Oriflame Professional Make-Up Sponge - vélemény!

Már több hete megrendeltem ezeket a szivacsokat, de csak egy hete tudtam őket átvenni. Izgatottan vártam, hiszen előtte még nem próbáltam hasonló formájú sminkszivacsot. Sokat olvastam ezekről a formatervezett darabokról, hogy milyen szépen lehet velük sminkelni, de őszintén én jól elvoltam az ecseteimmel, vagy végső esetben pedig az ujjaimmal.

Úgy gondoltam egy próbát megér, a kedvező ára miatt, és ha csalódás érne, akkor sem dobtam ki akkora összeget.


Külső: egyszerű átlátszó zacsiban érkezik a termék. Nagyon jó tapintású. Sötétlila színe van, ami nekem nagyon tetszik, kevésbé lesz csúnya mint pl. a fehér vagy világos társai. Tapintása hasonló a régi megszokott háromszög alakú fehér szivacsosokhoz, de annál puhább, áztatás után pedig még inkább megváltozik a tapintása, állaga. Szárazon rugalmas, kicsit kemény, ilyen formában én nem is használtam.



Jól megnyomkodtam csavargattam, hogy kiderüljön még az elején, hogy mennyit is bír. Semmi maradandót nem okozott neki a gyűrés, ettől nem kell tartani.


A legtöbb ilyen szivacs használatát vizesen ajánlják. A mérete ilyenkor megnő, és megváltozik a tapintása, én is beáztattam majd kicsavartam majdnem teljesen, ameddig csak tudtam. Így vittem fel vele az alapozó, majd pedig a bronzosítót és a pirosítót is, igen ez a kis szivacs minderre képes. 


Használat: nagyon kézre áll a mérete és a kialakítása, a kis csücskével a nehezen elérhető helyeket lehet gond nélkül elérni, és a bőrhibákat eltüntetni, A laposabb felével pedig az alapozónkat az arc egész területére tudjuk felvinni, csíkok és átmenetek nélkül. Kis ütögető, nyomkodó mozdulatokkal. A hatás tényleg lenyűgöző, szépen dolgozik és nem lesz maszatos vagy réteges az alapozás. Amivel viszont nem értek egyet, hogy kevesebb alapozó kellene hozzá, én ugyan annyit, ha nem többet használtam a jól megszokott kedvencemből. Használat után, én kimostam, elvileg nem kell hozzá semmi de én egy nagyon kicsi babasampont tettem a vízbe, így biztosan kijön belőle az olajos - krémes alapozó. Száradni letettem egy mini törölközőre, de akár azonnal lehet is használni, hiszen vizesen szokták, így ez mindenképpen előny. Nem szabad magas hőnek kitenni, hajszárítóval ne kísérletezzetek.

Összességében: nagyon elégedett vagyok, könnyű és gyors vele az alapozás, és akár bronzosítóhoz és a pirosítóhoz is használhatom, mert tökéletes lesz az eredmény. Az ecsetekkel ellentétben ennek nem kell megszáradnia ahhoz, hogy használni tudjam. Strapabírónak tűnik, a formáját természetesen megtartja. Az ára nagyon baráti főleg a többi társához képest, de aki még ennyit sem szeretni kiadni érte, azoknak ajánlom az 1 dolláros ebayes változatokat, igaz azok közel 1 hónap alatt érnek ide, de a célnak azok is megfelelnek. Én bátran ajánlom mindenkinek, kezdő és akár haladó sminkeseknek is. Már alig várom, hogy ismét használjam mert nagyon kis mókás :D


A facebookon pedig nyereményátkot hirdettem, ITT éritek el a jelentkezéshez szükséges képet!



Kíváncsi vagyok, ti mit használtok az alapozáshoz, és mit gondoltok ezekről a szivacsokról?



-Rita



4 megjegyzés:

  1. Pont most rendeltem meg, talán hétfőre megérkezik! Nagyon kíváncsi vagyok rá én is! Köszi a posztot!!!!

    VálaszTörlés
  2. Köszi a tippet, lehet én is rendelek egyet! :)

    VálaszTörlés
  3. Egyre kíváncsibb vagyok most már ezekre a szivacsokra, pedig én is inkább ecset párti vagyok. Mindenesetre hasznos poszt, köszi az infókat! :)

    VálaszTörlés