Tchibo rendelés - vélemény!


Miután megírtam a kívánságlistát, azokról a termékekről amik megtetszettek a Tchibo kínálatából, gyorsan le is adtam a rendelést. Nagyon örülök, mert pl a legfőbb dolog amit kinéztem az öntöttvas serpenyő, már pár nap után elfogyott, és nem is lehet azóta sem rendelni... de így nagyon örülök, hogy hozzájuthattam.

Regisztráció közben feliratkoztam a hírlevelükre, ami egy ingyenes szállítást biztosított számomra, valamint amikor rendeltem 10000 forint feletti vásárlás esetén 2000 forintot jóváírtak a vásárlás összegéből, úgy gondolom, hogy ez így együtt elég kellemes benyomást adhat mindenkinek az online vásárlással kapcsolatban :)

Némi negatívumot is szeretnék elmondani, ami remélem hamar változni fog. A megrendelt serpenyőnek, száraz olajozott bükkfanyele van, ami első használat után vékonyan berepedt, gondolom a hőtől. Mivel szombaton történt így a hívással vártam hétfőig, ahol azt a tanácsot kaptam, hogy ezzel a problémával valamint a csere alkatrészekkel kapcsolatban egy email címen keresztül tudok intézkedni. A panaszomat két címre is elküldtem de azóta sem kaptam semmilyen választ, ami azért eléggé aggasztó. Még egyszer telefonálni fogok, és próbálom kedvesen megtudakolni, hogy mikorra várhatok választ, de ha hosszas várakozás után sem jutunk semmire, akkor bizony nem leszek már olyan aranyos :)

De térjünk is a lényegre 



A listán is szerepelt ez a termosz, és beváltotta a hozzáfűzött terményeket, jól zár, nem csöpög és nem is folyik, valamint a fő szerepét a hő megtartását is jól teljesíti. Teljesen elégedett vagyok, a gond csak az, hogy reggelente melyikünk vigye magával a munkába :) Azt hiszem ha lenne a két másik színből nem haboznék és rendelnék egy második darabot is. Nem melegszik túl a külső rész, így akár kézmelegítőnek is kiváló lehet a téli hónapokban :)


Itt láthatjátok az én kis kedvencemet, a kisebb problémámtól eltekintve, imádom :) Kicsit nehéz a drága 2,5 kiló, de szuper benne készíteni mindenféle husit vagy ragut. Amit tudni kell az öntöttvas edényekről az az, hogy nem ajánlott mosogatószerrel mosni (mert így lemossuk a zsíros védőréteget), csak meleg vízzel egy külön erre használatos szivaccsal, valamint amikor elmostuk azonnal szárazra kell törölni, mert máskülönben akár rozsdásodni is elkezdhet. Ha leég benne valami akkor sót, vagy pedig szódabikarbónás vizet kell benne forralni. De eddig mindig könnyedén eltudtam mosni. Néha érdemes egy kis zsiradékkal átkenni, ez egy tapadásmentes réteget képez a felületén, valamint védi a károsodástól. Nagyon kis érzékeny teremtmény, de én már évek óta vágyok egy ilyenre (aki nem hiszi olvasson utána :D). Elégedett vagyok a minősége kifogástalan és aki szeret főzni, sütni az biztosan tudja értékelni, hogy milyen csodás darab egy öntöttvas serpenyő.


A csomagban lapult még egy darált kávé, Milano style változatban. Alig vártam, hogy a meglévő darab elfogyjon, mert kíváncsi voltam. Nem ittam még előtte tchibo kávét, de komolyan mondom nagyon kellemes benyomást tett ránk. Nem túl erős, hanem egy lágy kellemes kávéra kell számítani, azt hiszem nem ez az utolsó alkalom, hogy tchibo kávét vásároltunk.

