lopp egyik lakját szeretném bemutatni. Örülök, hogy ezzel a lila holo lakkal kezdtem mert már most nagyon tetszik a Rossmann új fiataloknak szóló termékkínálata, aminek a tinissége eddig csak az árban mutatkozott, legalábbis a legtöbb termék amit választottam és próbáltam ezt igazolja! 


Csomagolás: semmi gond nincs vele, szerintem jó kézbe fogni, nem hat olcsónak, tetszik az egyszerű felirat is. A  termék 9 ml, ami se nem kicsi se nem nagy, így valószínűleg könnyen lehasználható lesz még azoknak is ezek a lakkok akik amúgy nem halmozzák őket, úgy mint én :) Ide írnám még az egyik meglepetést is a a termékkel kapcsolatban, hogy milyen tökéletes ecsete van. Kellemesen széles, picit ívelt a vége, lapos, ezzel a legkönnyebb dolgoznom, nem is túl hosszú, egyszóval már ezért is 5 csillag jár a terméknek, és ha meglátjátok a képeket, azt hiszem ti is megértitek miért is szerettem bele ebbe a holo lila színbe.


Nehéz volt választanom, de a józan eszemre próbáltam hagyatkozni. Idén már nagyon sok sötét, bordós lakkot vettem, így azok télen tökéletesek lesznek, de sajnos világos nude lakkom nem nagyon volt, és ami van is nem túl kiemelkedő... sajnos, így választottam ezt a nude lakkot valamint a kékes zöldes fedőlakkot, ami szerintem csodás lesz az ünnepek alatt, engem a feldíszített karácsonyfára emlékeztet. A lila pedig egyszerűen fagyos, télies darab ami mint kiderült nagyon is közel áll hozzám. Volt még egy rózsaszín holo lakk is, de örülök, hogy e mellett döntöttem :)



És még néhány Rival de Loop young újdonság, a pirosítót már most imádom, picit porzik de a színe valami elképesztő, kellemesen fényes és nagyon természetes pírt kölcsönöz, erről lesz bejegyzés bővebben.


Akkor lássuk is a lakkot, hogy hogyan mutat a körmökön. Egy rétegben is jól fed, ami szerintem holo lakkoknál nagyon jó, kettőben pedig ugyan úgy néz ki, de megnyugtat a tudat, hogy két réteg van a kezemen, nem tudom mi ez a kényszer, hogy két réteg kell nekem minden lakkból...

Használat: 1 rétegben is jól fed, gyorsan szárad, én használtam fedőlakkot, hogy a mintát szépen egybe fogja az alappal. Nem büdös maga a lakk, nem kelt olcsó hatást, nem pattog le, inkább kopik a végeknél kezdve. Egyenlőre nekem 2 napja van a kezemen hibátlanul, ha még pár napik bírja (vagy én bírom, hogy ne próbáljak ki egy másikat) akkor ez lesz a legújabb kedvencem. Szerintem jobb mint a moyra, vagy essence lakkok többsége, főleg ez a holo változat!


Feldobtam egy kis virágos mintával, először hópelyheket akartam, de azt nem tudtam pontozóval csinálni :( Mivel vékony ecsetem meg nem volt, így ezt most mellőztem! Nem tudom a színek nekem nagyon téliesek és nagyon tetszik ez a kékes zöld ezzel a lilával :) Hát igen a virág minta viszont nem éppen az évszakhoz való.. de ugye azért szép?! :D



Vakuval, napfényben vagy akár lámpafényben is előjön a gyönyörű szivárványos csillogás, ami miatt holo a holo... nagyon tetszik, visszafogott, ünnepi, kellemes, télies, tavaszias szín, egy jól kihasználható darab!


Lámpafényben is csodás, sajnos nem készítettem róla egy rövid kis gifet, de ne aggódjatok pótolom, mert ezt a csillogást nektek is látnotok kell!


Összességében: nem is tudom miért írtam ennyit erről a lakról, mert szerintem a képek önmagukért beszélnek, az ára is hihetetlen jó, most akciósan 299 forint! Érdemes most kipróbálni őket! Teljes áron is csak 399 forint. Azt hiszem ha lesz időm a többi lakkot is átnézem, hátha van még olyan szuper darab ami elkerülte a figyelmemet!

----------------------------------------------------------------------------------------

Ti próbáltátok már a Rossmann új Rival de Loop termékeit? Mi a véleményetek róluk?



-Rita


6 megjegyzés:

  1. Szép lett a manikűr nagyon! Én a rózsaszín holo-t vettem meg (sőt most meg is lehet nyerni nálam). Ez a pirosító pedig tegnap került hozzám, nagy RDL leárazás van épp, nézz körül! :)

    VálaszTörlés
  2. Nagyon tetszik ennek a körömlakknak a színe!

    VálaszTörlés
  3. Ez valami csodaszép! Remélem van más színben is a lilát most tudatosan kerülöm egy ideje :D

    VálaszTörlés
  4. Hihetetlen szép a színe. :) Mostanában nem voltam Rossmannban de remélem hozzánk is behozzák ezt a Rival de young márkát. Kíváncsi vagyok, bár a rival de loop termékei nem győztek meg. Ennek ellenére negatívat ezekről a termékekről még nem olvastam, szóval ha van itt is akkor tuti veszek valamit. :)

    VálaszTörlés
  5. Az ecset mennyibe került és milyen minőségű? Esetleg van más fajta is? :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. 599 forint, szerintem másik nincs is, de sajnos nem nagyon vagyok vele elégedett, sajnos nagyon erős büdös szaga van, amit mosással sem tudtam eltüntetni, és hát a minősége sem kiemelkedő, nem hullik az igaz, de nagyon kellemetlen durva a tapintása, legközelebb inkább kinyitom a csomagolást és megnézem még a boltban :( Inkább ajánlom az ebayes ecseteket mert azokkal eddig nem csalódtam és szerintem még olcsóbb is!

      Törlés