Valamint a csomagban lapult egy 3 darabos konyharuha szett, elsőre talán drágának tűnhet a közel 2500 forintos ár, de amikor kibontottam a csomagot, már rögtön eloszlott a kétségem, közel dupla akkor mint az összes többi konyharuhám, erős vászon, ami azonnal beszívja a nedvességet. A mintája pedig nagyon kellemes, pont őszi árnyalatok. Még nem kerültek a mosásba, mert nagyon kímélem őket, és csak nedves felületekre használom, de ha valami gond lenne velük utána azt jelezni fogom.

Egyszóval nagyon pozitív volt a tchibo rendelés, a termékek minősége kifogástalan, kifejezetten magas színvonalat képvisel (ezt az ára is indokolja). Nem ez az utolsó, hogy rendelek, sokszor van ingyen szállítás, megpróbálom ezekre az időpontokra korlátozni a dolgot :) Elégedett vagyok a legtöbb dolgokkal, kivéve, hogy még mindig nem kerestek fel a problémámmal kapcsolatban... de reméljük hamarosan arra is sor kerül és akkor itt is jelezni fogom, hogy mi lett a vége :)


Ti szoktatok online vásárolni?

Vásároltatok már a Tchibo termékeket, mi a véleményetek?


-Rita

8 megjegyzés:

  1. Ez a termosz nagyon tetszik, rég tervezek innen vásárolni , de még nem mertem, nem tudom miért. Djíat kaptál tőle: http://judymuhely.blogspot.hu/2014/09/dijat-kaptam.html

    VálaszTörlés
  2. Ezer éve szemezgetek azzal, hogy rendelni kellene a Tchiboról, de valahogyan sose mertem még bevállalni, pedig annyi fantasztikus termékük van, és mindig csak ámulok és bámulok. Ezt a termoszt én is latolgattam, de alig várom hogy legyen karácsony közeledtével a sütidíszítéseken a hangsúly, és akkor majd elcsábulok még jobban :D Egyébként nagyszerű dolgokat rendeltél, klassz bejegyzés lett! :D

    VálaszTörlés
  3. Nagyon szeretem a Tchibo termékeket. :) Főleg a kis praktikus dolgaikat. Legutóbb mini hangfalat, világító szemöldökcsipeszt és könyvre csíptethető olvasólámpát vettem tőlük, de most kinéztem egy csodás salátástálat is, szerintem holnap el is hozom. :)

    VálaszTörlés
  4. Van pár Tchibo-s dolgunk itthon, hasznos termékeik vannak, a termosszal egy ideje én is szemezgetek már, csak nem tudtam, mennyire zár jól, úgyhogy megnyugtató volt ezt olvasni :)

    VálaszTörlés
  5. Hát a ruháknál már nem ilyen jo a helyzet 😣sajnos nincs merettablazatuk legalabbis rn nem találtam. Rendeltem egy farmer leggingst de sajnos nem lett jo a méret 😣pedig többször is utána néztem.megse lett jo

    VálaszTörlés
  6. Sziasztok,
    Évek óta vásárolok a Tchibo-tól, az első 3-4 évben nem volt semmi gondom, de december óta minden rendelésnél valami probléma van:
    - elkeverik a megrendelést, majd nyilván elfogy az akciós termék (2x fordult elő)
    - törlik a fiókomat ok nélkül semmilyen értesítés, magyarázat nélkül, amire utólag az ügyfélszolgálatos kolléga sem tudott semmilyen magyarázatot adni. A törölt fiók ellenére tudtam rendelést leadni (???), visszaigazoló emailt is kaptam, de megint elkevertek mindent, s megint lemaradtam az akciós termékekról
    - "vígaszként" kávét ajánlottak fel, igaz sosem rendeltem tőlük kv-t, s meglepő az is, hogy ue. "vígaszdíjat" ajánlottak most is fel, bár a rendelés mértéke 3x az előzőnek. MAXIMÁLISAN CSALÓDOTT VAGYOK, s azt gondolom, hogy ez a káosz, össze-vissza rendszer nem méltó egy ilyen céghez, illetve a probléma kezelés sem.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. "bármilyen" magyarázat nélkül, akartam írni.

      Törlés
  7. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés